Köylü cinine bak..yazık çocuğunuza içim sizladi yemin ederim.baska birini arayın benceMerhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Yani hem gezmemi tozmami evimin isini yapayim hem para kazanayim diyor.
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
Uyarmadim uyarmam gerekirdi. Bende de hata var. Simdi ne yapayim ben 2 ay idare edin seneye kreşe verecegim dedim tamam dedi.Köylü cinine bak..yazık çocuğunuza içim sizladi yemin ederim.baska birini arayın bence
Bilmediğiniz evlere girip çıkmamalı çocuğunuz ve onun evine gelen giden kim siz ne bileceksiniz?
Okula kendi çocuğunu bırakırken çanta gibi taşımak da ne ? Uyardiniz mi daha önce?
Bakıcı ve temizliğe gelen kadınların çoğu böyle.Kreş için erken olabilir ama hiç degilse cocugum akranlariyla oynar, bir seyler ogrenir.
Ne ben ne de cocugum kendimizi bakiciya gore ayarlamak zorunda kalmayiz.
Insanlara yumusak davranmaya gelmiyormus bunu anladim. Herkes cok uyanik bir ben safim galiba.
Çocuğunuz 24 aylık olana kadar istediğiniz zaman ücretsiz izne ayrılabilirsiniz. Yasal hakkınız bu, verilmemesi gibi bir durum söz konusu değil.Gelmezler. Ehliyet icin direksiyon derslerinr gidecegim onu bile dusunuyorum. Cocugu kime birakacagimi. 2 ay icin de ucretsiz izin vermezler
Çok güzel ornekŞöyle ki; bebek bakan komşularım var. Haftada bir pazara vs götürürler. Ama kendi çocuğundan iyi bakarlar. Yemesi, oyunu, uykusu vs şaşmaz. Yani neticede buda bir iş. Sen bankada çalışırken nasıl kasayı alıp dışarı gezmeye tozmaya gidemezsen o bebekle de kafana estiği yere gidemezsin.
Bence uyarın. Hatta bunu akıl edemeyen insana emanet etmeyin mümkünse...
Gezmeye giden kadin cpcuga bakmiyor net.Merhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Yani hem gezmemi tozmami evimin isini yapayim hem para kazanayim diyor.
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
kamudaysaniz 2 ay icin ucretsiz izin alabilirsiniz ve amire bagli degil bu durumGelmezler. Ehliyet icin direksiyon derslerinr gidecegim onu bile dusunuyorum. Cocugu kime birakacagimi. 2 ay icin de ucretsiz izin vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?