Danismadim çünkü bu sürekli olan bir davranışı değildi, ilk defa böyle bir durum oldu.
Pedagoga gitme sebebimiz çok farklı.
Ayrıca kötü annenin değişik versiyonları deniliyor ☺
Çocuk boyleyse anne baba da bir sorun vardır deniliyor mesela.
Sürekli olan birşey değil dediğim gibi, hatta daha önce kimseye hiç bir çocuğa zarar vermedi.
Tam tersi parkta oyuncağını isteyen olursa verir, sonra biz giderken o çocuk geri vermek istemez, oglum da anne o verene kadar bende biraz daha kayayim der, sakince bekler...
sımdı anladım gıttıgınızde bır kere boyle davrandı ozaman nasıl davranmamız gerek dıye bır sorarmısınız rıca etsem sızden cok sevınırım hem sız hem sahsen ben dogru bılgı almıs oluruz cunku benım cok merak ettıgım bırsey boyle bır davranısda nasıl uyarmamız gerek dıye
ne alimden zalim ne zalimden alimler dogarmıs benım abım sıddete meyıllı cok hırcın bır cocukmus herkese vururmus annem buyuzden abım yuzunden hep cocuk psıkologlarına gıtmıs kımsenın evıne gıdememıs mısafır cagıramamıs
ama bende hep dayak yıyen cok içine kapanık sessız bır cocuktum aynı ana babaya sahıbız bırbırımızden okadar farklıyız
ben her cocuk kendı karakterıyle dogar ıcerıklı sımdı kaynagını hatırlayamadıgım bılımsel makaleler okumustum bırde bulundugum sehırde konferanslara katılmıstım herseyı anne babaya mal etmemek lazım
maalesef etrafımızda cocugu vuran annelerın yuzlerındekı mutluluga tanık oldugumuzdan genelde cocukları zorbalıga maruz kalan anneler olarak bu konuda bıraz hırcınlasabılıyoruz
Mune
Karşılıklı fikir alışverişi yapılmasından ziyade, aynı fikirde olanların birbirini gazlaması, yazdığım cevaplara benden farklı düşünenlerin iyi yada kötü birşey yazmayip, yazdıklarımı yeteri kadar okumayip, kendi aralarında konuşmaya devam ettikleri ve ben gerekli yardımı aldığım için konunun kapanmasını rica ediyorum ☺