Çocuğumu konusturmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Çocuğun gitmek istemiyordu sperm babasının yanına ben onlarda seni seviyor vakit geçir kızım diye olumlu konuştum hep ama şimdi beni engellemiş ve çocuğumla 1 dk telefonda konuşamıyorum sebebi ise sesimi duyunca yanıma gelmek istiyor ...zaten gitmek istemiyordu maksimum 7 gün kalırım diyordu ama uzun zamandır kalıyor ..ne yapabilirim hukuken lütfen yardımcı olun bir fikir (9 yaşında)

Çocuğun gitmek istemiyordu sperm babasının yanına ben onlarda seni seviyor vakit geçir kızım diye olumlu konuştum hep ama şimdi beni engellemiş ve çocuğumla 1 dk telefonda konuşamıyorum sebebi ise sesimi duyunca yanıma gelmek istiyor ...zaten gitmek istemiyordu maksimum 7 gün kalırım diyordu ama uzun zamandır kalıyor ..ne yapabilirim hukuken lütfen yardımcı olun bir fikir (9 yaşında)
Sperm babası derken?

Anlamak için 3-4 kere okumam gerekti. Yine de doğru anladigimdan %100 emin değilim o yüzden yorum yapmicam🤔 sperm babası iyiymiş ama yeni favorim 🤣

Çocuğun velayeti anne ağır kusurlu değilse babaya verilmez. Burda söyledikleriniz pek mantıklı gelmedi.

Galiba yurt dışında sperm bankasından çocuk sahibi oldunuz. Çocuk ziyarete gitti, adam göndermiyor?

Yaz donemi sanirim 1 ay yatili babada .cozum akilli saat alacaksiniz istediginiz saat arayacaksınız çıkarmamasi icinde saati tembihliyeceksiniz .mahkeme gunleri ne ise ona uymak zorundasınız lakin beni gorusturmuyor diye dava açabilirsiniz tlf la sanirim bir uye vardi oda haftada burgun 10 dk vermisti hakim..biraz daha detay gelirse yurt dışında misiniz cocuk turkiyedemi

Şimdi anladığımı anlatcam size. İlk başta çocuk sizinle iken babasına gitmek istemiyormuş , ama siz babandır demişsiniz gitmiş şimdi de orada iken size geri gelmek ve sizinle konuşmak istemiyormuş sanırım. Doğru mu anladım ? 😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X