O sana vurursa sen de ona vur dedim.
Sende ona vur mu???Sizce doğru olan bu muMerhaba herkese.
Kızım anaokuluna gidiyor 4 yaşında.
Mesela biri elinden bişeyi alsa, sadece ağlıyor anne elimden aldı vs diyor. Mücadele etmiyor yani karşı tarafın elinden almak için.
Mesela okulda bi kız arkadaşı saçını çekmiş ve vurmuş. Bun bana anlattı içim içimi yedi ama nasıl kendini savunması gerektiğini anlatınca hayır ben öyle yapamam diyor. O sana vurursa sen de ona vur dedim. Sizler nasıl anlatıyosunuz çocuklarınıza, yardımcı olur musunuz?
bu cocukların ortak paydası dayak yemekvalla ben vurmaya vurmayla karşılık vermeye çok karşıydım
hatta eşim derdi kızım sana vurana sende vur diye kızardım çok
hayır derdim sana vurduklarında öğretmenine git ona söyle ve arkadaşını uyar bir daha bana vurma diye
ama baktım önünü alamıyorum kendinden yaşca küçükler bile kızıma zarar verebiliyorken kızım bi kenarda pısıp kalıyor çok üzülüyorum
ben de artık dedim ilk önce öğretmenine söyle eğer hala devam ederse sen de ona vur dedim bana verdiği cevap ama canı acır
eeee kızım senin de canın acıyor ama dedim olsun onun acımasın dedi kalakaldım öylece
ne yapsam işe yaramadı yani o yüzden fikirleri ben de merakla bekliyorum
İşte sorun karşı tarafta ,Merhaba herkese.
Kızım anaokuluna gidiyor 4 yaşında.
Mesela biri elinden bişeyi alsa, sadece ağlıyor anne elimden aldı vs diyor. Mücadele etmiyor yani karşı tarafın elinden almak için.
Mesela okulda bi kız arkadaşı saçını çekmiş ve vurmuş. Bun bana anlattı içim içimi yedi ama nasıl kendini savunması gerektiğini anlatınca hayır ben öyle yapamam diyor. O sana vurursa sen de ona vur dedim. Sizler nasıl anlatıyosunuz çocuklarınıza, yardımcı olur musunuz?
aynen öylebu cocukların ortak paydası dayak yemek
benım kızıma babası dedı sana vurdugunda kacamıyorsan surasına vur kac dedı gosterdı
kızım ama canı acır yazık ona dedı
Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum. Bu cocuk vurdu karsılık bulamadı bir dahakine baska cocuga da vuracak bir dahakine daha sert vuracak. Cunku o sadece vuran taraf.Öğretmene soyle ne diyecek öğretmen yaptıgın yanlıs bla bla. Cocuk daha da cesaretlenecek. Şunu dovdum öğretmen bile bana bir şey yapamadı diye dusunecek. Sonrası maganda olup cıkacak.İşte sorun karşı tarafta ,
O ilk çocuğun vurmaması lazım.
Ama öyle anneler konu açmaz burada.
Onlar çocuklarına Kurtlar Vadisi izletiyor.
Siz çözüm arıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?