Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Hoşbuldum canım ewet keyfim yerinde bugün sen nassın naaptın hsonu

napim bende cnm çok yoğundumm ctesi tekirdağa gittikk yiğeni göz hastansine götürdükk ordan küfte yemeden gelinmez dimi gezindik hava çok güzeldii sahil tıklım tıklımm o gece değirmenköye güğüne gittik pazar günü arkdşın kızının doğum günü vardı orda toplandıkk akşam üzeride benimkiyle yürüyüşe çıktık benim tospişe bişiler aldık ordan sinemaya gittikk geç saatttee evin yolunu doğrultabildik çok yorulmuşum valla ölü gibi uyudum gece

ayy kızlar yaa ben geceleri uyku sersemliği kalkıp konuşuomuşum.
bunu biliodum zatende eşim fena dalga geçio benle..
hatat geçen türkü bile sölediğimi duymuş..
üfff çok utanıorum bu halimden yaaaa...
kaydirigubbakcemile3

serapçığımmm cnmmm benimmm dimek test negatif çıktıı hayrtet bişi yaaa belirtilerimiz aynıydıııı aslında bi dr ye görünsene senn klomen içtimiydin bu ay onu iç.ince kist oluşuyo diyolar sanki demi hamile kalamassan hemm bu ay olmassa diğer aylarr çöpe girmediyaa

YOK ŞEKERCİM BİŞİ KULLANMADIM ORGANİK SADECE aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…