- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.341
]
pazara kuşum
hayde hatırlattıgın ıçın saol kuşum..yoksam kalkamıycam pc nın başından... bilmiyorumkismile
kızlar bizden kimin hsg si tekrar edilecekti,seninmiydi isoldemm
Arada bırakmak lasım kavuşunca ii oluyo daha bi anlıyolar kıymetimisi kaydirigubbakcemile3yasık kıs bırakma kocişini bı daha yalnız...
selam kızlar
eşimde kan testi yapalım diyo doktora zaten gidecektin adet olunca bugün yarın gidelim netleşsin diyor adam benim sinirime dayanamadı
Canım kocan mantıklı bi adam sanırım bikaçtır aynı şeyleri söylüyos en mantıklısı o kan testi yaptırırsın onda da bişiy çıkmassa bare rahatça muayne olarsın doktorda amaan kıs hep laylaylom ewlilik olmas dimi bööle zamanlarda eşler birbirlerini idare etmeyi öğreniyo asabi yüzlerini görüyo napalım bi ömrü paylaşıyorus sonuçta hepsini yaşiicas
DEMÜ KUŞUM EVİN DELİSİ BENİM O BU KONULARDA MANTIKLI YAKLAŞIYO
kuzum benim kanda bile çıkmadı ilkten hatırla üzüldümde moral verdiniz bana,adet günümde kanda çıktı sonra imkanın varsa kanda baktır rahatla..yoksa bile en azından gevşer adet olursun belki
BAKTIRCAM CANIM GELMİYO ARADA SAĞ KASIĞIMA ARADA DA SOL KASIĞA AĞRI GİRİYOO EN AZINDAN ÇÖZÜLÜR BU AĞRILAR
2 gün kaldı adetime, sıkıntıdan nefesim daralıyo eyvahedigeldismile
Erkeğin dışarda aslanı ewde çocuu makbul kaydirigubbakcemile3ayyy kız bu kocalar yokmu yaaa..
bazen çocuk gibi oluolar bazende kükremiş aslan gibi..
Hoşbuldum canım ewet keyfim yerinde bugün sen nassın naaptın hsonu
benim canım benim...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Erkeğin dışarda aslanı ewde çocuu makbul kaydirigubbakcemile3
3 gün kaldı canım benimkinede...
allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :Saruboceq:
Gnaydın pelİncİmmmmmmm,,
selam pankİ hoŞgeldİn canımmmmmm
serapçığımmm cnmmm benimmm dimek test negatif çıktıı hayrtet bişi yaaa belirtilerimiz aynıydıııı aslında bi dr ye görünsene senn klomen içtimiydin bu ay onu iç.ince kist oluşuyo diyolar sanki demi hamile kalamassan hemm bu ay olmassa diğer aylarr çöpe girmediyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?