İnternetten {rehber öğretmenin görevleri} diye yazınca çıkıyor zaten ne yapması gerektiğiTüm yorumları ve sizin yorumlarınızı kasten okumadım. Ilk yoruma dayanarak yorum yapıyorum. Rehber öğretmen ise, benim beklediğim çocuğumun sorunu çözmek için bana yol göstermesidir. Şikayet asla değil. Pedagog, psikolog herneyse çocuğunuz böyle böyle, tavsiyem şudur demesidir. Bir de lütfen çocukları tuhaf kelimelerle sıfatlandırmayın. Şekil verilmemiş hamur gibi hepsi.
Yanlız şikayet eden rehber öğretmen, ne dinlemiş geçen seneden beri de çocuğuma acımasız merhametsiz diyor, rehber öğretmene geçen sene durumu anlattık, çocuğum arkadaşına zehirleme planı yapıyor gerçek değil ama kalemtraşının içine silgi kırıntılarını atıp bu zehir vs diyor ve biz bunu rehber öğretmene anlattık hiç oralı olmadı, geçen sene aklı neredeydi işin ciddiyetini şimdi li anladı, bize çocuğumın yaptıklarını anlatıyor biz zaten onları biliyoruz, adam resmen şikayet etmeye çağırmış
Rehber öğretmen çocukla konuşup sorunu çözmeli, müdür bile haftada bir konuş çocukla seni yakın gördükçe daha çok şey anlatır dedi
Şikayet etmeye gelince herkes şikayetçi, ama icraatta birşey yok
Yanlız şikayet eden rehber öğretmen, ne dinlemiş geçen seneden beri de çocuğuma acımasız merhametsiz diyor, rehber öğretmene geçen sene durumu anlattık, çocuğum arkadaşına zehirleme planı yapıyor gerçek değil ama kalemtraşının içine silgi kırıntılarını atıp bu zehir vs diyor ve biz bunu rehber öğretmene anlattık hiç oralı olmadı, geçen sene aklı neredeydi işin ciddiyetini şimdi li anladı, bize çocuğumın yaptıklarını anlatıyor biz zaten onları biliyoruz, adam resmen şikayet etmeye çağırmış
Rehber öğretmen çocukla konuşup sorunu çözmeli, müdür bile haftada bir konuş çocukla seni yakın gördükçe daha çok şey anlatır dedi
Şikayet etmeye gelince herkes şikayetçi, ama icraatta birşey yok
Allah korusun ama şimdiden böyle ise ilerde seri katil-katil bile olabilir. Genelde çocuklukları değişik tuhaf oluyor onlarinda böyle.Çocuğunuz normal değil farkında mısınız, arkadaşını zehirlemek istiyor???
Merhametsiz ve acımasız demiş öğretmen ama haklı. Şöyle bir şeyi asla bir çocuk için yazmam ama çocuğunuz gerçekten problemli.
Acilen doktora götürün yaşı küçükken önünü kesin bu durumun.
Ne kadar abartı, seri kaitlde yaptınız ya çocuğumu pesAllah korusun ama şimdiden böyle ise ilerde seri katil-katil bile olabilir. Genelde çocuklukları değişik tuhaf oluyor onlarinda böyle.
Çocukları demedim çocuklukları dedim.Ne kadar abartı, seri kaitlde yaptınız ya çocuğumu pes
Çocuklar internetten herşeyi görüyor, zehirleme gibi konuları bilmeyen çocuk mu var
Tabi ki normal bir davranış değil savunmuyorum ama yok seri katillerin de çocukları böyle, yok tuhaf
Kendi çocuğunuz yada torununuzun başına gelse böyle yazabilir miydiniz acaba
Hiç kimseyi suçlamadım merak etmeyin, hatta en çok kendimi suçladımda psikolog bile bu çok güzel birşey genelde kimse kendine suç aramaz dediArkadaşlar boşuna uğraşıyoruz. Konu sahibi çok sabit fikirli ve eleştiriye kapalı. Burada rehber öğretmene verip veriştirmek için harcadığınız zamanı keşke çocuğumun problemini nasıl çözebilirim diye harcasanız. Konunun ana fikrinin çocuğum böyle bir durumu var rehber öğretmen ve psikolog yetersiz kaldı ne yapabilirim değil de rehber öğretmen şikayet etti, kendimi kötü hissettim olması gerçekten garip. Başkalarını suçlamadan önce kendinize dönüp bakın. Çocuğunuz bir anda böyle olmadı ya. Siz rehber öğretmene gelinceye kadar kendiniz haricinde kim bilir kimleri suçladınız.
Baştan böyle yazsaniz kimse size bir sey demezdi resmen kart degistirdiniz. İlk msjlarinizla ilgisi yok suan yazdiginizinHiç kimseyi suçlamadım merak etmeyin, hatta en çok kendimi suçladımda psikolog bile bu çok güzel birşey genelde kimse kendine suç aramaz dedi
Ben gereken herşeyi yapıyorum yapmaya çalışıyorum, gerekirse psikoloğu da değiştirin, her ğgn tembihliyorum öğretmenini üzme diye, sürekli anlatıyoruz ne duyduysak uygulamaya çalışıyoruz
Benim rehber öğretmenden de bir beklentim yok, düzelirse psikolog ve bizim yardımlarımızla düzelicek farkındayım yani merak etmeyin
Hiç kimseyi suçlamadım merak etmeyin, hatta en çok kendimi suçladımda psikolog bile bu çok güzel birşey genelde kimse kendine suç aramaz dedi
Ben gereken herşeyi yapıyorum yapmaya çalışıyorum, gerekirse psikoloğu da değiştirin, her ğgn tembihliyorum öğretmenini üzme diye, sürekli anlatıyoruz ne duyduysak uygulamaya çalışıyoruz
Benim rehber öğretmenden de bir beklentim yok, düzelirse psikolog ve bizim yardımlarımızla düzelicek farkındayım yani merak etmeyin
Zehirlemeyi bilen çocuk varmı demek istediniz sanırım.Ne kadar abartı, seri kaitlde yaptınız ya çocuğumu pes
Çocuklar internetten herşeyi görüyor, zehirleme gibi konuları bilmeyen çocuk mu var
Tabi ki normal bir davranış değil savunmuyorum ama yok seri katillerin de çocukları böyle, yok tuhaf
Kendi çocuğunuz yada torununuzun başına gelse böyle yazabilir miydiniz acaba
Sizin 1yıldır nerdeydi dediginiz rehber ögretmen sizin icinde aynısını düsünüyordur sanırımki oyüzden cocugunuzun yaptıklarını birbir okumustur size.İyi de birçok rehber öğretmenler var çocuğun sorununu anlayıp çözüm üreten, çocuk bu hale gelene kadar neredeydi, ben eksik olan tarafımızı görüyorum, çocuğumuda biliyorum ama durum bu kadar ciddi iken ilgilenmeyip karşımıza geçip çocuğunuz acımasız merhametsiz diye suçlayan rehber öğretmene de kızıyorum, onun görevi bu mu bunun için mi maaş alıyor, üstelik okulda çok az öğrenci varken, müdür bile rehber öğretmene dik dik baktı geçen sene size geldik deyince
Ben kimseyi suçlamıyorum sadece suçlamak için bixi çağırmasına gerek yok anlattıklarını kendi öğretmenimşzle konuşuyoruz zaten
Rehber öğretmen arkadaşlık ilişkilerinde yardımcı olmamış demekkiRehber öğretmenin işi ne diye sormuşsunuz ben de size bir öğretmen olarak sorayım sizin anne olarak işiniz ne?
Siz çocuğunuzu geçen seneden beri biliyorsanız bu davranışlarını bitirmek için gereken özeni göstermemişsiniz demektir. Psikologa götürmekle olmaz o iş arkadaşını zehirleme düşüncesinden bahsediyoruz burda boru değil.
Rehber öğretmen psikiyatrik vakalara el atamaz yalnızca çocuklara arkadaşlık ilişkilerinde mesleki rehberlikte yardımcı olur.
Sizin gibi velileri çok gördük hanımefendi çocuğunuzun suçu olmadığı yazdığınız mesajlardan belli. Önce aile çünkü önce aile!
Hiç kimseyi suçlamadım merak etmeyin, hatta en çok kendimi suçladımda psikolog bile bu çok güzel birşey genelde kimse kendine suç aramaz dedi
Siz nasil yardimci oldunuz hanimefendi peki arkadaslik iliskilerinin gelismesi icin? Siz neler yaptiniz? Kac kere rehber ogretmeni cagirmadan kendisiyle gorusme talep ettiniz? Gorusme talep ettiniz de olumsuz mu karsilandi? Ayrica 1 yildir yardim aliyorsaniz ve duzelme yoksa baska bir yol dusunmelisiniz rehber ogretmene suc atmak yerine.Rehber öğretmen arkadaşlık ilişkilerinde yardımcı olmamış demekki
Siz bile burdan bizi tanımadığınız halde zehirleme olayının ciddi olduğunun farkında vardıysanız, geçen sene gittiğimizde ve anlattığımızda oda bir öğretmen olarak farkında varabilirdi, yoksa bizi ne diye çağırıyor yanına
Eğitimciye de polis çağırırım,çocuktan için merhametsiz, kötü, acımasız gibi sözler yakışmıyor malesef
Keşke her öğretmen ilgili olsa, Allah tan kendi öğretmenimiz anlayışlı ve bizim de ilgili bir aile olduğumuzun farkında, çok şanslıyız böyle bir öğretmenimiz olduğu için
Otizmli çocuklarda da şiddet eğilimi olabiliyor. Ben konu sahibinin çocuğunun teşhisini söylemediğini düşünüyorum. Her ne olursa olsun bu çocukları toplumdan dışlayarak kimseye iyilik yapmış olmazsınız. Ki daha çok küçük. Öğretmenleri ve ailesi gözetimi altında yaşıtlarıyla büyümek zorunda bu çocuk. Annesini doğru kararlar veremediği için eleştirebilirsiniz ama 9 10 yaşlarında bi çocuğa seri katil olur ileride demek ne demek ismini koyamıyorum ben. Zalimlik diyelim, en kibar ifadeyle.Hanimefendi ne alka otizmli cocuklar simdi? Konu sahibi cocugum otizmli demedi ki? Otizmli olsaydi durum baska olabilirdi tabiki. Her sorunlu cocuk ozel cocuk mu oluyor orasini ben anlamadim. Cocuk yalandan da olsa kafasinda kurup arkadasini zehirleme plani yapmis. Tabiki de gercekte zehirleyecek hali yok ama onu alinmazsa bunlar tehlikeli sonuclar dogurabilir. Bu dusunceler bu haraketler hic ama hic saglikli degil. 1 senede ise yaramayan tedaviye coktan baska uzmanlara goturulmeliydi o cocuk. Ayrica cocuklar pekala da merhametsiz ve acimasiz olabilirler. Herkes mi cok naif dusunuyor anlamadim.
Teşhis konmadı, teşhis konsa niye yazmayayım, zehirleme düşüncesini bile yazım buraya.Otizmli çocuklarda da şiddet eğilimi olabiliyor. Ben konu sahibinin çocuğunun teşhisini söylemediğini düşünüyorum. Her ne olursa olsun bu çocukları toplumdan dışlayarak kimseye iyilik yapmış olmazsınız. Ki daha çok küçük. Öğretmenleri ve ailesi gözetimi altında yaşıtlarıyla büyümek zorunda bu çocuk. Annesini doğru kararlar veremediği için eleştirebilirsiniz ama 9 10 yaşlarında bi çocuğa seri katil olur ileride demek ne demek ismini koyamıyorum ben. Zalimlik diyelim, en kibar ifadeyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?