- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
bu nasıl mantık ya? sizi yetiştireceğiniz çocuktan hayır mı gelir?
hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
yok canm evimizde esyamzda arabamzda var esimin meslegide var madi durum sikinti yok fakat nakit para gelmiyor yani genel olarak kotu degiliz
ya is bulurum bulamazsamda aylem yardm eder ilk cocugumada baktilar zaten napcaz is bulsam caliscam
hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
zaten ogreticez sonsuza kadar hapisde kalmicakki cikicak insallahKeşke sandığın kadar kolay olsa. Ama malesef doğumdan sonra hamileyken düşündüğün kadar kolay olmuyor. Çünkü bebek bakmak ve büyütmek saksıda çiçek büyütmek gibi bir şey değil.
Sabır, para, moral, uykusuzluk ve yardım gerektiriyor.
Hele bu mantığı anlamak mümkün değil. Normal şartlarda bir erkek hapishaneden çıkınca çocuğumuz olur birlikte büyütür beraber şahit oluruz öğrendiklerine der. Ama anlaşılan senin eşinin amacı sadece ÜREMEK..
Ah bu cahillik. O çocuğa ne verebileceksiniz ki..
Geçen gün bunlar benim torunun diye geziyorlarsa para da vermek bakmak zorundalar ozaman torunum demicekler dedi.Allah aşkına aklınız mantığnını z fikriniz yok mu yahuu zaten bir çocuğunuz varmış ve onu aileniz büyütmüş hiçte bundan gocunmamışsınız maşallah ee bir tane varken hapisteki kocanız nasıl bir tane daha yaopalım zamandan kazanalım diyor diyemediniz mi bir tane var elimizde nakitimiz yok hapisteyken yapmam diye eee isteyerek hem de görüş zamanı birlikte olduysanız neden aldırmak istediniz.
Ohh yaslamışsınız aileye sırtınızı ev onlardan araba onlardan gerçekten çok mu lazum araba? neden siz çalışmıyorsunuz neden para kazanmıyorsunuz çocuğunuza aileniz baksın çalışın bu ne rahatlık? hala daha ilk çocuğuma ailem baktı buna da bakar diyorsunuz bakmak zorundalar mı yaa? Anlayamıyorum bir çocuk varken hapisteki adamdan nasıl çocuk yapılır?
sizin akli dengenizmi bozuk surunuyoruz ne zaman dedim be fer gurcustanda is yok ama bulurum ben meslegim var sadece benim meslegime is sehir disinda hamileyken gunde 3 saat otobusde gezersem naisl dayanrm lutfr dogru okuyun ve dogru anlayn ben fakirim disarda kaliyordm demedm evimin olmasi bisyi degisdmez evimi yidiricm cocugaHani iş bulamıyordun Gürcistan'da? Daha önceki konunda eşimin ailesi yardım etsin elime para geçmiyor kızımla sürünüyoruz diye yırtınıyordun şimdi evim arabam var diyorsun dediklerinin hepsi birbirinden tutarsız. Ne yaparsan yap da o çocukları sırf eşinin ailesi acır da yardım eder diye kullanma. Zira sana kimseden yardım falan gelmeyecek. Bana kalırsa doğurma, çok ciddi söylüyorum.
sizin akli dengenizmi bozuk surunuyoruz ne zaman dedim be fer gurcustanda is yok ama bulurum ben meslegim var sadece benim meslegime is sehir disinda hamileyken gunde 3 saat otobusde gezersem naisl dayanrm lutfr dogru okuyun ve dogru anlayn ben fakirim disarda kaliyordm demedm evimin olmasi bisyi degisdmez evimi yidiricm cocugaHani iş bulamıyordun Gürcistan'da? Daha önceki konunda eşimin ailesi yardım etsin elime para geçmiyor kızımla sürünüyoruz diye yırtınıyordun şimdi evim arabam var diyorsun dediklerinin hepsi birbirinden tutarsız. Ne yaparsan yap da o çocukları sırf eşinin ailesi acır da yardım eder diye kullanma. Zira sana kimseden yardım falan gelmeyecek. Bana kalırsa doğurma, çok ciddi söylüyorum.
ben parayi ilac icin isdiyorem doktor dedi yok hastalik cocuk saglikli ilacsz dogyra bilirsn bunu anlmak ne kafar zor ola bilirAllah Allah birden iyileştin paraya ihtiyaç yok demek neresi can onun noktasından geldiğimiz nokta ne güzel
sizin akli dengenizmi bozuk surunuyoruz ne zaman dedim be fer gurcustanda is yok ama bulurum ben meslegim var sadece benim meslegime is sehir disinda hamileyken gunde 3 saat otobusde gezersem naisl dayanrm lutfr dogru okuyun ve dogru anlayn ben fakirim disarda kaliyordm demedm evimin olmasi bisyi degisdmez evimi yidiricm cocuga
artk tek tek yorum yazmakdan bkdm lutfen yorumlari okuyun vede aylem bana vericek konsuya verecek degil ya aylniz size verse yok isdemiyormu diceksinizAllah aşkına aklınız mantığnını z fikriniz yok mu yahuu zaten bir çocuğunuz varmış ve onu aileniz büyütmüş hiçte bundan gocunmamışsınız maşallah ee bir tane varken hapisteki kocanız nasıl bir tane daha yaopalım zamandan kazanalım diyor diyemediniz mi bir tane var elimizde nakitimiz yok hapisteyken yapmam diye eee isteyerek hem de görüş zamanı birlikte olduysanız neden aldırmak istediniz.
Ohh yaslamışsınız aileye sırtınızı ev onlardan araba onlardan gerçekten çok mu lazum araba? neden siz çalışmıyorsunuz neden para kazanmıyorsunuz çocuğunuza aileniz baksın çalışın bu ne rahatlık? hala daha ilk çocuğuma ailem baktı buna da bakar diyorsunuz bakmak zorundalar mı yaa? Anlayamıyorum bir çocuk varken hapisteki adamdan nasıl çocuk yapılır?
Yanı hap alacak paranız yok ve sız bebek mı yaptınız?ben parayi ilac icin isdiyorem doktor dedi yok hastalik cocuk saglikli ilacsz dogyra bilirsn bunu anlmak ne kafar zor ola bilir
eski konuda esimin hapisde oldugunu soylemek gereginini duymadmSizin bir dediğinizde bir dediğinizi tutmuyor yumurtlama günü hesaplamışsınız resmen çocuk için, ve eşimde şehir dışında çalışıyor demişsiniz mart ayında şimdi hapiste diyorsunuz gayet herşey planlayarak olmuş yaa siz gerçekten nesiniz bir karar verin. Eski konularla şimdikilerin alakası yok. Bari insanları kandırıp oyalamayın.
Bilerek mi böyle varoş yazıyorsunuz yoksa alay mı ediyorsunuz?artk tek tek yorum yazmakdan bkdm lutfen yorumlari okuyun vede aylem bana vericek konsuya verecek degil ya aylniz size verse yok isdemiyormu diceksiniz
esimin hapisde oldugunu niye soylemeliydimki o zaman nr gerek vrdi bi soru icin tum ozel hayatmi dokucek degildm yaBana cevap verir misiniz insanlara başka konularınız da neden eşim şehir dışında çalışıyor diye yalan söylediniz!! Burada da hapiste diyorsunuz'!!
Daha 20 yaşında 3 yaşında kızınız varken ne zaman kazanması zaten bir çocuk var 2.ye ne gerek var!
O konularınızda 3 ayda bir ilişkiye giriyoruz eşim şehir dışından 3 ayda bir eve geliyor demişsiniz burada da görüş gününde diyorsunuz görüş gününde nasıl birlikte olunuyor anlatın yalancısınız siz!!
Arkadaşım, kocan Gürcistan'da hapishanede sen keza ordasın. Azerisin de. Senin Türkiye'ye el hiç bir ortak noktan Yok şuan neden Türk serverinde bir sitede dert anlatıyorsun laf yetiştirmeye çalışıyorsun?azeriyim ben konusmamdan memnun brakmak zorunda degilim beyenmiyorsanz yazmayn nede okumayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?