Çocuğu için evliliğine devam eden varmi

Uyuşturucu ve alkol bagimlisi 1 cocuk babasi olan tanidigim ve karisi 2 ay once çok siddetli gecimsizlik sebebiyle 500.kez boşanma karari almişlardi.
Şimdi 2 aylik hamile...

Evliliginiz kotu gidebilir , cocuklariniz icin sabrediyorda olabilirsiniz. Ama lutfen kotu olan evliliklerinize bir cocuk daha getirmeyin olan onlara oluyor.

Konu sahibine gelince eger guvenceniz varsa ve esinizle gercekten yapamiyorsaniz bosanin cunku mutsuz bir evlilikte cocuklarin da psikolojisi pek saglam kalamayabiliyor

bu yazından sonra bir alıntıda yazmışsın alıntıyı bozdugun için alamadım..
eşin bırakmaman için "ağlamış yalvarmış sensiz yaşayamam"demiş..

hani şu boşanmayı duyarsa öldürür dediğin..

eşin bir eli kanlı katil oluyor..
bir sana ağlayarak yalvaran adam..
ikinizde dengesizsiniz bence..
Okursam duzeltiyorum

ayrıca eşime bosanalim diye konu açmadım konusmuyordum onunla ondan hatalı olduğunu bildiği için beni çok kizdirdigini bildiği için ki kolay kolay özür dilemez siz çok dengeli anlamissiniz yazıları sagolun
bu yazından sonra bir alıntıda yazmışsın alıntıyı bozdugun için alamadım..
eşin bırakmaman için "ağlamış yalvarmış sensiz yaşayamam"demiş..

hani şu boşanmayı duyarsa öldürür dediğin..

eşin bir eli kanlı katil oluyor..
bir sana ağlayarak yalvaran adam..
ikinizde dengesizsiniz bence..

Uyuşturucu ve alkol bagimlisi 1 cocuk babasi olan tanidigim ve karisi 2 ay once çok siddetli gecimsizlik sebebiyle 500.kez boşanma karari almişlardi.
Şimdi 2 aylik hamile...

Evliliginiz kotu gidebilir , cocuklariniz icin sabrediyorda olabilirsiniz. Ama lutfen kotu olan evliliklerinize bir cocuk daha getirmeyin olan onlara oluyor.

Konu sahibine gelince eger guvenceniz varsa ve esinizle gercekten yapamiyorsaniz bosanin cunku mutsuz bir evlilikte cocuklarin da psikolojisi pek saglam kalamayabiliyor
Eşim o şeyleri hiç kullanmadi kullansa değil ona çocuk saçımın bir telini vermem zor bir durum inşallah onlarda düzelir o tür seylet pek düzelecek türler olmasa da🙏

Valla çocuklar için katlanıp , tekrar bir çocuk daha yapanı gördüm :)

Valla çocuklar için katlanıp , tekrar bir çocuk daha yapanı gördüm :)
Benim çocuklarım benim için herşeyden kıymetli hiç duzelmemis yada düzelmeye ek bir durum değil bazen kararsizlik yaşıyorum cocuguda bütün kötülükler ardından istemedim tepe taklak değildi yani😄

eşine boşanmakla ilgili konu açtığını ifade ettiğim bir mesaj var mı?
yok...
konu içeriğin" boşanmak istiyorum 2 çocukla boşanıp mutlu olan var mı?..

herkes burada bununla ilgili cevap yazdı.
"habersiz markete çıkarmayan adam boşanmayı kabul edecek mi ? " diye soran bir uyeye
"öldürür" haberlerde okursunuz diyen ve bir kaç mesajdan sonra kocişinin birden pamuk adama dönüşüp özür dileyen ağlayan yalvaran bir adam olduğunu iddia eden de sen..

size mutluluklar biz kk kadınları olarak pıtırcık yuvanızı yıkma peşindeyiz aldırmayın🙋‍♀️

ama dengesiz okuyup anlayan ben :KK66:

eşine boşanmakla ilgili konu açtığını ifade ettiğim bir mesaj var mı?
yok...
konu içeriğin" boşanmak istiyorum 2 çocukla boşanıp mutlu olan var mı?..

size mutluluklar biz kk kadınları olarak pıtırcık yuvanızı yıkma peşindeyiz aldırmayın 🙋‍♀️

herkes burada bununla ilgili cevap yazdı.
"habersiz markete çıkarmayan adam boşanmayı kabul edecek mi ? " diye soran bir uyeye
"öldürür" haberlerde okursunuz diyen ve bir kaç mesajdan sonra kocişinin birden pamuk adama dönüşüp özür dileyen ağlayan yalvaran bir adam olduğunu iddia eden de sen..

ama dengesiz okuyup anlayan ben :KK66:
İstedim kararsızım çünkü bir haftadır çok bunalmistim çok sert yanları var ... Arkasındayım iyi yanlarına var evet yinede çocuklar için yoksa tamamen mükemmel bir evlilik değil ama yürütülemez de değil çocuklarım için hatasını anlamış belki diye düşündüm bugün çünkü öyle bir hal sergiliyo çocuklar olmasa hayatıma bakarım demem ya bir şans daha vereyim mi diye bu halleri umut oldu geçişte yaptıklarından ders almıştı yine alır belki diye çünkü birşeyler değişmişti hataları evet çok katı kuralları da var doğru bosansam kesin öldürür biliyorum ama değişen bir dengede evlilik olduğu için kararsız kalıyorum değişebilir

İstedim kararsızım çünkü bir haftadır çok bunalmistim çok sert yanları var ... Arkasındayım iyi yanlarına var evet yinede çocuklar için yoksa tamamen mükemmel bir evlilik değil ama yürütülemez de değil çocuklarım için hatasını anlamış belki diye düşündüm bugün çünkü öyle bir hal sergiliyo çocuklar olmasa hayatıma bakarım demem ya bir şans daha vereyim mi diye bu halleri umut oldu geçişte yaptıklarından ders almıştı yine alır belki diye çünkü birşeyler değişmişti hataları evet çok katı kuralları da var doğru bosansam kesin öldürür biliyorum ama değişen bir dengede evlilik olduğu için kararsız kalıyorum değişebilir
:ruh:

Kizlar son bir şans veriyorum gecmiste hatalarından ders aldı düşüncesiyle hani biri vardır ne yaparsan yap aynıdır degisebildigi için bir son şans veriyorum umarım düzelir bu konuyu kapatmak istiyorum olumlu yada olumsuz arkadaşlar yaptığınız bütün yorumlara teşekkür ediyorum iyiki varsınız umarım iyi gelişmeler devam eder yazarım iyi geceler ❤️

evet ben devam ettirdim cocuklar icin.
ama siddet aldatma gibi olaylar hiç olmadı.
uzun sureli karakter çatışması kaynakli bir sevgisizlik var. bosanmaya karar vermiştim ama sonradan karşılıklı karakterlerimizi torpuleyip denemeye karar verdik çocuklar icin.

Çalışıyor musunuz ?
Ekonomik özgürlüğünüz var mı ?
Aileniz destek mi ?

Back
X