- 5 Ekim 2020
- 14.077
- 38.105
- 548
- 36
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Ay ne kadar yüzsüzmüş ya.Benim hayatımda saygı duymadığım yegane insanlardır kendileri, (kendi örneklerimden dolayı mesleğe tabiki var)
İnsanın mecburiyetini öyle güzel kullanırlar ki,
Beni maymun etmişti.
En son arabamı istemişti, Abla erken gelmemi istiyorsan akşam giderken ben alayım arabanı sabah gelirim, hem sen akşamları oğlanla çıkmıyorsun biz arkadaşlarla takılırız vb....
Mutfak masrafımdan hiç bahsetmiyorum, yenilenin içilenin hesabı yakışık almaz..........
Allah yardımcınız olsun,
Rabbim iyilerle karşılaştırsın
bana da harika insanlar denk gelmedi malesef bakıcı olarak .Benim hayatımda saygı duymadığım yegane insanlardır kendileri, (kendi örneklerimden dolayı mesleğe tabiki var)
İnsanın mecburiyetini öyle güzel kullanırlar ki,
Beni maymun etmişti.
En son arabamı istemişti, Abla erken gelmemi istiyorsan akşam giderken ben alayım arabanı sabah gelirim, hem sen akşamları oğlanla çıkmıyorsun biz arkadaşlarla takılırız vb....
Mutfak masrafımdan hiç bahsetmiyorum, yenilenin içilenin hesabı yakışık almaz..........
Allah yardımcınız olsun,
Rabbim iyilerle karşılaştırsın
evet o zaman değil .Anladim, ben eve kendim bırakıyorum, evim ise yakın, istediğimde çıkıp eve gidebiliyorum. Şimdilik çok elzem değil o halde bana.
Dusunduklerini sanmiyorum.
Annem ben 6 yasinda iken 1 ve 3 yasindaki kardeslerimin basinda birakirdisimdi inanamiyor,nasil yaptim diye.
Çok iyi. Hiç aklınız kalmasın.simdi çocuklar bizden bilincliler emin olun.evet o zaman değil .
çok şanslısınız . ev yakın olunca .
benim eve 8 km işim .
araç aldım son 1 buçuk yıldır .
uzaktan çalıştığımız dönemler iyiydi de . tam mesaiye geçince . okullar da açık olmayınca . yaz tatili de araya girince öğle arası eve gidip yoklamak durumunda kalıyordum . ama geç kalıyorum diye 6 ayda 5 kırmızı işik cezası yemişim . sarıda geçtim sanırken .
abileri var evde bizimkilerin . o yüzden okul olmadığında hep birlikte kalabiliyorlar .
15 yaş . 11 yaş ve 6 yaş şimdi yaşları.
Memnun kalacağımı pek sanmıyorum çok takıntılıyım belki de bilmiyorum ama hoşuma gitmedi bakıcı. Sadece güvenilir biri uzak akrabamız. Güven konusunda rahatım. Başka da bir rahtlığım yok. Sürekli elim üstnde olmalı onu yedir bunu yedir uyut kaldır.aslında arkadaşım da sizin gibi 6 aylık vermiş kreşe.
çok da memnun kaldığını söyledi. şimdi çocukları ortaokul çağında. bakıcı ile hiç muhatap olmadı o
öğretmen olduğundan yarım gün verdi yalnız . memursanız . tam gün vereceksiniz .
biz kreşimizden çok memnunduk . gerçekten aile ortamı bi kreşti . merhametli insanlar vardı.
bakıcı ile biraz götürüp dediğiniz gibi sonra kereşe verebilirsiniz .
biraz bakın bakalım . memnun kalırsanız belki hiç kreşi düşünmezsiniz bile. var öyle bakıcılar .
çok şükür .Çok iyi. Hiç aklınız kalmasın.simdi çocuklar bizden bilincliler emin olun.
hayırlısı o zaman . zaman hızlı . 15 aylık olmaya ne kaldı.Memnun kalacağımı pek sanmıyorum çok takıntılıyım belki de bilmiyorum ama hoşuma gitmedi bakıcı. Sadece güvenilir biri uzak akrabamız. Güven konusunda rahatım. Başka da bir rahtlığım yok. Sürekli elim üstnde olmalı onu yedir bunu yedir uyut kaldır.
O yüzden bir an önce kreş
Aynı sorunlar bizde de var. Hiç sorumluluk verilmeyen, şımartılmış, hala yemek bile yiyemeyen, kendi kendine ders çalışmayan, formalarını giyemeyen iki çocuk. Biliyorum suç bende. Şimdi sorumluluk vermek istiyorum ama geç kalmışım. Ben kendimden geçtim.çok şükür .
insan yıpranıyor.
düşün düşün ...
anne olmak zor .
biraz fazla düşününce. bizim zamanımızın anneleri de fazla endişeliyiz . sonra cocuklar patron oluyor biz çalışanı.
evde üstünlük kuruluyor . nasıl böyle işler tersine döndü anlamadım
sizde de var mı.
aman zor , yaşları kaç.Aynı sorunlar bizde de var. Hiç sorumluluk verilmeyen, şımartılmış, hala yemek bile yiyemeyen, kendi kendine ders çalışmayan, formalarını giyemeyen iki çocuk. Biliyorum suç bende. Şimdi sorumluluk vermek istiyorum ama geç kalmışım. Ben kendimden geçtim.
Biri 7 diğeri 9,5. ben yalvarıyorum, devamlı yanında oturuyorum, başka hayatım yok. Ödev başına oturana kadar evde terör estiriyor, ödev yaparkende öyle. Normal bir çocuk olsa yapmazsa yapmasin, yemezse yemesin diyeceğim ama öyle bir şansım da yok maalesef.aman zor , yaşları kaç.
yıprandık yahu.
ödevleri de neredeyse yalvaracağım . hadi yapalım . hadi test çöz oğlum. hadi hadi.
bi yalvarmadığımız kalıyor .
benim öyle en azından
özel durumu mu var çocuğun.Biri 7 diğeri 9,5. ben yalvarıyorum, devamlı yanında oturuyorum, başka hayatım yok. Ödev başına oturana kadar evde terör estiriyor, ödev yaparkende öyle. Normal bir çocuk olsa yapmazsa yapmasin, yemezse yemesin diyeceğim ama öyle bir şansım da yok maalesef.
Ben 2. 3. Sınıftan beri evde yalnızdım kardeşim de yoktu. Bu dediklerinizin hepsini kendim yapıyordum. Okuluma gidip geliyor, gelince ödevlerimi yapıyor, sabah kahvaltımı kendim hazırlayıp öğle yemeklerinde buzdolabındakileri yiyordum (mikrodalga fırın çok iş görüyor bu konuda) Ama ben sakin bir çocuktum öyle sokağa falan çıkıp saatlerce oynamazdım bir de hırslıydım baya okulumu ciddiye alıyordum. E tabi 20 sene öncesinden bahsediyoruz o zamanlar çevre daha güvenliydi, konu komşuyla da daha samimiydik. Şimdiki şartları düşünüp ona göre sizin karar vermeniz lazım. Güvenli görüyorsanız çevreyi e tabi çocuğunuz da laftan anlayan sakin bir çocuksa 4. 5. Sınıftan sonra hayli hayli olur bence. Hatta çok daha iyi olur kendi kendine yaşamayı öğrenir daha güçlü bir birey olur şahsi görüşüm. Ama ben anne baba ilgisine çok aç büyüdüm siz lütfen çocuğunuza bolca vakit ayırın naçizane tavsiyem :)Bir cocuk okul yurume mesafesindeyse kac yasında yalnız evde bırakılıp işe gidilir?
Kapıyı accak kitlicek okula kendi yurucek geri eve kendi yurucek kapıyı kitleyip tek basına oturcak hazır yemegi tabagına koyup yicek ben işten gelene kadar beni beklicek
Bu kac yasında mumkun olur?
Siz cocugunuz kac yasındayken yaptınız bunu?
Evet anlama zorluğu, dikkat eksikliğiözel durumu mu var çocuğun.
Allah kolaylık versin size ve hepimize.
Biz aynıydık. Şimdi benimde çocuğum var yalnız düşünemiyorum. Konu sahibi çocuğa telefon verecek. Komşu apartman görevlisi filan kimseye emanet etmeyin. En az 10 yaşında olmalı gibi.Dusunduklerini sanmiyorum.
Annem ben 6 yasinda iken 1 ve 3 yasindaki kardeslerimin basinda birakirdisimdi inanamiyor,nasil yaptim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?