cocuga yansıtmamak?

hemde cokk etkilenir hisseder

Esinizi uyarin cocugun yaninda bagirma diye yazik bebege yaa gunah psikolojisi degisir aninda oda hircin bi cocuk olur
Sen sussanda suratindan anlar illaki
anlıyor sanırım aglarsam oda aglıyo hemen suratım dusse onunda enerjısı dusuyo gııbı hıssedıyorum ama cozumum yok malesef esıme defalarca soyledım bagırma cocugun yanında dıye ama anlamıyo nasıl anlatıcagımıda bılmıyorum acıkcası

bugunkı bagırması uyandıgında kahvaltı masasının hazır olmayısıydı

Zıkkımın pekini yesin.. Değmiş mi minicik bebeği korkutmaya sormadınız mı?
Koskoca adam kalkıp kendi hazırlasın biraz. Her gün bal kaymakla beslesen de yaranamazsın böyle öküzlere..

Zıkkımın pekini yesin.. Değmiş mi minicik bebeği korkutmaya sormadınız mı?
Koskoca adam kalkıp kendi hazırlasın biraz. Her gün bal kaymakla beslesen de yaranamazsın böyle öküzlere..
aynen oyle oluyo zaten hıc bı sekılde begendıremıyorum hıc bıseyımı hep bı kusurluyum hep bı eksıgım

10 aylık bebeğin var. Paşam kahvaltı masasi derdinde mi? Yani senden, ondan önce uyanıp kahvaltı hazırlamanın bekliyor. Himm.
yanı kahvaltıdan kastı da dolaptakı kahvaltılıklar degıl ekstraa borekler yumurta cesıtlerı kızartma vs farklı kahvaltılıklar yanı bunları yapmadıgımda o kahvaltıyı kahvaltı saymaz kı dun sabahda zaten ıkı cesıt borek yaptıgım ıcın gec kalmıstı kahvaltıda borekler pısıyodu ama bu onun ıcın yeterlı degıl pısmıs masa da hazır beklemelıydı :işsiz:

yanı kahvaltıdan kastı da dolaptakı kahvaltılıklar degıl ekstraa borekler yumurta cesıtlerı kızartma vs farklı kahvaltılıklar yanı bunları yapmadıgımda o kahvaltıyı kahvaltı saymaz kı dun sabahda zaten ıkı cesıt borek yaptıgım ıcın gec kalmıstı kahvaltıda borekler pısıyodu ama bu onun ıcın yeterlı degıl pısmıs masa da hazır beklemelıydı :işsiz:

Sen sabah börek nasıl yapabildin. Ben şok. Benim oğlum 7 aylık. Ben bugün öğle yemeği yiyebildim kendimi çok şanslı hissediyorum :)

Eşinize söyleyeceksiniz hayvanligi bırakacak.
Öfke kontrolü diye bir şey var. Sigirligin alemi yok.

Eşinize söyleyeceksiniz hayvanligi bırakacak.
Öfke kontrolü diye bir şey var. Sigirligin alemi yok.
soylemeyle anlıyacak bı adam olsa sımdıye alim olmalıydı ama sonuc bu sabredıyorum bakalım sımdılık nolacak sabrım bıttıgınde

soylemeyle anlıyacak bı adam olsa sımdıye alim olmalıydı ama sonuc bu sabredıyorum bakalım sımdılık nolacak sabrım bıttıgınde
Kadının sabri bittiğinde kaybedecek cok şeyi olan sadece erkek oluyor. Umarım geç olmadan anlar.

Son günlerde ne kadar çok “kahvaltı krizi” okuyoruz. Bi ben mi varım kahvaltı hazırlamayan? Benim taktiğim şu:

Evliliğin 1. yılı:
Çalışmıyorum ama kahvaltı hazırlamıyorum.

Evliliğin 2. yılı:
Çalışıyorum ama yine de kahvaltı hazırlamıyorum.

Evliliğin 3. yılı + annelik:
Çocuk için erken kalkıp ona kahvaltı hazırlıyorum ama kocama hala hazırlamıyorum.

Alkışlayın diye yazmadım belki bende bi sorun vardır bilmiyorum ama ben kimseye hizmet etmekten hoşlanmıyorum. Her işimi kendim görüyorum, kimse bana hizmet etmiyor. Ben neden edeyim?

benım kızım da babasına cok duskun henuz ona tepkı gostermıyo ama farkettım kı artık kızımda bısey ıstedıgınde bagırarak ıfade edıyo cok uzuluyorum :KK43: amın allah yardımcımız olsun
Üzülmeyin sesini keşfediyor olabilir bu dönemde bağırmaları normal.
Ama eşiniz size hiç anlayışlı değil 10 aylık bebek bakımı zaten zor kahvaltı hazır değil diye niye bağırıp çağırıyor çok kötü birşey ya.

Back
X