- 20 Kasım 2019
- 3.983
- 5.283
- 158
- Konu Sahibi MirzaDemirMikail
-
- #41
Ahh bacim ne olur suclama kendini su yasadigin okadr normal ki yuzde 80 yeni annelerin basina gelen bi durum sakin ol öncelikle ve lutfen psikolojik destek al inan gecici bi durum.Benimde ilk dogumumda basima geldi kanını ölctur ve vitamin takviyesi al ben kan ve vitamin eksiligi lohusa depresyonuna yol aciyor doe okumustm ikinci dogumda hic birakmadim dogumdan 1.5 ay sonrasina kadr takviye kullandim cok sükür yasamadim depresyonu ama ilk bebegimcs cok ciddi yasadim ozmn vitamin kan hic bisi baktirmamisdm.Sende anlat esine annene icine atma konus destek al hersey gecicek emin ol❤Merhaba. Bundan 1 sene öncesine kadar deli gibi çocuğum olsun istiyordum, hamilelgimde bir an önce doğurmak onu kucağıma almak icin sabirsizlaniyordum, son haftalar her gece bir sonraki gecede evladimla uyumak için can atiyordum, ona hevesle birşeyler aliyor dogum videolarini izlerken agliyordum. Son doktor kontrolune gittigimde bebegimde kordon dolanmasi oldugu icin hemen sezeryan doguma aldilar, esim eve esyalari almaya gitti tek başıma doguma girdim, daha once hic o kadar korkmamistim.daha sonra odaya goturduklerinde bebegim yoktu, nefes alamadigi icin yogun bakıma almışlardi. Çocuğumu görmek icin kalkip yogun bakima yurumem gerekiyordu ama ayaklarimi hissedemiyordum. 2, saat icinde narkozun ve uyusuklugun etkisi gecmeye başlayınca deli gibi canim acimasina ragmen ayaga kalktim. Esimle cocugumu görmeye gittim, o kilolu dogan çocuktan eser yoktu, her tarafinda hortumlar vardi. Doktorlara her sorusumuzda, bir sey söylemek için erken oldugunu söylüyorlardı.
Hastanede 3, gün kaldıktan donra mecbur kalarak bebegimizi orada biraktik ve gittik. Gorumcemin evi hastanenin karisinda oldugu icin, çocuğum hep sütümü icsin diye orada kaldim. Her 2,saatte bir esim sütümu sagip goturuyordu. Her gun 2 ,kere emzirmeye gidiyordum. Çok guzel gekiyordu sutum. Daha sonra cocgumuxu alip eve geldik. O gün bu gündür ben çocugumu kabullenemedim. Deli gibi bebegini isteyen ben şimdi ölmek istiyorum. Eşimden, cocugumdan kacip gitmek istiyorum, hiçbir şey yapamiyorum ve yapamiycagimi biliyorum, artik benim hayatim bitti. Sütümde neredeyse yok denecek kadar az kaldı. Artik ben eski ben degilim ve olamiycam. Bunlari düşündükçe ölmek istiyorum. Yalvaririm bana 2 cift laf söyleyin lütfen, yardım edin icimi söndürün. Lütfen
Bir hamilelik gecirmedim henuz ama bildigim kadariyla ve yasadigim ülke de ; Dogumla birlikte vucuttan bir cok vitamin vs deposunun azaldini bitise geldigini bu sebeple beyinde ve hormonlarda salginlanmasi gereken her seyin olmasi gereken duzende gidemedgini ve bu yuzden hamilelik sonrasi dedikleri vitamin takviyeleri kullandiklarini soyluyorlar.
kendinizi suclu ve bitmis hissetmeyin lutfen derhal doktora basvurun butun vitaminlerinize baktirin hatta ornek olmasi acisindan burada en ublu “pregnancy after “ vitamin diye bir takviye var onu arastirip iceriginde ki benzer etkenleri turkiyede de bulabilirsiniz
Aynen belirttigiz gibi. İngiliz ekolunden gelen doktorum bana hala Pregnacare Breasfeeding kullandiriyor. Bebegim neredeyse 11 aylik olacak. Bir defasinda takviyelerimi sehir disina cikarken almamisim. 1 hafta kadar kullanmadim ve elim ayagim titremeye basladi. İhtimal bile vermezdim oysa. Emzirme suresince almam gerekliymis. Bir cok emziren arkadasimin doktoru boyle bir takviyeyi vermemis...
Merhaba. Bundan 1 sene öncesine kadar deli gibi çocuğum olsun istiyordum, hamilelgimde bir an önce doğurmak onu kucağıma almak icin sabirsizlaniyordum, son haftalar her gece bir sonraki gecede evladimla uyumak için can atiyordum, ona hevesle birşeyler aliyor dogum videolarini izlerken agliyordum. Son doktor kontrolune gittigimde bebegimde kordon dolanmasi oldugu icin hemen sezeryan doguma aldilar, esim eve esyalari almaya gitti tek başıma doguma girdim, daha once hic o kadar korkmamistim.daha sonra odaya goturduklerinde bebegim yoktu, nefes alamadigi icin yogun bakıma almışlardi. Çocuğumu görmek icin kalkip yogun bakima yurumem gerekiyordu ama ayaklarimi hissedemiyordum. 2, saat icinde narkozun ve uyusuklugun etkisi gecmeye başlayınca deli gibi canim acimasina ragmen ayaga kalktim. Esimle cocugumu görmeye gittim, o kilolu dogan çocuktan eser yoktu, her tarafinda hortumlar vardi. Doktorlara her sorusumuzda, bir sey söylemek için erken oldugunu söylüyorlardı.
Hastanede 3, gün kaldıktan donra mecbur kalarak bebegimizi orada biraktik ve gittik. Gorumcemin evi hastanenin karisinda oldugu icin, çocuğum hep sütümü icsin diye orada kaldim. Her 2,saatte bir esim sütümu sagip goturuyordu. Her gun 2 ,kere emzirmeye gidiyordum. Çok guzel gekiyordu sutum. Daha sonra cocgumuxu alip eve geldik. O gün bu gündür ben çocugumu kabullenemedim. Deli gibi bebegini isteyen ben şimdi ölmek istiyorum. Eşimden, cocugumdan kacip gitmek istiyorum, hiçbir şey yapamiyorum ve yapamiycagimi biliyorum, artik benim hayatim bitti. Sütümde neredeyse yok denecek kadar az kaldı. Artik ben eski ben degilim ve olamiycam. Bunlari düşündükçe ölmek istiyorum. Yalvaririm bana 2 cift laf söyleyin lütfen, yardım edin icimi söndürün.
Böyle linççi insanların bol olduğu bi ortamda bunları anlatma cesareti gösterdiğiniz için tebrik ediyorum...Merhaba. Bundan 1 sene öncesine kadar deli gibi çocuğum olsun istiyordum, hamilelgimde bir an önce doğurmak onu kucağıma almak icin sabirsizlaniyordum, son haftalar her gece bir sonraki gecede evladimla uyumak için can atiyordum, ona hevesle birşeyler aliyor dogum videolarini izlerken agliyordum. Son doktor kontrolune gittigimde bebegimde kordon dolanmasi oldugu icin hemen sezeryan doguma aldilar, esim eve esyalari almaya gitti tek başıma doguma girdim, daha once hic o kadar korkmamistim.daha sonra odaya goturduklerinde bebegim yoktu, nefes alamadigi icin yogun bakıma almışlardi. Çocuğumu görmek icin kalkip yogun bakima yurumem gerekiyordu ama ayaklarimi hissedemiyordum. 2, saat icinde narkozun ve uyusuklugun etkisi gecmeye başlayınca deli gibi canim acimasina ragmen ayaga kalktim. Esimle cocugumu görmeye gittim, o kilolu dogan çocuktan eser yoktu, her tarafinda hortumlar vardi. Doktorlara her sorusumuzda, bir sey söylemek için erken oldugunu söylüyorlardı.
Hastanede 3, gün kaldıktan donra mecbur kalarak bebegimizi orada biraktik ve gittik. Gorumcemin evi hastanenin karisinda oldugu icin, çocuğum hep sütümü icsin diye orada kaldim. Her 2,saatte bir esim sütümu sagip goturuyordu. Her gun 2 ,kere emzirmeye gidiyordum. Çok guzel gekiyordu sutum. Daha sonra cocgumuxu alip eve geldik. O gün bu gündür ben çocugumu kabullenemedim. Deli gibi bebegini isteyen ben şimdi ölmek istiyorum. Eşimden, cocugumdan kacip gitmek istiyorum, hiçbir şey yapamiyorum ve yapamiycagimi biliyorum, artik benim hayatim bitti. Sütümde neredeyse yok denecek kadar az kaldı. Artik ben eski ben degilim ve olamiycam. Bunlari düşündükçe ölmek istiyorum. Yalvaririm bana 2 cift laf söyleyin lütfen, yardım edin icimi söndürün. Lütfen
Soğan suyuyla ıncir suyu kulanın hemen etki yapiyoHarika gercekten doktorunuzun size onermesine cok sevindim aslinda bir cok kadin sirf bu sebeple o depresyonu yasiyor diyorlar benim yasadigim ulkede de bu durum cok bilinir ve sayisiz vitamin cesitleri vardir hamilelik sonrasi adi altinda.
Biz de bebek sahibi olmaya calisiyoruz insallah oldugunda ben de mutlaka kullanmak istiyorum
Denemistim , cok tesekkur ederimSoğan suyuyla ıncir suyu kulanın hemen etki yapiyo
Harika gercekten doktorunuzun size onermesine cok sevindim aslinda bir cok kadin sirf bu sebeple o depresyonu yasiyor diyorlar benim yasadigim ulkede de bu durum cok bilinir ve sayisiz vitamin cesitleri vardir hamilelik sonrasi adi altinda.
Biz de bebek sahibi olmaya calisiyoruz insallah oldugunda ben de mutlaka kullanmak istiyorum
Eşinde içsin ıncir kürü 2 adet havuç dil 10 tane kadar ıncir 1 litre klorsuz şu birbirine karıştır malzemeler solana kadar 15 dakika kaynat dinlensin 1 gün suyunu süz esin sabah akşam içsin aç karnına sperm sayısını artiriyo erkekte kaç tane arkadaşım hamile kaldiDenemistim , cok tesekkur ederim. Spermde ufak sorunumuz var Allahin izniyle oda duzelecek az kaldi hissediyorum Allahim yardimcimiz olsun
Sen adetin 5 günü başka 21 gün iç eşinde 10 gün içip 10 gün ara verecek 10 gün içip 10 gün ara hep böyle devam edeceksin 6 ay çoğu kişi ilk ayda kaldı bende dahilEşinde içsin ıncir kürü 2 adet havuç dil 10 tane kadar ıncir 1 litre klorsuz şu birbirine karıştır malzemeler solana kadar 15 dakika kaynat dinlensin 1 gün suyunu süz esin sabah akşam içsin aç karnına sperm sayısını artiriyo erkekte kaç tane arkadaşım hamile kaldi
Ben 28 haftalık doğum yaptım hiç beklemedigim bir anda sancım ve kanamam oldu hayatımda hic bu kadar korktuğumu ve çaresiz kaldığımı hissetmemiştim . Doğuma gördüm sezeryan ile alındı bebeğim yoğun bakımda kaldı üstelik kırk dk uzaklikta hastane her gün süt goturduk pandemi dolayisiyla hiç göremedim de bebeğimi . Bir ay sonra çok şükür evimize aldık . Bu hissettikleriniz geçecektir lohusa depresyonu ... Aşamiyorum diyorsanız bir an önce acil bir şekilde bir psikolog ile görüşün . Siz bir annesiniz . Elbette ki bebeğinizi seviyorsunuz insanlar yaşadığı acılara farklı tepkiler verirlerMerhaba. Bundan 1 sene öncesine kadar deli gibi çocuğum olsun istiyordum, hamilelgimde bir an önce doğurmak onu kucağıma almak icin sabirsizlaniyordum, son haftalar her gece bir sonraki gecede evladimla uyumak için can atiyordum, ona hevesle birşeyler aliyor dogum videolarini izlerken agliyordum. Son doktor kontrolune gittigimde bebegimde kordon dolanmasi oldugu icin hemen sezeryan doguma aldilar, esim eve esyalari almaya gitti tek başıma doguma girdim, daha once hic o kadar korkmamistim.daha sonra odaya goturduklerinde bebegim yoktu, nefes alamadigi icin yogun bakıma almışlardi. Çocuğumu görmek icin kalkip yogun bakima yurumem gerekiyordu ama ayaklarimi hissedemiyordum. 2, saat icinde narkozun ve uyusuklugun etkisi gecmeye başlayınca deli gibi canim acimasina ragmen ayaga kalktim. Esimle cocugumu görmeye gittim, o kilolu dogan çocuktan eser yoktu, her tarafinda hortumlar vardi. Doktorlara her sorusumuzda, bir sey söylemek için erken oldugunu söylüyorlardı.
Hastanede 3, gün kaldıktan donra mecbur kalarak bebegimizi orada biraktik ve gittik. Gorumcemin evi hastanenin karisinda oldugu icin, çocuğum hep sütümü icsin diye orada kaldim. Her 2,saatte bir esim sütümu sagip goturuyordu. Her gun 2 ,kere emzirmeye gidiyordum. Çok guzel gekiyordu sutum. Daha sonra cocgumuxu alip eve geldik. O gün bu gündür ben çocugumu kabullenemedim. Deli gibi bebegini isteyen ben şimdi ölmek istiyorum. Eşimden, cocugumdan kacip gitmek istiyorum, hiçbir şey yapamiyorum ve yapamiycagimi biliyorum, artik benim hayatim bitti. Sütümde neredeyse yok denecek kadar az kaldı. Artik ben eski ben degilim ve olamiycam. Bunlari düşündükçe ölmek istiyorum. Yalvaririm bana 2 cift laf söyleyin lütfen, yardım edin icimi söndürün. Lütfen
Adetin 3 günü soğan kaynat 1hafta gece yatarken iç sadece 1 hafta o adetini düzenler kanamayı artiriyo ve iltahabi söker birtaraftan ıncir de yumurtayi büyütürSen adetin 5 günü başka 21 gün iç eşinde 10 gün içip 10 gün ara verecek 10 gün içip 10 gün ara hep böyle devam edeceksin 6 ay çoğu kişi ilk ayda kaldı bende dahil
Bariz lohusa depresonunda olan bir insan neden linçlensin? Elmayla armutu karıştırmayalım.Böyle linççi insanların bol olduğu bi ortamda bunları anlatma cesareti gösterdiğiniz için tebrik ediyorum...
Tam 1 yıl ben de bunları düşündüm hep ağladım hep mutsuzdum annemle konuşmak isterdim annem beni azarlardı kızardı eşime bir şeyler anlatmaya çalışırdım amaaaan der çeker başka odaya giderdi. Hiç atkadaşım da yok. Kimseye bişey anlatamadım. Lohusalık depresyonunda olduğumu da farkedemedim. Bi günnyoutube da lohusa depresyonunu anlatan bir annenin videosuna denk geldim ve ağlaya ağlaya izledim. Meğer ben depresyondaymışım... o videodan sonra biraz rahatladım.
Lohusalık depresyonu atlatması zor olan bir şey sanırım. Destek olan çevreniz yoksa tabii.
Eğlenceli şarkılar, diziler, filmler izlemeye çalışın. Bol bol dua edin Allah ı anın. Beyninizin çen çen konuşmasına engel olmaya çalışın :)
çok zor biliyorum. Ama geçicek bu zamanlarevladınıza bool bol sarılıp öpün koklayın büyüdüğünde benim gibi bu zamanların tadını çıkarmadığınız için pişman olmanızı hiç hiç istemem ❣
Lohusalık depresyonu, hemen acil psikiyatriye başvurunMerhaba. Bundan 1 sene öncesine kadar deli gibi çocuğum olsun istiyordum, hamilelgimde bir an önce doğurmak onu kucağıma almak icin sabirsizlaniyordum, son haftalar her gece bir sonraki gecede evladimla uyumak için can atiyordum, ona hevesle birşeyler aliyor dogum videolarini izlerken agliyordum. Son doktor kontrolune gittigimde bebegimde kordon dolanmasi oldugu icin hemen sezeryan doguma aldilar, esim eve esyalari almaya gitti tek başıma doguma girdim, daha once hic o kadar korkmamistim.daha sonra odaya goturduklerinde bebegim yoktu, nefes alamadigi icin yogun bakıma almışlardi. Çocuğumu görmek icin kalkip yogun bakima yurumem gerekiyordu ama ayaklarimi hissedemiyordum. 2, saat icinde narkozun ve uyusuklugun etkisi gecmeye başlayınca deli gibi canim acimasina ragmen ayaga kalktim. Esimle cocugumu görmeye gittim, o kilolu dogan çocuktan eser yoktu, her tarafinda hortumlar vardi. Doktorlara her sorusumuzda, bir sey söylemek için erken oldugunu söylüyorlardı.
Hastanede 3, gün kaldıktan donra mecbur kalarak bebegimizi orada biraktik ve gittik. Gorumcemin evi hastanenin karisinda oldugu icin, çocuğum hep sütümü icsin diye orada kaldim. Her 2,saatte bir esim sütümu sagip goturuyordu. Her gun 2 ,kere emzirmeye gidiyordum. Çok guzel gekiyordu sutum. Daha sonra cocgumuxu alip eve geldik. O gün bu gündür ben çocugumu kabullenemedim. Deli gibi bebegini isteyen ben şimdi ölmek istiyorum. Eşimden, cocugumdan kacip gitmek istiyorum, hiçbir şey yapamiyorum ve yapamiycagimi biliyorum, artik benim hayatim bitti. Sütümde neredeyse yok denecek kadar az kaldı. Artik ben eski ben degilim ve olamiycam. Bunlari düşündükçe ölmek istiyorum. Yalvaririm bana 2 cift laf söyleyin lütfen, yardım edin icimi söndürün. Lütfen
Postpartum Depresyonuna girmişsiniz. Derhal psikologla görüşmek için randevu almalısınız.Merhaba. Bundan 1 sene öncesine kadar deli gibi çocuğum olsun istiyordum, hamilelgimde bir an önce doğurmak onu kucağıma almak icin sabirsizlaniyordum, son haftalar her gece bir sonraki gecede evladimla uyumak için can atiyordum, ona hevesle birşeyler aliyor dogum videolarini izlerken agliyordum. Son doktor kontrolune gittigimde bebegimde kordon dolanmasi oldugu icin hemen sezeryan doguma aldilar, esim eve esyalari almaya gitti tek başıma doguma girdim, daha once hic o kadar korkmamistim.daha sonra odaya goturduklerinde bebegim yoktu, nefes alamadigi icin yogun bakıma almışlardi. Çocuğumu görmek icin kalkip yogun bakima yurumem gerekiyordu ama ayaklarimi hissedemiyordum. 2, saat icinde narkozun ve uyusuklugun etkisi gecmeye başlayınca deli gibi canim acimasina ragmen ayaga kalktim. Esimle cocugumu görmeye gittim, o kilolu dogan çocuktan eser yoktu, her tarafinda hortumlar vardi. Doktorlara her sorusumuzda, bir sey söylemek için erken oldugunu söylüyorlardı.
Hastanede 3, gün kaldıktan donra mecbur kalarak bebegimizi orada biraktik ve gittik. Gorumcemin evi hastanenin karisinda oldugu icin, çocuğum hep sütümü icsin diye orada kaldim. Her 2,saatte bir esim sütümu sagip goturuyordu. Her gun 2 ,kere emzirmeye gidiyordum. Çok guzel gekiyordu sutum. Daha sonra cocgumuxu alip eve geldik. O gün bu gündür ben çocugumu kabullenemedim. Deli gibi bebegini isteyen ben şimdi ölmek istiyorum. Eşimden, cocugumdan kacip gitmek istiyorum, hiçbir şey yapamiyorum ve yapamiycagimi biliyorum, artik benim hayatim bitti. Sütümde neredeyse yok denecek kadar az kaldı. Artik ben eski ben degilim ve olamiycam. Bunlari düşündükçe ölmek istiyorum. Yalvaririm bana 2 cift laf söyleyin lütfen, yardım edin icimi söndürün. Lütfen
Belli olmuyor burda çeşit çeşit insan var herkes siz gibi anlayışlı değil maalesefBariz lohusa depresonunda olan bir insan neden linçlensin? Elmayla armutu karıştırmayalım.
Canım bu yaşadığını oğlumda da kızımda da yaşadım.mutlaka psikolojik destek al geçiyor bu durum merak etme.Merhaba. Bundan 1 sene öncesine kadar deli gibi çocuğum olsun istiyordum, hamilelgimde bir an önce doğurmak onu kucağıma almak icin sabirsizlaniyordum, son haftalar her gece bir sonraki gecede evladimla uyumak için can atiyordum, ona hevesle birşeyler aliyor dogum videolarini izlerken agliyordum. Son doktor kontrolune gittigimde bebegimde kordon dolanmasi oldugu icin hemen sezeryan doguma aldilar, esim eve esyalari almaya gitti tek başıma doguma girdim, daha once hic o kadar korkmamistim.daha sonra odaya goturduklerinde bebegim yoktu, nefes alamadigi icin yogun bakıma almışlardi. Çocuğumu görmek icin kalkip yogun bakima yurumem gerekiyordu ama ayaklarimi hissedemiyordum. 2, saat icinde narkozun ve uyusuklugun etkisi gecmeye başlayınca deli gibi canim acimasina ragmen ayaga kalktim. Esimle cocugumu görmeye gittim, o kilolu dogan çocuktan eser yoktu, her tarafinda hortumlar vardi. Doktorlara her sorusumuzda, bir sey söylemek için erken oldugunu söylüyorlardı.
Hastanede 3, gün kaldıktan donra mecbur kalarak bebegimizi orada biraktik ve gittik. Gorumcemin evi hastanenin karisinda oldugu icin, çocuğum hep sütümü icsin diye orada kaldim. Her 2,saatte bir esim sütümu sagip goturuyordu. Her gun 2 ,kere emzirmeye gidiyordum. Çok guzel gekiyordu sutum. Daha sonra cocgumuxu alip eve geldik. O gün bu gündür ben çocugumu kabullenemedim. Deli gibi bebegini isteyen ben şimdi ölmek istiyorum. Eşimden, cocugumdan kacip gitmek istiyorum, hiçbir şey yapamiyorum ve yapamiycagimi biliyorum, artik benim hayatim bitti. Sütümde neredeyse yok denecek kadar az kaldı. Artik ben eski ben degilim ve olamiycam. Bunlari düşündükçe ölmek istiyorum. Yalvaririm bana 2 cift laf söyleyin lütfen, yardım edin icimi söndürün. Lütfen
Cok tesekkur ederimmSen adetin 5 günü başka 21 gün iç eşinde 10 gün içip 10 gün ara verecek 10 gün içip 10 gün ara hep böyle devam edeceksin 6 ay çoğu kişi ilk ayda kaldı bende dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?