- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.361
kızlar bi günaydın demek yokmumirmirmirmir
ohh gesdınmı ..ıyı yaptın...gezmek ıyıdır...
bugunde dınlenırsın kuşum...
patık arkadasım sen nerdesın..burdamıydın...gel öpem senıde...olumunekankayizsmile Şeniz
dilekçiğim elektirklwer gitti kuzum yaaa he burdayım şimdii öppp öpp gel bnde seni öpemmmmmmm opuyorumnanaktan
kızlar bi günaydın demek yokmumirmirmirmir
Maşallah kıs ii gezmişin sende ne güsel hawalar açtı gesmeler başladı zemuszemus kıss lcw hamile kıyafetleri satmaya başlamış çok cici tişörtler war rahat pantolonlar war aklında bulunsun genelde pahalı ya hamile kıyafetleri orda iyiydi fiyatlarnapim bende cnm çok yoğundumm ctesi tekirdağa gittikk yiğeni göz hastansine götürdükk ordan küfte yemeden gelinmez dimi gezindik hava çok güzeldii sahil tıklım tıklımm o gece değirmenköye güğüne gittik pazar günü arkdşın kızının doğum günü vardı orda toplandıkk akşam üzeride benimkiyle yürüyüşe çıktık benim tospişe bişiler aldık ordan sinemaya gittikk geç saatttee evin yolunu doğrultabildik çok yorulmuşum valla ölü gibi uyudum gece
Pankİcİm bu sabah İdrar negatİf canım ama adette yok
sevgili kızlar
ben 29 yaşındayım1,5 yıllık evliyim ama 11 aydır deniyoruz, henüz başaramadık.
bütün testlerimizi yaptırdık bir sorun yokmuş ama olmuyor işte. rabbim daha yazmamış diyorum ama içim yanıyo.
benim yapılmayan bir tek rahim filmim kaldı. doktorum çekmedi biraz daha bekleyelim dedi.
şimdi adetime 2 gün var, nasıl geçecek bilemedim bilmiyorumkismile
Maşallah kıs ii gezmişin sende ne güsel hawalar açtı gesmeler başladı zemuszemus kıss lcw hamile kıyafetleri satmaya başlamış çok cici tişörtler war rahat pantolonlar war aklında bulunsun genelde pahalı ya hamile kıyafetleri orda iyiydi fiyatlar
günün geçti mi tatlım ?
iyiyim canım sen nasılsıngünaydın canımm nasılsın
canıııııııııııııımm
günaydıınnnn
good morning
Guten Morgen
早安
bonjour
صباح الخير
buenos días
bună dimineaţa
καλημέρα
buongiorno
maidin mhaith
labas rytas
god morgon
bakkk sana birsürüüü dilden günaydın diidim..
nasılım aamaa???
YOK ŞEKERCİM BİŞİ KULLANMADIM ORGANİK SADECE aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
aaa ben seni nedense sağlıkta hatırlıyorum yaw alla allaa ii bare otogarın oralardaysan yakınsın canım ne güsel işte eşimin ananesi kilerin arka arasında oturuyo dayısı da oraya yakın biliyom oraları biraselif kız ben sağlıkta oturmuyommmmmmm çorludayım bendee terminala yakınım ben
kızlar ben çıkıyorum biraz duamı ediyim gelirim yine öptümm
üff çok gerginim yaaaa..coooooooook sagol canım nasılsınŞeniz
inşallah meleğin seninledir canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?