Cocugum agladikca canım yaniyor

Hanimefendi çocuklara hele de sizin oğlunuz yaşındaki çocuklara tamamen uyutularak diş tedavisi yapılmaz. Anesteziden bahsediyorsunuz. Çocuklara sedasyonla dis tedavisi uygulanır. Daha iyi bilenler buyursun bir de onlar baksınlar.

anestezi yapacaklar. bi dünya test yaptılar bunun için kalbine falan bi dünya şeye baktılar. bize söylenen bu bende istemiyorum anestezi almasını ama başka yol yokki

Hangi sehirdesiniz?
Benim bir erkek kardeşim var, 5 yaşındaki halini anlatayım:
Bir çocuk düşünün,
Aşı yapıldığında yapıştırılan o küçük bant kendi kendine düşene kadar dokunmayıp o kolu kullanmayan.
Bir çocuk düşünün, yanlışlıkla bir yeri çizilse o cizik geçene kadar orayı asla hic bir yere degdirmeyen.
Yanlışlıkla dilini ısırsa 3 gün yemek yemeyen,
Durumun vehametini anlayın diye yazıyorum :)
10000 örnek yazarım .

Bir çocuk dis hekimi 4 dolgu yaptı buna gikini çıkarmadan..
Hatta annem sünnetini de siz yapacaksınız derdi
Buyuksehirdeyseniz çocuk dis hekimi bulun.

Kıyamam kızıma gözlerim doldu okurken yakınlarda başka bir şehre goturseniz, veya borç alacak bir yakininiz varsa borç alsanız? Allah acil şifa versin kuzucuga

7 yaşındaki oğlum 4 yaşında başladı diş tedavisine.
3 yılda 4/5 dolgu ve birkaç kanal yapıldı.
Hepsi de uyanık ve sedasyonsuz.
Ben kendim diş tedavisine ya da kan aldırmaya falAn giderken yanımda götürür bunların sağlık açısından gerekli olduğunu falan anlatırdım ki o şekilde alıştı.
Bir de doktora güvenecek çocuk.
En son oğluma bir dolgu bir kanal yapıldı toplam 15 dakika sürdü ve doktor hekimlik hayatımda bir çocuğa 15 dakika 2 işlem yaptığım için 100 tl indirim verdi , çocuğa oyuncak alın falan dedi epey güldük
Ankaradayım isterseniz adını verebilirim.

Ne kadar doğru olur bilmem ama geçen sene 20 lik dişinden aglarken,bir yakınım yanağına nane yağı sur dedi. Sürdüm ağrı beş dakikaya geçmişti,cocuklara uygulanır mı bilmem bir arastirinzworun sorusturun,hala dua ederim o yakinima dış ağrısı beter,Allah şifa versin.

Malesef genetik oluyor. Benim de o yaşta kizim.var. bebeklikten bu yana dikkat etmemize rağmen çürük var.

Kıyamam kızıma gözlerim doldu okurken yakınlarda başka bir şehre goturseniz, veya borç alacak bir yakininiz varsa borç alsanız? Allah acil şifa versin kuzucuga
Çocuk Diş hekimine de götürdük maalesef olmadi. durmadı.. Onun için hiçbir şey yapamıyorlar her muayenehanede zaten uyutma işlemi olmadığı için her Doktor da olmuyor.
Borç alabilecek kimsemiz yok ailemin durumu maalesef kötü işimin aieside Aynı şekilde ben zaten aylardır düzensiz bir maaş sistemi ile çalışıyorum saçma sapan bir haldeyiz

Çok geçmiş olsun yetişkinler dayanamıyor diş ağrısına küçücük yavrucak nasıl dayansın o kadar üzüldüm ki. Büyükşehirlerde hastane randevusu için çok geç sıra geliyor. Koçhisar ya da Aksaray size yakın gidiş dönüş 100 liralık bir yol parası ile oralardan birinin devlet hastanesinden sıra alıp birkaç gün içinde bunu halledebilirsiniz sanıyorum.

75.yıl ağız ve diş sağlığı ulucanlar çocuk ek binası oraya bi gidin ,diğer hastanelere göre daha çabuk işler hal oluyo ,en azından bi fikir alırsınız,burasıda devlet

Nane yaği cocuklarda allah korusun ölüme kadR götürüyor cok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…