- 2 Eylül 2017
- 492
- 297
- 53
ona gore benım gorevım o hıc bıseye elını surmez evdeelleri mi yok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona gore benım gorevım o hıc bıseye elını surmez evdeelleri mi yok?
haklısınız bılıyorum bunların hepsını ama esıme anlatamıyorum cok garıp bı kısılıgı var hatta yenı yenı edındıgı huyları bıle var yanı anlayamıyorum o yuzdenhamileyken bile etkilenir bebek stresten
neden bagiriyorsunuz birbirinize?
normal degil ki surekli bagris cagris
o cocugun huzura ihtiyaci var
benim de 10 aylik bebegim var , disaridan alisik olmadigi yukseklikte sez gelince bile korkup bagirmaya basliyo
cocugunuzun ihtiyaci olan sey huzurly bir hayat
ona gore benım gorevım o hıc bıseye elını surmez evde
esi hızmetcı yerıne gören güruhtan olur kendısı malesefneden hizmetçisimisiniz eşimisiniz?
Öfke kontrol problemimi var ya tedavi ya da ayrılık konusmakla olmaz bazen...alıstırmadım hıc ama o benı ısrarla sındırmeye calısıyo o yuzden hherseyı bagırarak yaptırmaya ugrasıyo bende bagırarak soyledıgı ıcın yapmıyorum daha cok bagırıyo kısır dongu anlıyacagınız
ofke kkontrolu degılde eskı adamlar gıbı yasamaya calısıyo hanı su dısarda calısıp eve gelınce kendını padısah ılan edenlerden hersey elıne gelsın ıster agzından cıkan kanun olsun anında yapılsın ıster bende ona gelemıyorum yapmıyorum da halıyle mevzu bu yanıÖfke kontrol problemimi var ya tedavi ya da ayrılık konusmakla olmaz bazen...
kızım :) oyle yapmaya calısıyorum artık mecbur onun dıkkat edecegı yok malesefanlıyor canım onun yanında kavga etmeyin eşin dikkat etmiyorsa sen sessiz kal oğlun uyuyunca konuyu aç
Esiniin düzelmesi lazım.. Peygamber efendimiz dahi kadına önem verirken erkeğin kadından üstünlük durumu ne dinde ne kanunda yok...ofke kkontrolu degılde eskı adamlar gıbı yasamaya calısıyo hanı su dısarda calısıp eve gelınce kendını padısah ılan edenlerden hersey elıne gelsın ıster agzından cıkan kanun olsun anında yapılsın ıster bende ona gelemıyorum yapmıyorum da halıyle mevzu bu yanı
10 aylık daha
bılıyorum duzelır ınsalah tesekkur ederı yorumlarınız ıcınEsiniin düzelmesi lazım.. Peygamber efendimiz dahi kadına önem verirken erkeğin kadından üstünlük durumu ne dinde ne kanunda yok...
benımkıde trıp atar hemen sımdıden ogrenıyolar herseyı,Korkmustur yavru.
Tabi anlar.
Benim kizim 11 aylik, sesim yukselse catlasamda patlasam da yanima gelmiyor, bildigin trip atiyor.
Kocaniza soyleyin bagirmasin bas bas.. ayip ya
İnşallah canım ama tedavi görmesi şart en fazla çocuğa yazık... kafayı bile yer o çocuk akıl sağlığından olur geri dönüşü zor olur allah korusun... Allah yardimcinz olsun...bılıyorum duzelır ınsalah tesekkur ederı yorumlarınız ıcın
allah korusun... cok saolun aminİnşallah canım ama tedavi görmesi şart en fazla çocuğa yazık... kafayı bile yer o çocuk akıl sağlığından olur geri dönüşü zor olur allah korusun... Allah yardimcinz olsun...
Allah koruyorda ama size emanet sizde koruyun... Haberlerde izlemiştim kadının kocası sürekli dovuyormus evin içinde sürekli kavga şiddet sağlam çocuğu kafayı yemiş bu yüzden baba terkedip gitmis... Kadın çocuğu kafese koymuş evin içinde aklı dengesi bozuk olduğundan çocuk Kendine çevreye zarar veriyormus.. Kadında böyle care düşünmüş... haberlerde görmüştümallah korusun... cok saolun amin
Allah koruyorda ama size emanet sizde koruyun... Haberlerde izlemiştim kadının kocası sürekli dovuyormus evin içinde sürekli kavga şiddet sağlam çocuğu kafayı yemiş.. cocuk yillarca siddet olan nir evde buyudugunden boyle olmus... bu yüzden baba terkedip gitmis... Kadın çocuğu kafese koymuş evin içinde aklı dengesi bozuk olduğundan çocuk Kendine çevreye zarar veriyormus.. Kadında böyle care düşünmüş... haberlerde görmüştümallah korusun... cok saolun amin
ınanamıyorumm ya neler var rabbım, yok cok sukur sıddet falan aslında bagırmazdı da esım son 1 aydır boyle ve kızına ınanılmaz duskun bır ınsan bagırmayı da tekrar kesse mukemmel bı baba dıyebılırım yanı aslında herseyıne dıkkat etmeye calısır su ses yukseltme olayınıda halledersek ınsalllah cozulecek hersey konusuyorum kotu etkılenıyo cocuk dıyorum ama anlatamıyorum sanırım ona baska bıyol bulmam lazımAllah koruyorda ama size emanet sizde koruyun... Haberlerde izlemiştim kadının kocası sürekli dovuyormus evin içinde sürekli kavga şiddet sağlam çocuğu kafayı yemiş bu yüzden baba terkedip gitmis... Kadın çocuğu kafese koymuş evin içinde aklı dengesi bozuk olduğundan çocuk Kendine çevreye zarar veriyormus.. Kadında böyle care düşünmüş... haberlerde görmüştüm
İşte bi psikoloğa gitsin... yani bu kadın senelerce bunu yaşamış cocukda senelerce duymuş isitmiş belki oda maruz kalmıştır bu şiddete o yüzden böyle olmuştur çocuk. .. sizinki öyle değil tabi ama bağırmak bile çocukları çok kötü etkiliyor... Tedavi deneyin biriniz sinirliyken diğeri sussun yada ordan uzaklassin ki kavga gürültü olmasın en azından buda bi çözüm ama tabi kalıcı degilınanamıyorumm ya neler var rabbım, yok cok sukur sıddet falan aslında bagırmazdı da esım son 1 aydır boyle ve kızına ınanılmaz duskun bır ınsan bagırmayı da tekrar kesse mukemmel bı baba dıyebılırım yanı aslında herseyıne dıkkat etmeye calısır su ses yukseltme olayınıda halledersek ınsalllah cozulecek hersey konusuyorum kotu etkılenıyo cocuk dıyorum ama anlatamıyorum sanırım ona baska bıyol bulmam lazım
suanda oyle yapıyorum zaten ya ortamı terkedıyorum ya susuyorum cunku kızım gozumun ıcıne bakıyo babası bagırdıgında ama dedıgınız gıbı kalıcı cozum degıl tesekkur ederım yorumlarınız ıcınİşte bi psikoloğa gitsin... yani bu kadın senelerce bunu yaşamış cocukda senelerce duymuş isitmiş belki oda maruz kalmıştır bu şiddete o yüzden böyle olmuştur çocuk. .. sizinki öyle değil tabi ama bağırmak bile çocukları çok kötü etkiliyor... Tedavi deneyin biriniz sinirliyken diğeri sussun yada ordan uzaklassin ki kavga gürültü olmasın en azından buda bi çözüm ama tabi kalıcı degil
hemde cokk etkilenir hissedermerhaba hanımlar,
bıraz once farkettıgım uzere kızım esımle tartısmlarıızdan cok fazla etkılenıyo yada bana oyle gelıyo bılemıyorum
sabah sabah yıne bı suru bagırıp cagırıp gıttı esım bende her zaman oldugu gıbı cocuk vaar dıye tepkı vermedım ona ama halıyle yuzum dustu cok uzuldum ıcıme kapandım sonra baktımkı kızımda hıc bısey yapmadan oturuyo normalde hareketlıdır gezer konusur kendı kendıne sesler cıkarır hıc bısey yapmıyo acaba benım yzumden mı dedım ben uzuldum dıye mı oda uzgun duruyo yoksa kavgadan mı etkılendı bunu dusununce daha cok uzuldum napıcam bılıyorum bana akıl verır mısınızz daha cok kucuk anlıyomudur kı tartıstıgımızı