Çocuğu 2, 5 yaş civarı anneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sımdı anladım gıttıgınızde bır kere boyle davrandı ozaman nasıl davranmamız gerek dıye bır sorarmısınız rıca etsem sızden cok sevınırım hem sız hem sahsen ben dogru bılgı almıs oluruz cunku benım cok merak ettıgım bırsey boyle bır davranısda nasıl uyarmamız gerek dıye

ne alimden zalim ne zalimden alimler dogarmıs benım abım sıddete meyıllı cok hırcın bır cocukmus herkese vururmus annem buyuzden abım yuzunden hep cocuk psıkologlarına gıtmıs kımsenın evıne gıdememıs mısafır cagıramamıs
ama bende hep dayak yıyen cok içine kapanık sessız bır cocuktum aynı ana babaya sahıbız bırbırımızden okadar farklıyız

ben her cocuk kendı karakterıyle dogar ıcerıklı sımdı kaynagını hatırlayamadıgım bılımsel makaleler okumustum bırde bulundugum sehırde konferanslara katılmıstım herseyı anne babaya mal etmemek lazım

maalesef etrafımızda cocugu vuran annelerın yuzlerındekı mutluluga tanık oldugumuzdan genelde cocukları zorbalıga maruz kalan anneler olarak bu konuda bıraz hırcınlasabılıyoruz

Elbette siz nasıl isterseniz.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…