- 11 Aralık 2018
- 41.953
- 260.698
- 598
Kan dolaşımı mı gelişmediği için? Valla anne karnında ilk oluştuğu günden itibaren gelişimlerini gün be gün öğrendim ama hiç böyle bir bilgiye denk gelmedim. Bir araştırayım, doğruysa benim bilgi eksiğimdir ama çok doğru gelmedi bana açıkçası.Bu bebikolarin daha kan dolaşımı gelişmediği için eller ayaklar soguyo olabiliyormuş ondan bahsediliyor heralde
Dogru hatta kan dolasimi 6 aydan sonra normal hale geliyor demisti biz oglumu sunnet ettirmek istedigimizde.Bu bebikolarin daha kan dolaşımı gelişmediği için eller ayaklar soguyo olabiliyormuş ondan bahsediliyor heralde
Elin ağzı poşet değil ki büzesinMerhaba,
Bu ara canım epey sıkıldı. Bazı insanlar ne zaman beni görse hemen başlıyorlar aman bebeği çok ince giydirmişsin üşür. bebek sızlanırken yemek yiyemiyorum onunla ilgileniyorum, hemen diyorlar ki ne var ağlamıyor bile çok abartıyorsun.
Geceleri uyuyamıyorum biraz da babası baksın diyorum, babası zaten ilgileniyor sen çok şey istiyorsun diyorlar. Babasının yaptığı gündüz bazen kucakta gezdirmek ve bebek arabasını sürmek .
Bunlar iyi günlerin ayaklanıp yürüyünce peşinde koşturacaksın diyorlar.
İşin garibi bunu diyenler de çocuğu olmayan sağdan soldan yeğenlerinden gördükleri ile konuşanlar.
Patlamamak için kendimi tutuyorum..
Bilim el ve burun diyor. Siz göğsüne bakmak istiyorsanız bakın tabi ki
Son cümle kesinlikle doğru.Şu an makale çıkaramadım. Hızlısından google araması bu şekilde. Ama yenidoğan dönemindeki doktorumuz demişti bunu. Ayrıca gebelikte ayşe öner ve tracy hogg kitapları okudum onlarda da bu şekilde yazıyor. Hatta sinir uçları gelişmedi için elleri ve ayakları soğuk olur genelde.
Ek olarak kendimiz nasıl giyiniyorsak bebeği de öyle giydirdiğimizde üşümeyecek ve terlemeyecektir.
Yok emeklesin görürsün yok yürüsün görürüsün. Her dönem bunlar iyi günlerin deniyor. Bende diyorum ne güzel hep iyi günlerim olacak.
Yok emeklesin görürsün yok yürüsün görürüsün. Her dönem bunlar iyi günlerin deniyor. Bende diyorum ne güzel hep iyi günlerim olacak.
Ooo herşeyi biliyorsunuz siz. Anne olunca zorlanmayacaksınız.Çocuğum yok (kusura bakamayın) ancak uzaktan gözlemimi söyleyeyim: Yok öyle birşey, moralleri yüksek tutalım
Bebek kolay uyumuyorsa kolikse büyüyünce azalıyor (komşu bebek kolikti de) anne baba bir rahatlıyor. Emzirme süreci acılıysa o da geçiyor. Aman bebekken süperdi şimdi ne yapacağım diyen pek görmedim, hele ikiz anneleri epey rahatlıyor.
Yavrusu hareketli olan koltuktan koltuğa atlayan bir bıdıksa zor tabi daha sakinler de var.
Size tek önerim yemek pişirirken yemek sapını içeri doğru çevirmek, bu yüzden yanan kişiler biliyorum. Doktor tanıdıklarım yürütece düşman. Evi güvene alınca (çocuk kilidi vs) çocuk tepinse bile anneler epey rahatlıyor.
Biraz bu cevap konu başlığına göre ironik oldu ama idare edin beni lütfen.
Yok yapamıyormuş, illa doğurmak lazımmış, büyüttüğümüz iki tane süs biberiymişÇocuğu olmayan çocuklar hakkında yorum yapamıyor muymuş?
Bana denk gelseydin dava açardım size hanım efendi. Lütfen uzman olmadığınız konularda yorum yapmayın
Benim bebeğim Kasım ayında doğdu .Altına iki tane pijama giydirmisim.Ustunde uzun kollu body ve bodynin ustunde iki tane pijama üstü .Baktım ki eve gelen bir şahıs bebeğin usudugunu düşünerek gidip dolaptan yelek alıp bebeğe giydirmis .Ben kim ne dese ona inanırım kesin :d anne olarak doğmadık biz de sonuçta onlar diyene kadar ben sorarım hatta ince mi oldu üstü acaba falan diyebundan da gocunmam ya ha bana uymayan bir şey der he der geçerim
Ben de sırt diye okumuştum ya bir yerde.Ben de hep eline ,ayağına bakıyordum ama yanlış olduğu ,sırtına bakmak gerektiği yazıyordu .Öyle hatırlıyorumBilim el ve burun diyor. Siz göğsüne bakmak istiyorsanız bakın tabi ki
Nükteli bir yorum yazdım konunuza ama alınmayın sakınMerhaba,
Bu ara canım epey sıkıldı. Bazı insanlar ne zaman beni görse hemen başlıyorlar aman bebeği çok ince giydirmişsin üşür. bebek sızlanırken yemek yiyemiyorum onunla ilgileniyorum, hemen diyorlar ki ne var ağlamıyor bile çok abartıyorsun.
Geceleri uyuyamıyorum biraz da babası baksın diyorum, babası zaten ilgileniyor sen çok şey istiyorsun diyorlar. Babasının yaptığı gündüz bazen kucakta gezdirmek ve bebek arabasını sürmek .
Bunlar iyi günlerin ayaklanıp yürüyünce peşinde koşturacaksın diyorlar.
İşin garibi bunu diyenler de çocuğu olmayan sağdan soldan yeğenlerinden gördükleri ile konuşanlar.
Patlamamak için kendimi tutuyorum..
Gelişim dönemine göre değişiyor da uzun uzun yazmaya çok üşeniyorum ben bazen. Konuda bahsi geçen bebeğin yeni doğan olduğunu düşünmedim.Ben de sırt diye okumuştum ya bir yerde.Ben de hep eline ,ayağına bakıyordum ama yanlış olduğu ,sırtına bakmak gerektiği yazıyordu .Öyle hatırlıyorumÇok karışık bu konular .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?