- 8 Temmuz 2020
- 546
- 614
- 53
- 29
- Konu Sahibi Maydonozhanim
-
Amin canım.insallah seninde hakkında hayırlısı olsun inşallahBen de görücü usulü evlendim canım, allah pişman etmesin hiç pişman değilim ama onun son zamanlardaki tutumu beni çok kırıyor
Zaten ilk başta sperm testi çok kötü çıktı yanlış yapılmış. Komple çökmüştü şehri terketmeyei falan düşünüyordu ..ama benim hakkımdaki dusunceleri böyleymiş. Bana sabretmis . Ve birde şey demişti eğer ailem sana çocuk için eziyet etseydi ben seninle yapamazdim bosanirdim.. çok kalbim kırık. Yanlışta karar vermek istemiyorum.zaten çok kuvvetli bir hayatımız yoktu . Görücü usulü evlendik. Bağ kuramadik bi
Bu yazdıklarınızdan sonra daha da üzüldüm sizin için. Ne kadar bencil bir insanla ömrü paylaşıyormuşsunuz kendiniz de farkındasınız inşallah yeni bir sayfa açarsınız kendinize hakkınızda hayırlısı olsunve bütün zor kisimlarini atladık sadece 3 bin TL verecek ve bizim için sorunlu değil iyi bir arabaya biniyoruz yeniden deneyecez.ev kira değil kazancı iyi ve altinlarimiz var. Ama maddi gücüm yok diyor bana. Bana yok ama arkadaşına var
Neyin yanlis kararı ?Zaten ilk başta sperm testi çok kötü çıktı yanlış yapılmış. Komple çökmüştü şehri terketmeyei falan düşünüyordu ..ama benim hakkımdaki dusunceleri böyleymiş. Bana sabretmis . Ve birde şey demişti eğer ailem sana çocuk için eziyet etseydi ben seninle yapamazdim bosanirdim.. çok kalbim kırık. Yanlışta karar vermek istemiyorum.zaten çok kuvvetli bir hayatımız yoktu . Görücü usulü evlendik. Bağ kuramadik bi
Bir hafta öncede ben. Dedim ki sende baba olmak isteyebilirsin eğer benden ayrılmak istersen anlayışla karşılarım. Dedim. Bana yok ben öyle bir insan değilim vs. Dedi .şimdi gördüm.nasil bir insan oldgunu çok üzgünüm
Evet bende şimdiye kadar nasıl sabretmisim şaşıyorum. 4 yıl.boyunca daha neler oldu neler .Bu yazdıklarınızdan sonra daha da üzüldüm sizin için. Ne kadar bencil bir insanla ömrü paylaşıyormuşsunuz kendiniz de farkındasınız inşallah yeni bir sayfa açarsınız kendinize hakkınızda hayırlısı olsun
Var oyle canım el iyileri.Oysa insan ilk ailesine karşı sorumludur.Yok ondan eminim . Böyle bir yapısı var dayısının oğlu para istedi falan arabayı satayım vereyim abim diyor falan. Ama 3 bin TL yi bahane etmesi bencede mantıklı değil. Çözemedim bende nasıl biri.1 kurusun bile hesabını yapıyor ama çevresine de borç vermeye çok gönüllü
Ay pekte gencmişsin25 yaşındayım o ise 34. Evlenir evlenmez çocuk istemeye başladık . Hep ona odaklandık.
Ne biliyimm işte tanistirdilar evlen dediler evlendim. Hep çekişmeli geçti zaten yıllar hele ilk sene ben ağlardım o da git başka odada ağla kafami şişirme derdi hep alttan aldım bugüne kadar. Aşılama pozitif olmuştu sonra nedendir bilmem düştü ben ağlıyordum.kalkip teselli etme zahmetinde bile bulunmadı. Hiç bir zaman göz yaşımı silmediAy pekte gencmişsin
Kız senin onunla ne işin olur,at şunu kapıya,evlen yasına gore 28likle en fazla.O da birkaç yıla sutlaca doner,baksın sonra pişmanlıkla karsıdan,amaaan sende
Canım senin ne kadar çabalayarak çocuk sahibi olmaya çalıştığını biliyorum. Bunu bile bile nasıl böyle birşey söylerBaşlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Canım daha öncesinde pko, kilo verme, gebelik va konularında topiklerde konusmuştuk seninle. Çok üzüldüm inanki. Lütfen canını sıkma. Asla söylenmemesi gereken sözler söylemiş. Bundan sonrası için sakin kafayla karar ver, bu kişiyle bir çocuğunuz olması için savaşmaya değer mi? Bizler zaten yeterince üzülüyoruz bu duruma, üstüne bu lafların seni ne kadar incittiğini tahmin edebiliyorum. Bu durumun yükünü genellikle tek başımıza taşıyoruz. Şuan sana bu diyen insan hayatta karşılacağınız diğer zorluklarda da sana destek olmayacaktır. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Canı cok yanıyorsa belki senin de canını acıtıp intikam almak istemiştir.
Allah razı olsun gerçekten destek oldunuz, iyiki böyle bir platform var . Evet gerçekten dünyada en çok anne olmayı hayal ettim. Bir bebegim olmasini okadar çok istedim ki. Eşim aslind ahep böyleydi. Hep ruhsuzdu,. Bana karşı ince düşüncesi hiç olmadı ama ben yeri geldi neyse çocuğum olsunda ondan beklentim azalır zaten. Neyse belki bosanirsam.bir daha evlenip çocuk sahibi olamayan olurum korkusu. Öyle öyle idare ettim ama çocuk olmasınin çözüm olmadgini farkettimm . Karşımdaki insan değil bı kereCanım senin ne kadar çabalayarak çocuk sahibi olmaya çalıştığını biliyorum. Bunu bile bile nasıl böyle birşey söyler
Yok canım çözüm olmuyo tabii ki. Görmezden geliyoruz bazı şeyleri ama işte olmuyor. Çocuk olduktan sonra daha da zorlaşıyormuş emin ol. Benim eşim bile bu konuda çok ince olmasına rağmen bazı konularda bazı hareketleri çekilmez geliyor düşün. Senin ki alenen söylüyor birde... Ne kadar geri kafalı bir düşünce birbirinizi seviyorsunuz bunun için evleniyorsunuz ama ne yazık ki bazıları çocuk yapma makinesi olarak görüyor kadınlarıAllah razı olsun gerçekten destek oldunuz, iyiki böyle bir platform var . Evet gerçekten dünyada en çok anne olmayı hayal ettim. Bir bebegim olmasini okadar çok istedim ki. Eşim aslind ahep böyleydi. Hep ruhsuzdu,. Bana karşı ince düşüncesi hiç olmadı ama ben yeri geldi neyse çocuğum olsunda ondan beklentim azalır zaten. Neyse belki bosanirsam.bir daha evlenip çocuk sahibi olamayan olurum korkusu. Öyle öyle idare ettim ama çocuk olmasınin çözüm olmadgini farkettimm . Karşımdaki insan değil bı kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?