Çocuğum sürekli onu soruyor

Şuan maddi olarak önümü göremediğim için ertelemek zorunda kaldım terapi durumunu. Ama en kısa sürede önce kızım için sonra kendim için bu işi halledicem

Kızınıza durumunuz varsa pedogogdan destek alarak anlayabileceği bir şekilde durumu anlatın. Baban ise gitti vs diye beklentiye koyarak onu daha çok uzuyorsunuz

Daha bir hafta olmus tepkileri cok normal. Bir cocuk psikologuma babayla beraber gidin. Psikolog sizi yonlendirir. İste ikimiz de seni cok seviyoruz ama baba bizim evimizde yasamayacak gibi gibi guzelce konusun.

hem aile olarak hem de çocuk için Pedagog desteği alabilirsiniz çok faydalı olur

Aglayacağına çocuğuyla ilgilensin sorumsuz herif..tabi böylesi daha kolay.iki zırla sonra dayanamıyorum diye iletisimi kes.isine geliyor demek ki..babalık hissi olsa farklı olurdu.
Bence konuşmak zorundasınız.çocuğun iyiliği icin arayın,senden benim şahsi olarak hiçbir beklentim yok ama çocuk kötü durumda arada bir gör ilgilen diyin.anlatin...
Gerçi anlatmaya söylemeye ne gerek varsa kendisi yapması lazım.

Aslında hepsi bildiği şeyler ben aramayı düşünmüyorum ama kendisi çocuğu için aradığında konuşmayı düşünüyorum pek faydası olmaz ama ben denemiş olayim

Neden ayrılıyorsunuz

Haklısınız bosanmakta

Zamanında da çok ılgılenmemiş baksana şimdi övücü değere bindi.alışır merak etmeyin vicdan yapmayın iyi bir baba olsa gün içinde gezdirecek oynatır getirir

Zamanında da çok ılgılenmemiş baksana şimdi övücü değere bindi.alışır merak etmeyin vicdan yapmayın iyi bir baba olsa gün içinde gezdirecek oynatır getirir
Normalde aşırı düşkündü kızına. Hayatımda hiç öyle bı baba görmediğimi düşünüyordum hatta. Ama işler bu boyuta gelince hepsinin yalan olduğunu farkettirdi sağolsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…