Teşekkür ederim, inanın herhangi bir yorum veya yardım teklifi rahatsız etmiyor ama özellikle zaten gerekeni yapmak için kılı kırk yardığım konularda ders vermeleri çok zoruma gidiyor. Mesela seyahate çıkmışız, hava durumunu inceleyip uygun kıyafetleri ayarlamışım hala ince giydirmişsin diyorlar yani onlara göre çocuğu 10 kat sarmak lazım. Üşümesi belki hasta etmezdi ama Terlese ve teri soğusa daha kötü olacak. Bir de bunu diyen grip haliyle Çocuğuma yaklaşıyor rezillik diz boyu..Nükteli bir yorum yazdım konunuza ama alınmayın sakınsiz annesiniz sizden iyi kimse bilemez bebeğinizin ihtiyaçlarını. Normalde görüş belirtmeyi sevmem çocuklarla ilgili ama bazen de ihtiyaç oluyor, bir keresinde metrobüste bebeğine şurup içirmeye bir anneye yardımcı olayım isterseniz bebeği dikleyelim boğazına kaçmasın dedim , carladı bana on saniye sonra şurup bebeğin boğazına kaçtı, bebek mosmor kadın şok olup kaldı, benden daha yakında ki bir bey bebeği alıp ters çevirdi, hafifçe sırtına vurdu, korkudan uçuk çıkarmışım, ne vardı yardım etseydim ya da şurup araçtan inmeyi bekleyemez miydi, kimse kimsenin çocuğuna meraklı değil ama bazı durumlarda görünen köy kılavuz istemiyor, boş konuşanları da duymamaya çalışın, üzmeyün kendinizi
Ben de yenidoganken bebeğimi kat kat giydirirdim.Elleri ,ayakları buz gibi olurdu .Münasebetsiz insanlar gelip ayy bu çocuk usumus derdi .Bir hadsiz çorabını çıkarmış .Bakıyor .Ayakları buz gibi diyor.O zaman anladım ben de elden ,ayaktan bakilmayacaginiGelişim dönemine göre değişiyor da uzun uzun yazmaya çok üşeniyorum ben bazen. Konuda bahsi geçen bebeğin yeni doğan olduğunu düşünmedim.
Maalesef bilen bilmeyen konuşur en güzeli duymayin çok sinir bozarlarsa ben dış müdahaleden hoslanmam siz öyle yapin deyip kestirip atınMerhaba,
Bu ara canım epey sıkıldı. Bazı insanlar ne zaman beni görse hemen başlıyorlar aman bebeği çok ince giydirmişsin üşür. bebek sızlanırken yemek yiyemiyorum onunla ilgileniyorum, hemen diyorlar ki ne var ağlamıyor bile çok abartıyorsun.
Geceleri uyuyamıyorum biraz da babası baksın diyorum, babası zaten ilgileniyor sen çok şey istiyorsun diyorlar. Babasının yaptığı gündüz bazen kucakta gezdirmek ve bebek arabasını sürmek .
Bunlar iyi günlerin ayaklanıp yürüyünce peşinde koşturacaksın diyorlar.
İşin garibi bunu diyenler de çocuğu olmayan sağdan soldan yeğenlerinden gördükleri ile konuşanlar.
Patlamamak için kendimi tutuyorum..
Ayyy aynı dert bende de var... Herkes kendi fırtlattığına karışsın lütfen...Merhaba,
Bu ara canım epey sıkıldı. Bazı insanlar ne zaman beni görse hemen başlıyorlar aman bebeği çok ince giydirmişsin üşür. bebek sızlanırken yemek yiyemiyorum onunla ilgileniyorum, hemen diyorlar ki ne var ağlamıyor bile çok abartıyorsun.
Geceleri uyuyamıyorum biraz da babası baksın diyorum, babası zaten ilgileniyor sen çok şey istiyorsun diyorlar. Babasının yaptığı gündüz bazen kucakta gezdirmek ve bebek arabasını sürmek .
İşin garibi bunu diyenler de çocuğu olmayan sağdan soldan yeğenlerinden gördükleri ile konuşanlar.
Hmm senin ki kac yasindaydi cinim diyin anlar onlarMerhaba,
bunlar bitmez canım takmayacaksın. bize de niye çocuğunuz olmuyo diye çemkiriyorlar. yok şunu yaptın mı yok bunu yaptın mı. SUÇ kimde ? (cinayet işledik ya) yani kısaca herkes herşeyi çok biliyo yapacak bişey yok. bu senin anneliğin senin bebeğinle özel bağın. her çocuk ayrıdır ama nedense herkes kendinden örnekler vermeyi biliyor. bir tek onlar anne. hiiiç kendini üzme siz beş biliyosunuz ben hiç bişey bilmiyorum de geç. bazen dalga geçmek iyi geliyor
Suçu beraber işledik diyinbunlar bitmez canım takmayacaksın. bize de niye çocuğunuz olmuyo diye çemkiriyorlar. yok şunu yaptın mı yok bunu yaptın mı. SUÇ kimde ? (cinayet işledik ya) yani kısaca herkes herşeyi çok biliyo yapacak bişey yok. bu senin anneliğin senin bebeğinle özel bağın. her çocuk ayrıdır ama nedense herkes kendinden örnekler vermeyi biliyor. bir tek onlar anne. hiiiç kendini üzme siz beş biliyosunuz ben hiç bişey bilmiyorum de geç. bazen dalga geçmek iyi geliyor
Ayyy o bunlar daha iyi günlerincilerle x aydan sonra rahatlarsıncılar iticilikte ölümüne kapışır. Biri ruh emici biri umut taciri
Benim kaynanada ben araştırdım bizim ailede kısırlık yok demişti. bende bizim ailede de yokı annem 5 tane doğurdu kardeşlerimin hepsinin 2 şer tane var demiştim salak salak savunmaya geçmiştim insanı zorla kötü yapıyorlar ama artık umursamıyorum. cahil insanla istediğin kadar konuş anlamıyorrrrrSuçu beraber işledik diyinayy ne salakca laflar tövbe yarabbim .
Eşimin anneannesi tüp bebeğin başkasının sperminden olduğunu zannediyor bı ara açıklamasını yapıp anlatmıştım Türkiye de yasak olduğunu Türkiye de yapılan tüp bebeğin babadan sperm alındığını Üzerinden baya zaman geçmişti. Hiç bana sormuyor çocukla ilgili konuyu gelinlerine soruyor asya ile konuştunuz mi size anlatıyor mu hamile mi vs vs diye keşke bana sorsa inşallah bana sorarda ona tüp bebek yaptıracağımi söyleyecektim
Ben gozumu devirip kafami ceviriyorum, coguna cevap bile vermeyip kafami ceviriyorum. Cok ise yariyor.Merhaba,
Malesef şu an adını hatırlamıyorum. lgs ye hazırlanan öğrenciler ve velileri için videolar hazırlayan bir uzman, çevresindeki velilere boş ver bu kadar kasmaya gerek yok, çocuğu rahat bırakın diyenlerin koşa koşa çocuklarına özel dersler aldırdığını söylemişti. Gerçekten iyi niyetli olsaydı, sizin çocuğunuzu düşünseydi boş ver demek yerine bildiği daha iyi metotlar varsa paylaşırdı.Aslında çocuğu olmayan değil, keşke kimse yorum yapmasa. Çocuğu olanlar bile anlamıyor ki bazen. Misal benim çocuğumun dersler konusunda ciddi anlamda sıkıntıları var, ilaç kullanmasını gerektirecek, sınıf tekrarı yapacak, ailecek bizi dibe çekecek kadar. Bunu bilen çok yakın arkadaşım bana aman boşver deyip, ders çalıştırmamla dalga geçip, kendi kızı sınavda az net çıkarınca telefonda hüngür hüngür ağlıyor, aman öldüm, aman bittim triplarine girip hastanelik oluyor. Ki o sınavların s sine bile sokamiyorum ben kızımı.
Öyle değil mi ama ya? 3 aydan sonra rahatlarsın diyorlar. Bakıyorsun bebek 5 aylık olmuş hala rahatlama yok insan daha çok deli oluyor, herkes rahatladı ben kaldım diyosunahahaha umut taciri mi ay çok güldüm
Boşver, ağzı olanın konuşması diyoruz biz bunaMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?