Çocuğum olmadığı için kusurlusun diyen eş!!!

Zaten ilk başta sperm testi çok kötü çıktı yanlış yapılmış. Komple çökmüştü şehri terketmeyei falan düşünüyordu ..ama benim hakkımdaki dusunceleri böyleymiş. Bana sabretmis . Ve birde şey demişti eğer ailem sana çocuk için eziyet etseydi ben seninle yapamazdim bosanirdim.. çok kalbim kırık. Yanlışta karar vermek istemiyorum.zaten çok kuvvetli bir hayatımız yoktu . Görücü usulü evlendik. Bağ kuramadik bi
ve bütün zor kisimlarini atladık sadece 3 bin TL verecek ve bizim için sorunlu değil iyi bir arabaya biniyoruz yeniden deneyecez.ev kira değil kazancı iyi ve altinlarimiz var. Ama maddi gücüm yok diyor bana. Bana yok ama arkadaşına var
Bu yazdıklarınızdan sonra daha da üzüldüm sizin için. Ne kadar bencil bir insanla ömrü paylaşıyormuşsunuz kendiniz de farkındasınız inşallah yeni bir sayfa açarsınız kendinize hakkınızda hayırlısı olsun

Zaten ilk başta sperm testi çok kötü çıktı yanlış yapılmış. Komple çökmüştü şehri terketmeyei falan düşünüyordu ..ama benim hakkımdaki dusunceleri böyleymiş. Bana sabretmis . Ve birde şey demişti eğer ailem sana çocuk için eziyet etseydi ben seninle yapamazdim bosanirdim.. çok kalbim kırık. Yanlışta karar vermek istemiyorum.zaten çok kuvvetli bir hayatımız yoktu . Görücü usulü evlendik. Bağ kuramadik bi
Neyin yanlis kararı ?

Zaten görücü usuluymus ask yokmus ask olmadığı icin hepten batiyor gozune

Çocuk sahibi olmak başarı değil ki olamamak kusur olsun....
Ne kadar incitici bir söz.
Allah vermediyse ya zamanı değildir ya da olmaması daha hayırlıdır.
Hiç kendinizi üzmeyin. Esas o kalas eşiniz düşünşün şimdi ben ne halt ettim diye...

Bir hafta öncede ben. Dedim ki sende baba olmak isteyebilirsin eğer benden ayrılmak istersen anlayışla karşılarım. Dedim. Bana yok ben öyle bir insan değilim vs. Dedi .şimdi gördüm.nasil bir insan oldgunu çok üzgünüm

Hanımefendi gözünüzü açın. Baba olmak için can atan adam 3 bin tlyi de öderdi. Sevdeydi size kusurulusun da demezdi. Adamla asla barışmayın, hamile kalırsanız sizi terk eder. Sizden çocuğu olsun istemiyor, altını vermediğiniz için laf olsun diye söylemiş.

Bu yazdıklarınızdan sonra daha da üzüldüm sizin için. Ne kadar bencil bir insanla ömrü paylaşıyormuşsunuz kendiniz de farkındasınız inşallah yeni bir sayfa açarsınız kendinize hakkınızda hayırlısı olsun
Evet bende şimdiye kadar nasıl sabretmisim şaşıyorum. 4 yıl.boyunca daha neler oldu neler . :KK43::KK43:

Yok ondan eminim . Böyle bir yapısı var dayısının oğlu para istedi falan arabayı satayım vereyim abim diyor falan. Ama 3 bin TL yi bahane etmesi bencede mantıklı değil. Çözemedim bende nasıl biri.1 kurusun bile hesabını yapıyor ama çevresine de borç vermeye çok gönüllü
Var oyle canım el iyileri.Oysa insan ilk ailesine karşı sorumludur.
Herkes en yakınlarından baslayarak sorumludur çevresınden.Yasın kaç bilmiyorum fakat bu adam çok acımasız,densiz,es olmaya layık değil.Bosa sunu ver kilonu evlen cocukların olsun boy boy,o da karsıdan baksın insallah

25 yaşındayım o ise 34. Evlenir evlenmez çocuk istemeye başladık . Hep ona odaklandık.
Ay pekte gencmişsin💓
Kız senin onunla ne işin olur,at şunu kapıya,evlen yasına gore 28likle en fazla.O da birkaç yıla sutlaca doner,baksın sonra pişmanlıkla karsıdan,amaaan sende;)

Boyle adamı baba yapmayı bırak yanında adam diye gezdirme bile.
Cocuk olur olmaz. Olmaz diye birşey yok zaten tedavinizi olmuşsunuz. 3 bin lira bu tedavinin yanında hic bisey değil. Çünkü bende o yollardan geçtim biliyorum.
Ne kadar terbiyesiz bir adam Allah ıslah etsin çocuğunuz olsaydı yüzünüze nasil bakacaktı. Eşler bu konuda birbirini kırmamalı.
Bence o eve dönme

Ay pekte gencmişsin💓
Kız senin onunla ne işin olur,at şunu kapıya,evlen yasına gore 28likle en fazla.O da birkaç yıla sutlaca doner,baksın sonra pişmanlıkla karsıdan,amaaan sende:KK66:
Ne biliyimm işte tanistirdilar evlen dediler evlendim. Hep çekişmeli geçti zaten yıllar hele ilk sene ben ağlardım o da git başka odada ağla kafami şişirme derdi hep alttan aldım bugüne kadar. Aşılama pozitif olmuştu sonra nedendir bilmem düştü ben ağlıyordum.kalkip teselli etme zahmetinde bile bulunmadı. Hiç bir zaman göz yaşımı silmedi 😔😔

Bazı yapılanlar vardır affedersen ileride çok daha agirlarini görürsün bu da onlardan bitanesi... Bu ağır laf kişinin hem vicdan yoksunu hem de haliyle bencil olduğunu gösteriyor bence.Doğru karar vermişsin.
Değil bu kelimeyi eşine, insan ele söylemeye kıyamaz.
Sen canını sıkma olmuyorsa vardır bir hayır böyle birinden çocuğun olmasından kurtulmuşsun. Umarım kendine yeni bir hayat kurar ve güzel bebeklere kavuşursun. Eğer olmuyorsa da yuvada anne bekleyen o kadar güzel masum çocuklar var ki.. Annelik dogurmakla olmuyor annelik yürekte ..

Canım daha öncesinde pko, kilo verme, gebelik va konularında topiklerde konusmuştuk seninle. Çok üzüldüm inanki. Lütfen canını sıkma. Asla söylenmemesi gereken sözler söylemiş. Bundan sonrası için sakin kafayla karar ver, bu kişiyle bir çocuğunuz olması için savaşmaya değer mi? Bizler zaten yeterince üzülüyoruz bu duruma, üstüne bu lafların seni ne kadar incittiğini tahmin edebiliyorum. Bu durumun yükünü genellikle tek başımıza taşıyoruz. Şuan sana bu diyen insan hayatta karşılacağınız diğer zorluklarda da sana destek olmayacaktır. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Canı cok yanıyorsa belki senin de canını acıtıp intikam almak istemiştir. :(

Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Canım senin ne kadar çabalayarak çocuk sahibi olmaya çalıştığını biliyorum. Bunu bile bile nasıl böyle birşey söyler :KK43:

Canım daha öncesinde pko, kilo verme, gebelik va konularında topiklerde konusmuştuk seninle. Çok üzüldüm inanki. Lütfen canını sıkma. Asla söylenmemesi gereken sözler söylemiş. Bundan sonrası için sakin kafayla karar ver, bu kişiyle bir çocuğunuz olması için savaşmaya değer mi? Bizler zaten yeterince üzülüyoruz bu duruma, üstüne bu lafların seni ne kadar incittiğini tahmin edebiliyorum. Bu durumun yükünü genellikle tek başımıza taşıyoruz. Şuan sana bu diyen insan hayatta karşılacağınız diğer zorluklarda da sana destek olmayacaktır. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Canı cok yanıyorsa belki senin de canını acıtıp intikam almak istemiştir. :KK43:
Canım senin ne kadar çabalayarak çocuk sahibi olmaya çalıştığını biliyorum. Bunu bile bile nasıl böyle birşey söyler :KK43:
Allah razı olsun gerçekten destek oldunuz, iyiki böyle bir platform var . Evet gerçekten dünyada en çok anne olmayı hayal ettim. Bir bebegim olmasini okadar çok istedim ki. Eşim aslind ahep böyleydi. Hep ruhsuzdu,. Bana karşı ince düşüncesi hiç olmadı ama ben yeri geldi neyse çocuğum olsunda ondan beklentim azalır zaten. Neyse belki bosanirsam.bir daha evlenip çocuk sahibi olamayan olurum korkusu. Öyle öyle idare ettim ama çocuk olmasınin çözüm olmadgini farkettimm . Karşımdaki insan değil bı kere 😔😔

Vallahi seni sevmemis demek bunu diyebiliyorsa, anasinin evine yolla bence.

Ya konudan bağımsız bir de polikistik overmış anneminde vardı oldu işte çocukları, çok olam duydum stres bitti mi oluyor işte. Onu boşa olursa kısmetliysen başkasından yaparsın inşallah

Son düzenleme:
Allah razı olsun gerçekten destek oldunuz, iyiki böyle bir platform var . Evet gerçekten dünyada en çok anne olmayı hayal ettim. Bir bebegim olmasini okadar çok istedim ki. Eşim aslind ahep böyleydi. Hep ruhsuzdu,. Bana karşı ince düşüncesi hiç olmadı ama ben yeri geldi neyse çocuğum olsunda ondan beklentim azalır zaten. Neyse belki bosanirsam.bir daha evlenip çocuk sahibi olamayan olurum korkusu. Öyle öyle idare ettim ama çocuk olmasınin çözüm olmadgini farkettimm . Karşımdaki insan değil bı kere 😔😔
Yok canım çözüm olmuyo tabii ki. Görmezden geliyoruz bazı şeyleri ama işte olmuyor. Çocuk olduktan sonra daha da zorlaşıyormuş emin ol. Benim eşim bile bu konuda çok ince olmasına rağmen bazı konularda bazı hareketleri çekilmez geliyor düşün. Senin ki alenen söylüyor birde... Ne kadar geri kafalı bir düşünce birbirinizi seviyorsunuz bunun için evleniyorsunuz ama ne yazık ki bazıları çocuk yapma makinesi olarak görüyor kadınları

Back
X