Cocugum agladikca canım yaniyor

çok geçmiş olsun, diş ağrısı çok başka ya.ben bi ara kanal tedavisi için bekledim kaç ay, dişimin içi de düşmüştü kafam yerinden çıkarcasına zonklardı ağlardım ağrıdan.kafamı duvarlara vurasım gelirdi.o sırada tesadüfen keşfettim boğaz ağrım da olduğu için.ismini harf atlayarak veriyim reklam olmasın " kl---ben gargara" , çok güzel uyuşturuyor diş ağrısını.kanal tedavilik ağrımı keserdi düşünün.onu bir deneyin ucuz bir şey reçetesiz satılıyor.meğer bu yöntemi çok kullanan varmış.
 
Arkadaşım aynı yaştaki kızına kanal tedavisi yaptırdı araştırma hastanesinde. Uyutma falan yok bildiğim kadarıyla. Gittiği dişçi ona pedodontiste gitmelisin, başka yerde yapılmıyor demişti.
 
Arkadaşım aynı yaştaki kızına kanal tedavisi yaptırdı araştırma hastanesinde. Uyutma falan yok bildiğim kadarıyla. Gittiği dişçi ona pedodontiste gitmelisin, başka yerde yapılmıyor demişti.
oğlum durmadığı işleme izin vermediği için zaten bu kadar bekliyoruz izin verse aynı gün cozucdz ama imkansızlaşıyor işleme izin vermiyor çok ağlıyor doktorlarda bu şekilde yapamıyorlar
 
evde var deneyeceğim şimdi uyudu oğlum ağlarken sanırım ağrısı geçince rahatladı daldı uykuya
 
Diş hastanesinin aciline götürün. Mecbur müdahale edecekler. Haftasonu dahi gidebilirsiniz. En azindan durumu goren doktor birsey yapamazsa bile randevuyu one cektirebilir..
 
Diş hastanesinin aciline götürün. Mecbur müdahale edecekler. Haftasonu dahi gidebilirsiniz. En azindan durumu goren doktor birsey yapamazsa bile randevuyu one cektirebilir..
iki kere ayrı hastanelerde denedim. yapacak bise yok ağrı kesici vereyim diyolar. ben de aynı umutla denedim.
 
Sizinle aynı durumdayım. Sakın uyutmayin çocuğu. Bu yaşta anestezi vermrdirmeyin. Biz tam anestezi girecektir çocuk viral enfeksiyon geçirdi. Hastayken almıyoruz dediler. İşlem iptal oldu. Her ser de bir hayir var deler ya. Kızılay bir doktor bulduk. Halen ona gidiyoruz. Çocuğu ikna ediyor. İyi bir doktor bulun. Burdan yazmam doğru olmaz diye yazmıyorum.
 
Ayni sorun oglumda da var. 5 yasinda pedadontiye goturdum. Tabi cok hareketli oldugu icin durmadi ve agzini acip doktorun muayene etmesine izin vermesi icin 15 dk dil doktuk. 4 tane curuk baslangici var dediler. Uyumsuz oldugu icin uyutularak yapilmasi gerektigi soylendi bize de.
 
Cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin s
Aklıma gelen ilk sey haluk levent
Durumu kendisine bildirirsen eminim ki yardımcı olur
Diş agrısı kabir azabına denk derler. İnşallah en kısa zamanda tedavi olur
 
ankaradayım soran kişiler olmuş.

herkesin mesajını okuyorum emin olun tek tek yazamıyorum sadecr
 
Başka bir il hastanesinden randevu alın. Daha erken bir tarihe bulabilirsiniz. Ankaraya yakın illerden
 
Küçükken aynı yaşlarda arka ezici dişlerimden birinden rahatsızdım doktor düşücek bu diş büyüme çağında olduğu için yenisi çıkıcak çekemem demişti sizde öyle bi durum var mı
 
kiyamam yaa o kadar icim yandi ki kuzum Allah yardimciniz olsun
 
Bizde benzer sorunu yaşadık. Oğlum 3.5 yaşındayken başladı şimdi 5 yaşına yaklaştı. Ağrı kesici vererek ve dişini fircalayarak geçiriyoruz süreci. Yemek yememiz problem çünkü tam çiğneyemiyor. Okuldaki öğretmenleri ile konuştuğumuzda lütfen anestezili yaptırmayın bir öğrencimiz uyanamadı dedi. Beynime kazındı. Yazmayım dedim ama içime sinmedi.
 
Diş doktorunun önüne önce siz oturun yada çocuğunuzun örnek aldığı kişi. Muayene olsun. Cesaret alır bu durumdan belki. Sonrada anlayacağı şekilde eğer tedaviyi kabul etmezse bu ağrıyı daha aylarca çekeceğini konuşun. Eğer izin veripte tedavi olursa ona en çok istediği şeyi ödül olarak verin. Tedavi sırasında kulaklıkla sevdiği müzikleri yada filmi dinletebilirsiniz, dikkatini seslere veremez böylece. Ve her an elini tutmak için yanında olacağınıza söz verin. Umarım kuzu iyileşir bir an önce.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…