- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
yok canm evimizde esyamzda arabamzda var esimin meslegide var madi durum sikinti yok fakat nakit para gelmiyor yani genel olarak kotu degilizDiğer konunuza baktım yapılan yorumlar doğrultusunda, eşiniz hapisteyken ve bir çocuk varken işsizken iyi cesaret. Biz çocuk yapmak için kaç yıl bekledik evimizi alalım borcumuz bitsin ona gelecek verelim diye.
İnşallah sağlıkla gelir de siz de maddi sıkıntılarınızdan kurtulur bakarsınız...
anneniz sizin gibisinden hayr gorduyse bende cocugumdan hayr gorururumbu nasıl mantık ya? sizi yetiştireceğiniz çocuktan hayır mı gelir?
Şaka di mi?hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
Nakit gelmeyince çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak nasıl olacak?yok canm evimizde esyamzda arabamzda var esimin meslegide var madi durum sikinti yok fakat nakit para gelmiyor yani genel olarak kotu degiliz
anneniz sizin gibisinden hayr gorduyse bende cocugumdan hayr gorururum
gurcustanda yok oyle biseyAile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına başvurabilirsiniz. Şartlarınız uyarsa eşi hapishanede olan çocuklu kadınlara aylık ödeme yapıyorlar.
ya is bulurum bulamazsamda aylem yardm eder ilk cocugumada baktilar zaten napcaz is bulsam caliscamNakit gelmeyince çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak nasıl olacak?
Neyse sizin bileceğiniz iş...
Tabi ki aldırmayın yaşasın onun sonuna kadar yaşamaya hakkı var.
İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur.
ben size hapisdeki esimden cocuk yapdm iyimi etdim diye sormadm hatrlarsanz ve kucuk cocuga hayrsz diyecek kadar terbiyesiz buyutmus aylenizvalla ben gayet hayırlıyım. işimde gücümde. hapiste yatan kocadan çocuk yapmıyorum en azından. az mantıklı olun allah aşkına. bi de kazara da değil bilerek yapmışsınız. pes.
hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
Şaka di mi?
El sallıyoruz di mi?
Eh madem zamandan kazandınız, maddi sıkıntı da yokmuş, arabayı satıp evinizde oturursunuz. Milletten para bekleyip durmazsiniz. Her cevabınız ayrı bir alem.yok canm evimizde esyamzda arabamzda var esimin meslegide var madi durum sikinti yok fakat nakit para gelmiyor yani genel olarak kotu degiliz
ben size hapisdeki esimden cocuk yapdm iyimi etdim diye sormadm hatrlarsanz ve kucuk cocuga hayrsz diyecek kadar terbiyesiz buyutmus ayleniz
yahu az sikintiya girince biseymi satmaliyiz yahu bu nasil mantik hem araba aylemin hedyesi bizim usdumuzede degil ne ev ne araba ama bizimHiç güleceğim yoktu.
Eh madem zamandan kazandınız, maddi sıkıntı da yokmuş, arabayı satıp evinizde oturursunuz. Milletten para bekleyip durmazsiniz. Her cevabınız ayrı bir alem.
azeriyim ben konusmamdan memnun brakmak zorunda degilim beyenmiyorsanz yazmayn nede okumayntürkçe öğren öyle tartışalım ya bence.
Sizce şu an "az" sıkıntıda misiniz?yahu az sikintiya girince biseymi satmaliyiz yahu bu nasil mantik hem araba aylemin hedyesi bizim usdumuzede degil ne ev ne araba ama bizim
canm onceki konumda ben hamileligimde hastaligim var diye biliyodm o yuzden oyle soyledm yoksa acmdan olmuyorm sadece hastalik cksaydi cok para gerekceksi ilk cocugumda vardi diye bundada olcak sandmSizce şu an "az" sıkıntıda misiniz?
Demek ki arabanız ve eviniz yok. Hala maddi sikintidasiniz. Neyse ailem bakar demişsiniz zaten. Önceki konunuzda böyle rahat değildiniz. Allah bebeklerinize sağlık versin ne diyelim.
bakarim insallah esim ckar bebis dogar byyur krese brakrm calisirim
hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
Arkadaşım bedende hayat da senin kimse senin yaşadıklarını yaşamayacak eğer kararlıysan kimsenin onayınada ihtiyacın yokben size hapisdeki esimden cocuk yapdm iyimi etdim diye sormadm hatrlarsanz ve kucuk cocuga hayrsz diyecek kadar terbiyesiz buyutmus ayleniz
bakarim insallah esim ckar bebis dogar byyur krese brakrm calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?