- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Normal değilMerhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Yani hem gezmemi tozmami evimin isini yapayim hem para kazanayim diyor.
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
2 ay erken gitsin kreşe, ben bu kadının afrasını tafrasını 1 gün bile çekmem.Bugun konustum. Bana alindigini darildigini vs soyledi. Uyarmayacakmisim seneye krese vereceksem verecekmisim. Bir de akil veriyor.
2 ay daha idare etmek zorundayim
3 yaşından küçüklere uygun kreş bulmak bildiğim kadarıyla zor. Çoğu kreş 3 yaş üstü. Gittiğiniz kresin 3 ay altına izni olup olmadığını ilce milli eğitimi arayarak sorun.19 aylik oglum. Seneye 2 yasini doldurunca krese verecegim. Iyi bir kres buldum.
Bu kadindan baska bakici bulamadim o donem. Iyi guzel bakiyor ama cocuk uysal ben yumusak yuzlu olunca suistimal etmeye basladi
Tatlım sen krese tam gün nasıl alistiracaksin birden bire. Bir de çocuk kreş ortamına girince sık sık hasta olacak. Sen alternatif bir bakici bak mutlaka şu ara kreş işi planladığın gibi gitmeyebilir.2 ay daha baksin eylulde krese verecegim. 2 ay icin bakici degistirmek mantikli mi?
Siz hep çocuklu kadınları mi aradınız bakici diye. Normal bakici yok mu? İlan açın sahibinden com da sartlarinizi yazın ararlar sizi.Yasadigim yerde herkes kendi evinde bakmak istiyor. Kendi evime gelecek kisi bulamadim. Fiyatla alakasi yok yani
Çocuğumu bakıcı ile büyüttüm. Ilk bıraktığımda 6 aylıktı. Yarım gün bırakmama rağmen madde madde kurallarımı yazdım ve bunlara uyması karşılığında onunla çalışacağımı söyledim. Evet ara ara bakicisiyla gezmeye de gitti bazen uyku saati de şaştı ama BAZEN. Bunu asla hayat standarti haline getirmesine izin vermedim. Imkaniniz varsa ilk fırsatta izne ayrılıp ya kendiniz bakın ya da başka birini bulun derim. Kusura bakmayın emanet ettiğiniz evin kedisi değil minicik yavrunuz. Belki ki bakiciniz hem gezeyim hem para kazanayım derdinde. O zaman salın kendi haline gezsin dursun çocuğunuz da emin ellerde olsunMerhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
Gelmezler. Ehliyet icin direksiyon derslerinr gidecegim onu bile dusunuyorum. Cocugu kime birakacagimi. 2 ay icin de ucretsiz izin vermezler
NEn ailem şehir dışında kısıtlı görebilmeme rağmen oğlum rahat etmiyorsa geri dönüyorum iyi göz yummuşsunuz ben olsam asla kabul etmezdim evinizde bakacak bir bakıcı ben kamera sistemi en güvenilir ben sağlıklısı olur sonuçta canımız söz konusu olan değil miMerhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?