- 8 Temmuz 2020
- 546
- 614
- 53
- 29
- Konu Sahibi Maydonozhanim
-
Bu yazdıkların bana çok iyi geldiNe çocuk sahibi olmak bir meziyet ne olmamasi kusur.
Çünkü bizim elimizde değil bu hiçbir şekilde.
Tıbben bir sorun olmamasına rağmen çocuk sahibi olmayanlar da var. Çünkü Ol demeden olmuyor.
Size kusurlusun , sabrediyorum diyen adam beyni, kalbi kusurlu. Belli ki zaman ilerlese yine çocuğunuz olmasa sıkıntı çıkartacak sürekli. Bu zihniyette birinden eş olmaz.
Oku arkadasimm bana yazılanları oku her biri o kadar haklı ki. 4 yılımı böyle bir insan için harcamisim.banda sürekli paranın lafını yapıyordu şimdiye kadr su kadar harcadım bu kadar harcadım.bende vücudum çeşit çeşit hormon gördü .neler yaşadım yasayanlar bilir.Bende eşimden son 1 aydır aynı şeyleri duyuyorum maalesef
Bana bebek veremiyorsun cumkeside çok kırıcı değil mi.3 yıllık evliyim canım hiç incitip kırmadı beniama son 1 aydır bana bebek veremiyorsun arkadaşlarım 2. 3. Kez baba oluyor vs. vs.
Kırıldım hatta hala kırgınım her seferinde karnımı okşayıp şurada bi bebek olsa ne olur sanki diyor, son zamanlarda kullandığım psikoloji ilaçları yüzünden kilo aldım beni bununla suçluyor maalesefBana bebek veremiyorsun cumkeside çok kırıcı değil mi.Bizim elimizde degilki Allah'tan geldi.
Ya bir insanın elinden ne gelebilir anlamıyorum zihniyete bak ya. Ne malum kendinde kusur olmadığıAltını istedi arkadaş inin istedgini söyledi . Bende dedim ki bana 3 bin TL yok ama rkadasina var dedim. Maddiyati bahane edip tekarar denemiyorsun ama arkadaşına ne zamana geleceği belli olmayan bir para vermeyi dusunuyorsun dedim.sonra bana sen kusurlusun bilmem ne diye başladı. Elinden egeleni yapmıyorsun falan dedi yemedgim.macun ot kalmadı hepsini denedim kilo vermek içinde ayrı bir çaba gösteriyorum.
Yok ondan eminim . Böyle bir yapısı var dayısının oğlu para istedi falan arabayı satayım vereyim abim diyor falan. Ama 3 bin TL yi bahane etmesi bencede mantıklı değil. Çözemedim bende nasıl biri.1 kurusun bile hesabını yapıyor ama çevresine de borç vermeye çok gönüllüAltınları arkadaşına vereceğinden emin misiniz? Sürekli para muhabbeti yapan ve evlat sahibi olabilmek için 3 bin TL yi veremeyen adamın arkadaşına borç vermesi pek mantıklı değil.
Off.3 yıllık evliyim canım hiç incitip kırmadı beni hep el üstünde tuttu ama son 1 aydır bana bebek veremiyorsun arkadaşlarım 2. 3. Kez baba oluyor vs. vs.
Valla kuzum.bak oku bana yazılanları en başından. Ben görücü usulü evlendim belki ondan sen severek evlendiysen alnkonus çocuk icinmi evlendin diye. Geçenlerde larissa gacemerin bir aciklamasini gördüm.onunda olmuyormuş ve Burak bunu bile bile evlenmiş birbirlerine destek oluyorlar ne güzel maşallah dedim. Zaten öylede olması gerekiyor ama iste . Buradaki arkadaşların dedigj gbi insan olamamiski eş olsunKırıldım hatta hala kırgınım her seferinde karnımı okşayıp şurada bi bebek olsa ne olur sanki diyor, son zamanlarda kullandığım psikoloji ilaçları yüzünden kilo aldım beni bununla suçluyor maalesef
Alttan almıyorum kesinlikle yani kendisi bana bunları dunduğunda eskiyi hatırlatıyorum böyle bi adam değildin sen diyorum bi süre duruluyor sonra televizyonda bi bebek bezi reklamı çıksın tekrar başa dönüyoruz. Biz beraber çok şey atlattık ama bu konuda beni yalnız bırakıyor ve üstüne üstlük suçluyorOff.
Ne cahil adam eşiniz kusura bakmayın.
Sizin elinizde miymiş de bana çocuk veremedin diyor, sanki bir yerden alıp eline vereceğiniz birşeyden bahsediyor.
Alttan alıp, daha kötü hissetmeyin bu laflar karşısında.
Kötü günde zorluk karşısında belli olur eşin gerçek iyiliği. Eşiniz falso vermiş fazlasıyla.
Ben de görücü usulü evlendim canım, allah pişman etmesin hiç pişman değilim ama onun son zamanlardaki tutumu beni çok kırıyorValla kuzum.bak oku bana yazılanları en başından. Ben görücü usulü evlendim belki ondan sen severek evlendiysen alnkonus çocuk icinmi evlendin diye. Geçenlerde larissa gacemerin bir aciklamasini gördüm.onunda olmuyormuş ve Burak bunu bile bile evlenmiş birbirlerine destek oluyorlar ne güzel maşallah dedim. Zaten öylede olması gerekiyor ama iste . Buradaki arkadaşların dedigj gbi insan olamamiski eş olsun
Terbiyesiz insanlıktan nasibini almamış mahluk. Boşanmak için başka bir nedene ihtiyacın yok bence hakkında hayırlısı olsun.4 yıllık evliyim.bi asilam bir tüp bebek denedik olmadı. Ve dondurulmuş embriyo var . Tekarr denemek için sadece 3 bin TL lazım. Ama maddi sorunumuz da yok durumunuz gayet iyi paramizda var. Ama bana param yok yapamam edemem diyor. Arkadaşı altinlarimi falan istedi vermemi bekledi bende dedimki bana 3 bini çok görüyorsun ama arakadasina 100 flgr altın vermemi bekliyorsun dedim..sonra sen kusurlusun falan filan başladı dengesiz dengesiz konuşmaya. Üzerime yürüdü dovecekti bende hadi vur dedim burda gör gününü dedim.anahtarimi çantamı aldım çıktım .bana giderken de anahtarı bırak diyor nere götürüyorsun anahtarı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?