Çocuğum olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zaman hiç takmayin kafaya belli bi zamani vardir bizim bi aile dostu 8 sene bekledi sonra peşpeşe 2 evlatları oldu duayi birakma canını da sıkma şoyle düşün bu süre sana evliligin tadini cikarmak icin verilmiş cocuk olunca ayy sonu yok kız çok yorucu yaşını bilmiom yapman gereken tedavi fln varsa gerisini kadere bırak üzülsende sonuç degişmiyoki . Allah tez zamanda evladini nasip etsin. Ayy Allah soyletti bak evladin dedim 😍😊
Bal damlıyor olabilirmi ağzınızdan 🥰😍
Ayy sagolunn inşallah olacak inanarak dua edin aminnn diyeyim bende şimdiden 😍😊

Bizimde 3 sene oldu eşim azospermi hastası.ameliyat oldu.doktorlar evlatlık alın dediler.yani kısacası hayat.hersey biz insanlar için geçerli.Benimde çok zoruma gidiyor ama Allah'ın takdiri.onun vermediğini kimse zorla alamaz,vermek isterse de kimse engel olamaz.elinizden geleni yapin takdir Allah'ın.ins Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin.Kucağimizi boş bırakmasın.
TSE olmadı mı canım

Nohut kurunu yaptım.suan s 9 macunu kullanıyoruz.onunla birlikte birtakım takviye gıdalar.cobancokerten, çörek otu yağı kapsülü,çinko,havuç suyu her gece,nar suyu ,çiğ yemisler,

Yapıldı eşimde sperm hareketisizliği morfoloji bozukluğu sperm sayısı az birde varikosel varmış
Aynı durumu kuzenim de yaşıyor. Eşinde varikosel çıktı. Bebeklerinin olmasına engel olduğu için de geçen yıl ameliyat olmuştu. Düşünmemeye çalışın akışına bırakın diyeceğim ama eminim ki çok zordur. Allah hayırlısıyla size de sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Üzmeyin kendinizi stres daha da zorlaştırır işinizi.

Nohut kurunu yaptım.suan s 9 macunu kullanıyoruz.onunla birlikte birtakım takviye gıdalar.cobancokerten, çörek otu yağı kapsülü,çinko,havuç suyu her gece,nar suyu ,çiğ yemisler,
Rosi olmadan öncemi

Eşimde sperm yoktu azosperm di 0 dı bildiğiniz bende Pcos hastasıyım tek çözüm tüp bebek ama 0 olunca onunda önemi kalmıyor 1 yıl eşim tedavi ol beslenme şeklimizi değiştirdik iğne ilaç vs 5 milyon oldu sperm ve tüp bebekle şuan 6 aylık ikizlerim var rabbim nasip eder umudunuzu kaybetmeden tedavinizi olun derim

Ay bizimde olmuyor 2 yildir.
ilk yil deneyin acele etmeyin dediler oyle gecti.
gecen sene asilama - yumurtlama takibi falan filan denedik olmadi.
bu sene tup bebek deneyecegiz dedik yasadigimiz ulkeye sikistik kaldik corona yuzunden.
burda doktorlara guvenmiyoruz.
yaza kapilar acilsa bile vizeyi uzatmak icin basvuracagiz ve burada kalmak zorundayiz.

Sigarayi-alkolu biraktik, ovulasyon takibi, takviyeler .....Evde kendi basimiza tirmaliyoruz iste

esim de ben de ketumuz hickimse durumdan haberdar degil.

suraya yazayim da bi rahatlayayim dedim ya. ohh

Ne demisler: Allah isteyene istedigi zaman versin.

Eşimde sperm yoktu azosperm di 0 dı bildiğiniz bende Pcos hastasıyım tek çözüm tüp bebek ama 0 olunca onunda önemi kalmıyor 1 yıl eşim tedavi ol beslenme şeklimizi değiştirdik iğne ilaç vs 5 milyon oldu sperm ve tüp bebekle şuan 6 aylık ikizlerim var rabbim nasip eder umudunuzu kaybetmeden tedavinizi olun derim
nasıl beslendiniz ?

Ben polikistik overım hemde en çetininden eşimde morfoloji bozukluğu var 8 kez ilaç tedavisi 2 aşılama 1 kimyasal düşük le sonuçlanan tüp bebek 5 yıllık evliliğime sığdırdık.
En son bu sene tüp bebek tuttu. Çok şükür iyi gidiyoruz hemde ikiz.
Bende diyorum ki hep Rabbim bekletirken güzelleştirmiş ondan bu kadar süre olmamış. Vardır bir zamanı. Ama tedaviyide bırakmayın hiç. Önce gerekenleri yapın sonra gerisini Allaha bırakın ♥️

Kurban olduğum rabbimin mucizesi değilde de rabbim sağlıkla büyümeyi nasip ettiniz bana ve diğer arkadaşlarla Ümit oldunuz 🤲

Yapıldı eşimde sperm hareketisizliği morfoloji bozukluğu sperm sayısı az birde varikosel varmış
Ameliyat önerilmedi mi?
Benim eşim de 5 sene evvel varikosel ameliyatı oldu, 7 ay sonra hamile kaldim.
2 oğlum var şimdi ellerinden öper.

pH değeri yüksek su hangi marka acaba?
Hayat su ben herşeye onu kullanmıştım iş yerim de evde çay a yemeğe
Kurban olduğum rabbimin mucizesi değilde de rabbim sağlıkla büyümeyi nasip ettiniz bana ve diğer arkadaşlarla Ümit oldunuz 🤲
Amin inşallah rabbim sizlerin de kucağını dolu dolu etsin olmaz demeyin arkadaşlar olmasa bizim olmazdı onca soruna rağmen Ümit kaybetmeyin lütfen

Arkadaşlar ben Ağustos’ta evliliğinizin 4yılına giricez evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık nasip olmadı öğünden bugüne pskolojikmen çöktüm sanırım rüyalarımda hep bebek görüyorum iyi değilim kafamdan atamıyorum bu düşünceyi aklımda hep anne olamıycağım hissi var nasıl atlatıcağım bu durumu yardımcı olurmusunuz?
Ben de öyle sanıyordum. Bebek yok mu daha diye soracaklar diye evden çıkmak istemiyordum. Doktor kontrolünde hamile kalmaya çalışıyordum. Hamile kalamadığım her ay doktorun odasından ağlayarak çıkıyordum. Sonra uğraşlar buldum kendime. İdeal kiloma düşmek gibi... Bir öğrendim ki hamileyim... Bir doktor kontrolünde o kadar beklediğim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenip aynı gün kürtaj oldum. Her şeye baştan başladığımı sandım. Umudumu kaybettim. Tekrar uzunca bir süre bekleyeceğimi sandım. 2.5 ay sonra içime bir his doğdu. Test yaptım ve yine hamileydim. Her an korkuyla geçti bu bebeğimi de kaybedecek miyim diye. Doktor kontrollerinde ellerimle yüzümü kapatıp "hocam kalbi atıyor değil mi?" diye sorardım. Doğum sabahı bile acaba kızıma kavuşacak mıyım diye düşünüyordum. Sonuç şuan yanımda uyuyor. Yaniiii o korku bekleyen herkeste oluyor, sen beklerken kendini heba ettiğin zamana yanıyorsun. Keşke o günlerimi daha mutlu geçirseydim. Sorumluluğun olmadığı günlerin tadını çıkarsaydım diyorum. Evet evlat çok güzel bir şey ama çok da zor. Hayatının merkezi bir anda değişiyor. Allah hakkını verebilecek herkese tattırsın bu duyguyu. Anı yaşa, su akıyor yolunu buluyor, sen suyun tadını çıkar 👍

Ben de öyle sanıyordum. Bebek yok mu daha diye soracaklar diye evden çıkmak istemiyordum. Doktor kontrolünde hamile kalmaya çalışıyordum. Hamile kalamadığım her ay doktorun odasından ağlayarak çıkıyordum. Sonra uğraşlar buldum kendime. İdeal kiloma düşmek gibi... Bir öğrendim ki hamileyim... Bir doktor kontrolünde o kadar beklediğim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenip aynı gün kürtaj oldum. Her şeye baştan başladığımı sandım. Umudumu kaybettim. Tekrar uzunca bir süre bekleyeceğimi sandım. 2.5 ay sonra içime bir his doğdu. Test yaptım ve yine hamileydim. Her an korkuyla geçti bu bebeğimi de kaybedecek miyim diye. Doktor kontrollerinde ellerimle yüzümü kapatıp "hocam kalbi atıyor değil mi?" diye sorardım. Doğum sabahı bile acaba kızıma kavuşacak mıyım diye düşünüyordum. Sonuç şuan yanımda uyuyor. Yaniiii o korku bekleyen herkeste oluyor, sen beklerken kendini heba ettiğin zamana yanıyorsun. Keşke o günlerimi daha mutlu geçirseydim. Sorumluluğun olmadığı günlerin tadını çıkarsaydım diyorum. Evet evlat çok güzel bir şey ama çok da zor. Hayatının merkezi bir anda değişiyor. Allah hakkını verebilecek herkese tattırsın bu duyguyu. Anı yaşa, su akıyor yolunu buluyor, sen suyun tadını çıkar 👍
Dediklerinizi Harbiyen yaşıyorum tüp bebek yaptrcaz ona bile tedaviye başlamaya korkuyorum olumsuz olursa die rabbim nasip etsin çok bekledim ben evliliğimide yaşadım doya doya artık bu evde bi bebek sesi olsun 😭

Back
X