Aynen bende sadece tel de görüşüyorum, çünkü kızı kızıma mikserin demiriyle vurdu, burnu mahvolmustu..Ben de bi arkadaşımla sırf bu yüzden görüşmüyorum, kızımın kafasına zımba teli fırlattı ve yarıldı. Bence bir çocuk asla sebepsiz agresiz olamaz, vardır bi sebebi, çok okuyun, çocuğunuzu ve kendi davranışlarınızı iyi gözlemleyin lütfen
Sinir bozucuAynen bende sadece tel de görüşüyorum, çünkü kızı kızıma mikserin demiriyle vurdu, burnu mahvolmustu..
Arkadaşım ne mi yaptı güldü geçti ,benim kızım erkek gibi diye
Maalesef , Rahat insanlari sevmiyorum. Hepimiz çocuk yetiştiriyoruz. Bazıları bu olayı çok yanlış anlıyor.. öyle saldım çayıra mevlam kayirayla olmuyor..Sinir bozucu
Sizin canınız yanarken gülüyor mu bide dengesizler
bu msji siz bisi dediniz de mi atti? durup dururken ilk bu msji yazmasi biraz tuhaf cunkuEve dönünce arkadaşımın bana mesaji;
Yanlış anlama da, agresif çocukla oynamasa da olur..
Bugün pelüş atar, yarın taşPelus oyuncak atinca kafasi mi yarilmis cocugun anlamadim?
Ustelik tamam cocuklarimiz kiymetli de eger ben bu cocugun annesiyle bir yerlerde kahve icip sohbet edebiliyorsam yakinimdir o kisi. Ben bunu daha kibar dile getirirdim. O ne oyle sacma bir msjla sadece kalp kirmis. Hani soruna cozum uretmek?
Bazen insanlari anlamakta cok zorlaniyorum. Keske daha insancil yaklassalar. En azindan senin uyarilarini gormus biraz daha kibar dile getirebilirdi bunu.
Böyle zihniyetteki bir insanla zerre olsun görüşmemAynen bende sadece tel de görüşüyorum, çünkü kızı kızıma mikserin demiriyle vurdu, burnu mahvolmustu..
Arkadaşım ne mi yaptı güldü geçti ,benim kızım erkek gibi diye
Fakat bu tarz şeyler sürekli tekrarlanıyorsa bir şekilde o da çocuğunun üzülmesini engellemesi gerek diye düşünüyorum. (Asla seçtiği yolu tasvip etmiyorum.)Benim hayta oğlum evden çıkmadan bütün tembihlerime rağmen, oynarken arkadaşının ayaklarına oyuncak araba sürüyor, kafasına peluş oyuncak atıyor.
Çok sert olmamış mı ama benim çocuğum da var 14.5 aylık o da atıyor her şeyi bu huyu devam ederse yarın öbür gün bir arkadaşım benle bu şekilde konuşsa çok üzülürdüm2,5 yaş çocuğum var.
Böyle atmalı itmeli oynayan çocuklardan illalah ettim. Oğlum kibar ve hassastır. Asla itmez.
Ama çocuğun yapısı böyle demeyin.
Ben yapma etme diyip kenarda durmuyorum. Böyle oyun alanında yaşıtlarına yanlış davrandığında gidip uyarıyorum tekrarlarsan eve döneriz diye. Tekrarladığında da muhabbet tatlı da gelse eve dönüyoruz. İlk zamanlar çok ağlardı artık öğrendi. Haliyle davranışları kontrollü.
Kusura bakmayın ama siz üç yaş çocuğu diye görmezden gelirseniz elbette kötü davranışlar aynen devam eder. Anne olarak engel olamıyorsanız yaşıtlarıyla bir araya getirmeyeceksiniz.
Kontrol edemediğiniz çocuğu salmayacaksınız yani
Çok sert olmamış mı ama benim çocuğum da var 14.5 aylık o da atıyor her şeyi bu huyu devam ederse yarın öbür gün bir arkadaşım benle bu şekilde konuşsa çok üzülürdüm
Peki sadece merakımdan soruyorum bu zımba neden ortadaydı ? Neden çocukların erişebileceği bir yerdeydi ? Kızınıza çok üzüldüm umarım iz kalmamıştırArkadaşın çocuğu da benzer şeyler yaptığında, -oyuncak fırlatma, ayağa basma, durup dururken tekne atma-Biz de ne var bunda diye düşünüyor, hatır sayıyorduk, kanlar içinde bıraktı kızımızı zımbayı atınca. Zımbanın ucundaki zımba sökmek için olan sivri uç alnını parçaladı. hastanede aldık soluğu, dikişler...sabahladık. karşı taraf inanılmaz rahat, çocuktur yapar mantığı. Bu hanımefendi testiyi kırmadan önlemini almış, iyi yapmış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?