4 pardonAma canım biz 5 seneye gircez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 pardonAma canım biz 5 seneye gircez
Banada dua edermisin ınsllah olur bende klomen kullandım ve parca gedi neden bilmiyorum amaBak canim daha öncede yazdim yine yaziyim. Ben 29 yasinda evlendim bana evlilik öncesi infertilite dediler bende esimle paylastim olsun dedi. Sonra evlendim .tabi kafamizda çocuk düsüncesi hic yok nasilsa olmayacak diye. 2.5 ay sonra doktora gittim doktor kese bebek var hamilesin dedi eşimle birbirimize sarilıp ağladık. Oglum şuan 7 yaşında. Oglum 2 yasina gelene kadar korundum ve 5 yildirda senin yasadiklarini yasadim olmadi olanda düstü. 7 ay klomen +2 ay gonal f tedavisi 3 kere aşılama tedavisi oldum ama olmadi olmadi. Doktor artik tüp bebek dedi. Bizde zaten tüp bebek icin para yok yaşta 37 oldu bırakalım dedik . Ozamana kadar kullanmadigimiz kür ilaç vitamin ot kalmadi hepsini bıraktim ertesi ay kendiliginden gebe kalmişım. Hemde koskoca ayda 1 kez iliskiyle gebe kaldim.
Oyüzden sende çok sıkma kendini. Benim doktorum stres %100 etkiliyor dedi. ruhunu dinlendirki bedenin cevap versin
. Hamilelerin duasi kabul olur derler. Mübarek 3 ayların hürmetine sanada nasip olsun insallah
Banada dua edermisin ınsllah olur bende klomen kullandım ve parca gedi neden bilmiyorum ama
Sizin çocuğunuz olur muhtemelen evlat edindiğiniz zamanda olur kafanızdan tam anlamıyla attığınız için işte ozamn kendi yawrunuzla evlat edindiğiniz yawrunuz arasında fark yapmayacaksınız ki bence olur o şekilde evlat edinin çünkü benim eşimde varikoselli ilk çocuğunda tedaviler dualar neler çektim tedaviyle oldu ikinci kendi kendine hiç istemediğim beklemediğim Bi anda oldu kesinlikle iyi düşünüp karar verin çünkü sizin çocuğunuz olurBen pcos eşim varikoselli hatta ameliyat oldu şükür yükseldi sayısı ama 5. Yılın içindeyiz nasip olmadı . Evlat edinmeye karar verdik 5 yılın dolması gerekmiş onu bekliyoruz inşallah size de bize de hayırlısı ile evlat sahibi olmak nasip olur , dualarınıza bizi de katın kızlar .. Ağlamaktan bi hal oluyorum akşıma grldikçe gücüm azalıyor artık ...
Amin inslaalh ama işte kızım çok istiyor açıkçası ondanRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Biliyorum çok zor ama Stres yapmamaya çalış
Amin inslaalh ama işte kızım çok istiyor açıkçası ondan
Inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalhBenimde 7 yasinda oglum var . O kardeş çok istedi kızımız gelicek inşallah.
ya topiği bastan sona okudum inşallah hayırlısı ile kıcağına al, neler yaptınız lütfen detaylı yazar mısınz ?Kızlar dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun sizin dualarınızla oldu hamileyim![]()
Canım biz çakışır suyu işti eşim zeytinyağda incir birde keçiboynuzu kürü bol bol kuruyemiş havuç yedi kürleri Saraçoğlu yotube den anlatıyor detaylı canımya topiği bastan sona okudum inşallah hayırlısı ile kıcağına al, neler yaptınız lütfen detaylı yazar mısınz ?
sağlıkla gelsin bebeğin![]()
Canım biz çakışır suyu işti eşim zeytinyağda incir birde keçiboynuzu kürü bol bol kuruyemiş havuç yedi kürleri Saraçoğlu yotube den anlatıyor detaylı canım
Sende bize et ozaman olurmuKızlar dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun sizin dualarınızla oldu hamileyim![]()
Canim.ne kullandiniz bizdede durum.ayni 2 yildir istiyoruzYenisini attım aşşağa rabbim şu 3aylarda bi mucize verdi şuan herşey normal sadece rabbim ol diyecek 3 milyon dan 150 milyona yükseldik
Ağlamayın, üzülmeyin. Anne olmak için doğurmak lazım değil. Bir kediye, bir bitkiye bile annelik edebilir içinde gerçekten o sevgiyi barındıran bir kadın. Yetiştirme yurtlarındaki o yavruların halini görseler çoğu insan biyolojik olarak çocuk sahibi olmaktansa oralardan evlat edinmeyi tercih ederdi. Maalesef toplum olarak gözlerimizi kapatıyoruz o çocuklara. Kesinlikle evlat edinin hem siz anne baba olursunuz hem bir çocuğun hayatı kurtulur. Sağlık olduktan sonra Allahın izniyle çözülmeyecek hiçbir dert yok. Rabbim gönlünüze göre versinBen pcos eşim varikoselli hatta ameliyat oldu şükür yükseldi sayısı ama 5. Yılın içindeyiz nasip olmadı . Evlat edinmeye karar verdik 5 yılın dolması gerekmiş onu bekliyoruz inşallah size de bize de hayırlısı ile evlat sahibi olmak nasip olur , dualarınıza bizi de katın kızlar .. Ağlamaktan bi hal oluyorum akşıma grldikçe gücüm azalıyor artık ...
Canım çakışır otu keçiboynuzu zeytinyağda incir arada havuç yedirdim bol bol kuruyemiş yedi bu şekilde oldu cnım eşinin hormonlarında sıkıntı yoksa gerçekten çok faydası oluyorCanim.ne kullandiniz bizdede durum.ayni 2 yildir istiyoruz![]()
canım hayırlı olsun gebe kalabilmişsin nasıl oldu ?İnşallah canım Allah razı olsun![]()
Rabbim sizede nasip etsin isteyen herkeze dualarımdasınız herzamanBen de tebrik etmeye geldimAllah bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
![]()
nım çakışır otu keçiboynuzu zeytinyağda incir arada havuç yedirdim bol bol kuruyemiş yedi bu şekilde oldu cnım eşinin hormonlarında sıkıntı yoksa gerçekten çok faydası oluyorcanım hayırlı olsun gebe kalabilmişsin nasıl oldu ?