Ben kavgacı bi insan değilim kimseyle tartışmam endişelenmeyin. Elalemin çocuğu gelip benim çocuğumu mıncırmazsa zaten uyarmam.Elalemin çocuğunu uyarmayın bence. Mazallah annesi babası yanında olursa olay daha çirkin bir boyuta gider
Zaten çocukların hepsi melek falan olmuyor onlar hikaye melekler zorbalığa maruz kalanlar zorbalik yapanlar değilHer zaman cocuklar arasinda halledemiyo, keske edebilse, biz ülke ve okul degistirdik, kizim sessiz biraz da icine kapanik bi kiz, yeni okulunda 2 tane erkek cocuk ilk haftalarda cok tehdit edip ugrastilar kizimla. Seni camdan aticaz gozune kalem sokucaz vs, kizim okula gitmiycrm diye ağlayarak geliyodu eve, 1. Siniftaydi o zaman, ogrencilerden birinin annesiyle görüştüm ben, tamam biz konusucaz dendi, daha sonra okul kapisinda anlattigim olayi yasadim, ve elimde olmadan yükseldim cocuga. Hala pismanim ama cocuklar da bazen cok zorba olabiliyo.
Minik kıvanç dolar üzerinden isterse yaşadınızKızımın peşini bırakmam için kaç para istiyorsun
Kusura bakmayın ama bende kızımı mıncıran birine ani tepki verebilirdim. Onun için bence sizin konuşmanıza gerek yok. Zaten öğretmen konuşacakmışMerhaba KKnın güzide üyeleri
Sorunum şu; Oğlum ( 4 yaş) anaokuluna gidiyor. Bir sabah babası bıraktıktan sonra başka bir veli kızını getiriyor bizimki de kolunu tutup mıncırıyor onu görünce heyecanlanıp. Veli (ERKEK )dönüp oğluma " bir daha kızıma dokunmayacaksın, bir daha sıkmayacaksın" diyerek kızıyor. Bu esnada yardımcı öğretmen olayı görüyor me müdahale ediyor. Bu olay için okuldan beni aramadılar. Eşim oğlumu alırken daha sınıfım içinden bağırmaya başlamış "baba x babası bana kızdı böyle böyle dedi" diye. Yardımcı öğretmene sorunca olayı tam görmediğini gerekli müdahale yaptığını söylemiş.
Ben bu olayı duyunca sınıf öğretmeninin aradım ve durumu sordum. Veli ile konuşacağını durumun yanlış olduğunu söyledi ve bu veli o okulda öğretmenmiş.
Şimdi sorum şu ben bu veli ile karşılaştığımda konuşmalı mıyım yoksa öğretmene mi bırakmalıyım ? Çünkü inanılmaz sinirim bozuldu. Oğlum iki gün bunu anlattı ve baya korkmuş.
kızın annesi olsanız nasıl bir çözüm bulurdunuz ? Bunu başıma böyle bir şey gelirse ne yapayım diye soruyorum?Merhaba KKnın güzide üyeleri
Sorunum şu; Oğlum ( 4 yaş) anaokuluna gidiyor. Bir sabah babası bıraktıktan sonra başka bir veli kızını getiriyor bizimki de kolunu tutup mıncırıyor onu görünce heyecanlanıp. Veli (ERKEK )dönüp oğluma " bir daha kızıma dokunmayacaksın, bir daha sıkmayacaksın" diyerek kızıyor. Bu esnada yardımcı öğretmen olayı görüyor me müdahale ediyor. Bu olay için okuldan beni aramadılar. Eşim oğlumu alırken daha sınıfım içinden bağırmaya başlamış "baba x babası bana kızdı böyle böyle dedi" diye. Yardımcı öğretmene sorunca olayı tam görmediğini gerekli müdahale yaptığını söylemiş.
Ben bu olayı duyunca sınıf öğretmeninin aradım ve durumu sordum. Veli ile konuşacağını durumun yanlış olduğunu söyledi ve bu veli o okulda öğretmenmiş.
Şimdi sorum şu ben bu veli ile karşılaştığımda konuşmalı mıyım yoksa öğretmene mi bırakmalıyım ? Çünkü inanılmaz sinirim bozuldu. Oğlum iki gün bunu anlattı ve baya korkmuş.
Şimdi siz görünce heyecanlanıp minciriyor demişsiniz fakat o mincirmanin boyutu önemli. Çünkü "ikiside çocuk" denilen olaylarda bazen çocuklardan birisinin canı yanıyor ve yandığı ile kalıyor.Merhaba KKnın güzide üyeleri
Yardımcı öğretmen teyit etti çocuğa sesini yükselterek kızarak söylemiş. Dedim bizimki canını mı yaktı da böyle bir şey dedi. Yani kız beni bırak bana dokunma gibi bir şey mi söyledi dedim, hayır dedi.
Şimdi siz görünce heyecanlanıp minciriyor demişsiniz fakat o mincirmanin boyutu önemli. Çünkü "ikiside çocuk" denilen olaylarda bazen çocuklardan birisinin canı yanıyor ve yandığı ile kalıyor.
Cocuk bunlar yaaaaYukarıdaki yoruma göre adam haklı
Tanınmış üye miyim gerçektenForumda popüler tanınmış bi üye olmanıza rağmen çoğu üye tarafsız ve doğru yorum yapip sizi pofpoflamamış
Bence de kimseyle konuşmayın
Çocugunuzun " sevgi " gösterisinde bulunmaması için onunla uygun dille konuşun calci hanım
Gülmenize anlam veremedim "taninmis " derken ne demek istedigimi eminim sizde anladinizTanınmış üye miyim gerçektenhoşunuza gitmiş olumsuz yorumlar belli ki, çekirdeğinizi çitlemeye devam edin siz
Buranın BDV olduğunun sizden daha çok farkındayım.
Olaf olaf olaffff fırsatı kaçırmıyorsun dimiGülmenize anlam veremedim "taninmis " derken ne demek istedigimi eminim sizde anladiniz
Ama yapilan ve benim " begendigimi " düşündügünüz mesajları niye olumsuz olarak kabul ediyorsunuz ki ?
Analık iç güdüsü belki de sizde haklisiniz
Adam iki tokat atsaydı çocuğa, kız annelerinin içlerinin yağı eritecekti. Çünkü potansiyel sapık yetiştiriyoruz erkek anneleri olarak.Neyse artık bir dahaki sefereCocuk bunlar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?