Çocuğum olmadığı için kusurlusun diyen eş!!!

Bu yazdıkların bana çok iyi geldi

Bende eşimden son 1 aydır aynı şeyleri duyuyorum maalesef
Oku arkadasimm bana yazılanları oku her biri o kadar haklı ki. 4 yılımı böyle bir insan için harcamisim.banda sürekli paranın lafını yapıyordu şimdiye kadr su kadar harcadım bu kadar harcadım.bende vücudum çeşit çeşit hormon gördü .neler yaşadım yasayanlar bilir. Sanki sadece bana yapacak çocuğu

Bana bebek veremiyorsun cumkeside çok kırıcı değil mi. Bizim elimizde degilki Allah'tan geldi.
Kırıldım hatta hala kırgınım her seferinde karnımı okşayıp şurada bi bebek olsa ne olur sanki diyor, son zamanlarda kullandığım psikoloji ilaçları yüzünden kilo aldım beni bununla suçluyor maalesef

Ya bir insanın elinden ne gelebilir anlamıyorum zihniyete bak ya. Ne malum kendinde kusur olmadığı

Altınları arkadaşına vereceğinden emin misiniz? Sürekli para muhabbeti yapan ve evlat sahibi olabilmek için 3 bin TL yi veremeyen adamın arkadaşına borç vermesi pek mantıklı değil.
Yok ondan eminim . Böyle bir yapısı var dayısının oğlu para istedi falan arabayı satayım vereyim abim diyor falan. Ama 3 bin TL yi bahane etmesi bencede mantıklı değil. Çözemedim bende nasıl biri.1 kurusun bile hesabını yapıyor ama çevresine de borç vermeye çok gönüllü

3 yıllık evliyim canım hiç incitip kırmadı beni hep el üstünde tuttu ama son 1 aydır bana bebek veremiyorsun arkadaşlarım 2. 3. Kez baba oluyor vs. vs.
Off.
Ne cahil adam eşiniz kusura bakmayın.
Sizin elinizde miymiş de bana çocuk veremedin diyor, sanki bir yerden alıp eline vereceğiniz birşeyden bahsediyor.

Alttan alıp, daha kötü hissetmeyin bu laflar karşısında.
Kötü günde zorluk karşısında belli olur eşin gerçek iyiliği. Eşiniz falso vermiş fazlasıyla.

Valla kuzum.bak oku bana yazılanları en başından. Ben görücü usulü evlendim belki ondan sen severek evlendiysen alnkonus çocuk icinmi evlendin diye. Geçenlerde larissa gacemerin bir aciklamasini gördüm.onunda olmuyormuş ve Burak bunu bile bile evlenmiş birbirlerine destek oluyorlar ne güzel maşallah dedim. Zaten öylede olması gerekiyor ama iste . Buradaki arkadaşların dedigj gbi insan olamamiski eş olsun

Alttan almıyorum kesinlikle yani kendisi bana bunları dunduğunda eskiyi hatırlatıyorum böyle bi adam değildin sen diyorum bi süre duruluyor sonra televizyonda bi bebek bezi reklamı çıksın tekrar başa dönüyoruz. Biz beraber çok şey atlattık ama bu konuda beni yalnız bırakıyor ve üstüne üstlük suçluyor

Ben de görücü usulü evlendim canım, allah pişman etmesin hiç pişman değilim ama onun son zamanlardaki tutumu beni çok kırıyor

Ağır bir laf.. Hele bu zamana dek sana sabrettim demesi.
Sağlıkla ilgili bir durumdan kusur diye söz etmesi...
Affedebileceğim cümleler olmazdı. Hariçten gazel okumak kolay belki ama içim düzelmezdi o adama karşı

Terbiyesiz insanlıktan nasibini almamış mahluk. Boşanmak için başka bir nedene ihtiyacın yok bence hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…