- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
insallah hersey guzel olur esim hapisden ckar bebegimide dogrururum...dun ultrasona gitdm ve bebisi gordm 5 hafdalikBu düşüncene çoook sevindim canım o senin bebişin nasibiyle gelir o inşallah lütfen bu düşünceylede devam et
Eşin ne zamana çıkacak bellimi canım tek başına yapmadınya eşinin aileside destek çıksın sana allahın izniyle herşey senin istediğin gibi olur inşallah...insallah hersey guzel olur esim hapisden ckar bebegimide dogrururum...dun ultrasona gitdm ve bebisi gordm 5 hafdalik
hayırlısı olsunmerhaba arkadaslar gecen gun burda yazmsdm cocuk aldrmak isdiyorm diye vaz gecdim doktora gitdm ve hastalik yok cocugu dunyaya getirmek icin para lazm degil dedi insallah hersey guzel olur ve bebegi kucagma ala bilirim sag salim
esim 1 yil 7 ay sora cikicakEşin ne zamana çıkacak bellimi canım tek başına yapmadınya eşinin aileside destek çıksın sana allahın izniyle herşey senin istediğin gibi olur inşallah...
Oyyy sağlıklıca devam eder hamileliğin inşallah
Doğru kararı vermene sevindim. Umarım artık karnında taşıdığının da bir can olduğunu biliyorsundur. Hayırlısı hakkınızda...merhaba arkadaslar gecen gun burda yazmsdm cocuk aldrmak isdiyorm diye vaz gecdim doktora gitdm ve hastalik yok cocugu dunyaya getirmek icin para lazm degil dedi insallah hersey guzel olur ve bebegi kucagma ala bilirim sag salim
Anladım canım rabbim yardımcın olsunesim 1 yil 7 ay sora cikicak
canm buurda senin hamileliginin kacinci hafdasnda oldugun beli oluyor ben nasil yapa bilirimDoğru kararı vermene sevindim. Umarım artık karnında taşıdığının da bir can olduğunu biliyorsundur. Hayırlısı hakkınızda...
hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedivalla deli cesareti. adam hapiste. görüşe gidiyosun. ve hamile kalıyosun. çok mu zordu korunmak?
bu nasıl mantık ya? sizi yetiştireceğiniz çocuktan hayır mı gelir?hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?