cocugu aldrmak isdemiyorum

yok canm evimizde esyamzda arabamzda var esimin meslegide var madi durum sikinti yok fakat nakit para gelmiyor yani genel olarak kotu degiliz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına başvurabilirsiniz. Şartlarınız uyarsa eşi hapishanede olan çocuklu kadınlara aylık ödeme yapıyorlar.

yok canm evimizde esyamzda arabamzda var esimin meslegide var madi durum sikinti yok fakat nakit para gelmiyor yani genel olarak kotu degiliz
Nakit gelmeyince çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak nasıl olacak?
Neyse sizin bileceğiniz iş...
Tabi ki aldırmayın yaşasın onun sonuna kadar yaşamaya hakkı var.
İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur.

anneniz sizin gibisinden hayr gorduyse bende cocugumdan hayr gorururum

valla ben gayet hayırlıyım. işimde gücümde. hapiste yatan kocadan çocuk yapmıyorum en azından. az mantıklı olun allah aşkına. bi de kazara da değil bilerek yapmışsınız. pes.

ya is bulurum bulamazsamda aylem yardm eder ilk cocugumada baktilar zaten napcaz is bulsam caliscam

valla ben gayet hayırlıyım. işimde gücümde. hapiste yatan kocadan çocuk yapmıyorum en azından. az mantıklı olun allah aşkına. bi de kazara da değil bilerek yapmışsınız. pes.
ben size hapisdeki esimden cocuk yapdm iyimi etdim diye sormadm hatrlarsanz ve kucuk cocuga hayrsz diyecek kadar terbiyesiz buyutmus ayleniz

hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi

Şaka di mi?
El sallıyoruz di mi?

Hiç güleceğim yoktu

Eh madem zamandan kazandınız, maddi sıkıntı da yokmuş, arabayı satıp evinizde oturursunuz. Milletten para bekleyip durmazsiniz. Her cevabınız ayrı bir alem.

Hiç güleceğim yoktu.

Eh madem zamandan kazandınız, maddi sıkıntı da yokmuş, arabayı satıp evinizde oturursunuz. Milletten para bekleyip durmazsiniz. Her cevabınız ayrı bir alem.
yahu az sikintiya girince biseymi satmaliyiz yahu bu nasil mantik hem araba aylemin hedyesi bizim usdumuzede degil ne ev ne araba ama bizim

yahu az sikintiya girince biseymi satmaliyiz yahu bu nasil mantik hem araba aylemin hedyesi bizim usdumuzede degil ne ev ne araba ama bizim
Sizce şu an "az" sıkıntıda misiniz?
Demek ki arabanız ve eviniz yok. Hala maddi sikintidasiniz. Neyse ailem bakar demişsiniz zaten. Önceki konunuzda böyle rahat değildiniz. Allah bebeklerinize sağlık versin ne diyelim.

canm onceki konumda ben hamileligimde hastaligim var diye biliyodm o yuzden oyle soyledm yoksa acmdan olmuyorm sadece hastalik cksaydi cok para gerekceksi ilk cocugumda vardi diye bundada olcak sandm

bakarim insallah esim ckar bebis dogar byyur krese brakrm calisirim

Keşke sandığın kadar kolay olsa. Ama malesef doğumdan sonra hamileyken düşündüğün kadar kolay olmuyor. Çünkü bebek bakmak ve büyütmek saksıda çiçek büyütmek gibi bir şey değil.
Sabır, para, moral, uykusuzluk ve yardım gerektiriyor.

hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi

Hele bu mantığı anlamak mümkün değil. Normal şartlarda bir erkek hapishaneden çıkınca çocuğumuz olur birlikte büyütür beraber şahit oluruz öğrendiklerine der. Ama anlaşılan senin eşinin amacı sadece ÜREMEK..
Ah bu cahillik. O çocuğa ne verebileceksiniz ki..

ben size hapisdeki esimden cocuk yapdm iyimi etdim diye sormadm hatrlarsanz ve kucuk cocuga hayrsz diyecek kadar terbiyesiz buyutmus ayleniz
Arkadaşım bedende hayat da senin kimse senin yaşadıklarını yaşamayacak eğer kararlıysan kimsenin onayınada ihtiyacın yok
Şöyle bir soru sorarsan diye söylüyorum(siz olsanız ne yapardınız?) ben olsam doğurmazdım derim

bakarim insallah esim ckar bebis dogar byyur krese brakrm calisirim

Hani iş bulamıyordun Gürcistan'da? Daha önceki konunda eşimin ailesi yardım etsin elime para geçmiyor kızımla sürünüyoruz diye yırtınıyordun şimdi evim arabam var diyorsun dediklerinin hepsi birbirinden tutarsız. Ne yaparsan yap da o çocukları sırf eşinin ailesi acır da yardım eder diye kullanma. Zira sana kimseden yardım falan gelmeyecek. Bana kalırsa doğurma, çok ciddi söylüyorum.

Sizin ilk konunuzu hatırlıyorum doğum neyse hastane masrafı vs bir şekilde ödenir de çocuk doğduktan sonra başlıyor zaten masrafları üstelik sizin bir çocuğunuz daha var hatırladığım kadarıyla ikisini de eşit ve iyi şartlarda büyütebileceğinizden eminseniz doğurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…