- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi goncammm48
-
bu tarz bakan ınsanlar var ancak,Çocuk sahibi olamadin diye insanlarin seni değersiz gordugunu, boş gordugunu dusunuyorsan demekki cocugun olsaydi sen cocugu olmayanları öyle görecektin. Kendi fikirlerin, kendine dönmüş.
Bence önce bu düsünceleri degistir, kafan rahatlasin, olacaksa olur.
Alla rahmet etsin kardesinize.Aslinda düşününce o kadar sukredecegimiz şeyler varki hayatta.Olandada olmayandada hayır var.Konu sahibi rabbim sizede hayırlı evlatlar versin.vardır bir hayır.sana bir hayat anlatacagım.kızkardesım yani ikizim tam 7 yıl dua etti cocugum olsun die,agladı haykırdı,icine kapandı,özendi,bazen nefret etti hayattan vee 7 yıl sonra bir erkek cocuk dogum yaptı fakat 3 ay sonra daha evladına koynuna alamadan koklamadan beyin tümöründen hayatını kaybetti.ölmek istemedi hiç istemedi sözleri cıkmıyor aklımdan ben cocugumu büyütmek istiyorum ölmek istemıyorum dedi.sende dua et hayırlısı bu belkıde zamanı degil
Hayır yapmıyorlar ama şöyle düşün o zaman benim çocuk yapmayı deneyecek bir eşim bile yok. Belki de hiç olmayacak. İnsanlar etrafımda çocuk sahibi olmak çok güzel dediğinde benim de üzülmem lazım o zaman. Anlıyorum ama deneyip olmaması daha farkli bir psikoloji ama dediğim gibi 1 sene umutsuzluk için çok erken.iş arkadaşların sana da nispet yapıyor mu ikide bir evlat sevgisi bambaşka tattığım en güzel sevgi diye emin ol içinde olsan çocuk çalışmaları içinde olup her ay adet olacakmıyım diye beklesen çok dokunurdu
benimde 3 yıl sonra oldu Çocuğum 4 yıl diyorsun sabret bekle olucak inşallah değersiz hissediyorum ne demek çocuğu olsun Olmasın bütün kadınlar değerlidir 3 yıl korunduysan bildiğin kadarıyla rahim tembelleşiyor biraz bekle ve Herşeyin hayırlısını iste gönlünce olsun inşallahçocuğum olmuyor çok değersiz hissediyorum 3 yıl ben istemedim niye istemedim bilmiyorum 1 yıldır da o bizi istemiyor 4 yıllık evliyim ve hala 2 kişiyiz.. ben anneme karşı aileme karşı değersiz hissediyorum bnm suçum değil ama torun sevgisi tatmamalarından dolayı kendimi çok kötü hissediyorum..diğer başka her yerde değersiz hissediyorum amirimin yanında olsun arkadaşlarımın yanında olsun çoluk çocuk hastalık muhabbeti yapıyorlar bnde öyle bakıyorum boş insan olduğumu düşünüyorladır eminim
haklısın erken çöktü psikolojim o konuda yapabileceğim bişey olsa keşke hayırlısı ..senin de karşına hayırlı biri çıkar inşallah yaşın kaçHayır yapmıyorlar ama şöyle düşün o zaman benim çocuk yapmayı deneyecek bir eşim bile yok. Belki de hiç olmayacak. İnsanlar etrafımda çocuk sahibi olmak çok güzel dediğinde benim de üzülmem lazım o zaman. Anlıyorum ama deneyip olmaması daha farkli bir psikoloji ama dediğim gibi 1 sene umutsuzluk için çok erken.
ne alakası var kendi fikrm kendime mi dönmüş haha.. bana göre iki kişi de çok güzel aile olunabilr hee içinde kalır mı kalır insanın annelik duygusunu tatmadığı için ama bu zmana kadar hiç bir çocuksuz çifti abes görmedim tam tersi insanlar beni bu duruma soktu bebek nerdee bebek aa kaç sene oldu şuna karnını sürttür de bulaşsın diyen temizlikçiye kadarÇocuk sahibi olamadin diye insanlarin seni değersiz gordugunu, boş gordugunu dusunuyorsan demekki cocugun olsaydi sende cocugu olmayanları öyle görecektin. Kendi fikirlerin, kendine dönmüş bir nevi.
Bence önce bu düsünceleri degistir, kafan rahatlasin, olacaksa olur.
hislerime tercüman olmuşsuın aynı şeylere bnde maruz kalıyorum hatta annem bile yapıyorbu tarz bakan ınsanlar var ancak,
bize eşimle ya daha bir aile bile olamadınız diyenler var.
çocuk olunca aile olunuyormus
becerip de bır bebek bıle yapamadın dıyenler var
gecen gun işyerıme kedı gelmıs, müşterının bırı dıyor ki
senın cocuk bakacagın yok bari al da buna bak
kardesımın bebegı olacak, ona dıyorlar ki
bir tane daha doogurun da onu da ablana verın o baksın bari
ben ilk evliliğimden ayrıldım
çok mutluydum ayrılınca ama herkes bana acıyarak bakıyordu:)
şimdi de cocugumuz olmuyor
yine acıyarak bakanlar var
herkes siz gibi, ben gibi mantıkta yasamıyor ülkemizde
evlilik mutsuz olsun , kocası dövsün değer vermesin, aaa ama olsun cocugu var herkesten bir adım önde:)
ben bu tarz söylemlerde bulunanlara acıyarak bakıyorum içimdenhislerime tercüman olmuşsuın aynı şeylere bnde maruz kalıyorum hatta annem bile yapıyor
benimde iş yerimde temizlikçi olarak çalışan 16 yaşında oğlu olan 40 lı yaşlarda bir abla "çocuğu oldu bilmem kimin " deyip kendi elini bana sürtüyordu bende güldüm dedim ki "X abla sen niye sürtünüyon bana doğuran kadının sürtünmesi lazım".ne alakası var kendi fikrm kendime mi dönmüş haha.. bana göre iki kişi de çok güzel aile olunabilr hee içinde kalır mı kalır insanın annelik duygusunu tatmadığı için ama bu zmana kadar hiç bir çocuksuz çifti abes görmedim tam tersi insanlar beni bu duruma soktu bebek nerdee bebek aa kaç sene oldu şuna karnını sürttür de bulaşsın diyen temizlikçiye kadar
aslında ben insanları çok kötü bozmayarak yapıyorum hatayı temizlikçi biz kadın var işyerimde odamızaa geldiğinde salak salak konuşuyor ajandam vardı üstünde bebek resmi vardı işte sana mesaj var bu bir işaret fln diyor ..güzel yaşta evlenmişsin iyi evlilik yapmışsın ama çocuk yok işte diyor burun kıvırarakben bu tarz söylemlerde bulunanlara acıyarak bakıyorum içimden
aslında ne kadar zavallılar ve edepten yoksunlar
Çocugu veren Allah , onlar bizimle o sekılde konusurken kımbılır içimizde ne kadar canımız yanıyor ve gunaha giriyorlar
hep böyle düşün.
kendıne verdiğin değeri sakın sakın cocukla ölçme olur mu
birey olarak düşün kendini, çocukla ya da esle ya da bır baskasıyla tamamlanıyormus gbi değil
çocukla kafayı bozan tiplerden demek o daaslında ben insanları çok kötü bozmayarak yapıyorum hatayı temizlikçi biz kadın var işyerimde odamızaa geldiğinde salak salak konuşuyor ajandam vardı üstünde bebek resmi vardı işte sana mesaj var bu bir işaret fln diyor ..güzel yaşta evlenmişsin iyi evlilik yapmışsın ama çocuk yok işte diyor burun kıvırarak
Cocuksuz ciftleri normal goruyorsan cevrendeki butun insanlarin sana acidigini, degersiz gordugunu nereden cikariyorsun ki? O " bebek nezaman " sorulari herkese sorulur hatta 1 tane yaparsan 2. Nezaman derler...ne alakası var kendi fikrm kendime mi dönmüş haha.. bana göre iki kişi de çok güzel aile olunabilr hee içinde kalır mı kalır insanın annelik duygusunu tatmadığı için ama bu zmana kadar hiç bir çocuksuz çifti abes görmedim tam tersi insanlar beni bu duruma soktu bebek nerdee bebek aa kaç sene oldu şuna karnını sürttür de bulaşsın diyen temizlikçiye kadar
bu tarz bakan ınsanlar var ancak,
bize eşimle ya daha bir aile bile olamadınız diyenler var.
çocuk olunca aile olunuyormus
becerip de bır bebek bıle yapamadın dıyenler var
gecen gun işyerıme kedı gelmıs, müşterının bırı dıyor ki
senın cocuk bakacagın yok bari al da buna bak
kardesımın bebegı olacak, ona dıyorlar ki
bir tane daha doogurun da onu da ablana verın o baksın bari
ben ilk evliliğimden ayrıldım
çok mutluydum ayrılınca ama herkes bana acıyarak bakıyordu:)
şimdi de cocugumuz olmuyor
yine acıyarak bakanlar var
herkes siz gibi, ben gibi mantıkta yasamıyor ülkemizde
evlilik mutsuz olsun , kocası dövsün değer vermesin, aaa ama olsun cocugu var herkesten bir adım önde:)
yukardaki cvplarımı bir oku istersen yazmadıysam bile çok benzer şeyler bnde de varSize dışardan kirici seyler soylenmis. Konu sahibinin yazisinda boyle bisey goremedim ben. Kendi kendine "boyle dusunuyorlardir"diye dusunup kuruyor. Kimsenin bisey yaptigi yok yani. O yuzden boyle dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?