Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

Ben ailemin bana hiç özellikle kitap okuduğunu hatırlamıyorum ama okumayı öğrendiğimden beri kitap kurduyumdur☺ İnsanın içinde vardır varsa, yoksa ne kadar çabalarsanız çabalayın bir hamsiye uçmayı öğretemezsiniz.

İtiraf ediyorum:
Bazen dil ve bilişsel gelişimine olan faydaları için değil, sadece 5 dk oyalansın da dinleneyim diye kitap okuyorum.

Atıldım mı iyi anneler kulübünden?
sen zaten mama vererek iyi annelikten çoktann atıldınnn

hiç öyle değil.öğretmenimiz sosyal bilgiler dersine 10 tl lik kitap istedi diye şikayet ettiler bazı veliler.10 tl ye kıyamayanlar var yahuu
ben tüm kitaplarımı bağışladım .... sık sık bağışlıyorum okulda kütüphane başkanı da hep bendim otomatik olarak ben seçiliyordum her defasında o zaman da evdeki tüm kitapları okula bağışlamıştım ...

okullarda kitap kıtlığı var resmen... çoğunda kütüphane yok

Sabah ilk iş 36 buçuk aylık kızımın kitaplığında ki kitapları sayayim bari. 100den fazlaysa birazını kaldırayim ortadan. Konu komşu görüp ayiplamasin sonra. 6 buçuk aylık bebeminkilerin hepsini kaldırayim hatta. Kendinden haberi yok, kitap peşine düşmüş zilli

Yaa ben kütüphane oluşturmak istiyorum evimde. Yüzlerce kitabım var. Küçük eve taşınırken çoğunu depoya kaldırmwk zorunda kaldım. Çok düşündüm bağışlasam mı diye. Bana motivasyon lazım. Vazgeçemiyorum kitaplarından

Çocuk kitaptan bunalırsa, sıkılırsa hareketleriyle belli eder zaten. Kendi talep ediyorsa da sorun yok. Çok erken yaşlarda dil öğrenen çocuklar bile var. Çocuk bunalmadıkça kitap ona zarar vermez ama dediğim gibi sıkılırsa azaltın bu sefer eğitim hayatında kitaplara mesafeli olur.

ben çocuklara hediye ediyorum bazen de satış yapınca hediye ekliyorum gönderdiğim ürünlerin içine.en son sınıfta en zeki çocuğa değil en morale ihtiyacı olan çocuğa paketledim verdim bir kaç kitap karne hediyesi.okulllarda kütüphane yok haklısın doğru dürüst

Yalnız bu arada benim oğlum 26 aylık ve steteskop diyebiliyor, 200e yakın da kitabı var, en zeki benim oğlum susun artık hıh

Benim ailem derslerimi aksattığımı düşünürdü kitap okuyunca. Elimden alırlardı. Öğretmen mi verdi ödev mi o. Hayır kütüphaneden aldım. O zaman yassah

hiç öyle değil.öğretmenimiz sosyal bilgiler dersine 10 tl lik kitap istedi diye şikayet ettiler bazı veliler.10 tl ye kıyamayanlar var yahuu
Iyy şöyle cimri insanları çarmıha geresim var ahsjahjs. Benim çevreden gözlemlediğim de bu yönde, bu konuda biraz bilinç oluşmaya başladı yine de.

ben aynı fikirde değilim. bir kişiden yola çıkarak genelleme yapamayız. siz de çalışan düzen başkasında işlemez. istatistiki bakmak lazım. doğru yaklaşımla doğru yaşta doğru kitapla tanıştırırsan çocukları, çoğunluğu o yola sokarsın. elbette fireler olacaktır.

çocuğun içinde varsa katil olur serseri olur bu yaklaşımla. ama bilim bile kanıtlamıştır ki, beyin kimyasalları doğru gelişmemiş ruh hastalıklarına yatkın çocuklar bile doğru yaklaşımla zararsız bir şekilde hayatlarını sürdürebiliyorlar. işi şansa bırakmaktan yana değilim ben açıkçası. biz doğruyu verelim de çocuk ister alır ister almaz.

tabi ki yaradılış mizaç önemli. sıfır doğru ailelerden ne cevherler çıkıyor.

Iyy şöyle cimri insanları çarmıha geresim var ahsjahjs. Benim çevreden gözlemlediğim de bu yönde, bu konuda biraz bilinç oluşmaya başladı yine de.
yazıcı çok lazım bu devirde ödevler için kaynak için .ama bazıları yepyeni koltuğu yeniliyor almıyorlar ucuzundan bir yazıcı eve.çocukcağızlar da kapı kapı yazıcı arıyorlar apartmanda mahçup olarak.insan evladını bu duruma düşürür mü?dar gelirli olsalar anlarım da değiller.üzücü

ben bana göre özel değeri olan,bazıları imzalı, bazıları 1. basım 40 lı yıllardan kalma kitapları kendime daha doğrusu kızıma sakladım gerisini 200 den fazla kitabı bağışladım
artık aldığımı anında bağışlıyorum :)
her okuduğumuzu saklamaya kalkarsak altından kalkamayacağız bu gidişle
çok özel koleksiyon niteliğindeki kitapları saklamaya ve evimde bir köşe yapmaya karar verdim bu sizi gazlar mı bilmem

Sen hiç o işe girme. Biraz daha büyüt. Benim bir oda kitap doluydu. Şöyle diyeyim standart kitaplıklar olur ya hani beş katlı, ondan 4 tane vardı odada. Kitapları yavaş yavaş kaldırdım. 2 kitaplığa düşürdüm. Onları da her gün saçıyor ortalığa, kitap toplamaktan bıktım. Oğlan iki senede içine etti hem kitapların, hem hevesimin.

kitaplıkları sabitleyin kızlar aman allah esirgesin çok tehlikeli küçük çocuklar için ...

Keşke herkeste bu bilinç olsa.

kitaplıkları sabitleyin kızlar aman allah esirgesin çok tehlikeli küçük çocuklar için ...
Sabitledik ama tırmanıyor sürekli. Yine de tehlikeli. Bazı kitaplar çok ağır çünkü. En iyisi İkea’nın kapaklı kitaplıklarından alıp dolap kilidi takmak.

Sabitledik ama tırmanıyor sürekli. Yine de tehlikeli. Bazı kitaplar çok ağır çünkü. En iyisi İkea’nın kapaklı kitaplıklarından alıp dolap kilidi takmak.
kapaklı kitaplık alırdım bugünkü aklım olsa.açıkta devamlı toz baş edilmiyor çünkü.bayağı vakit alıyor tek tek indirip toz almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…