- 10 Nisan 2014
- 43.739
- 116.321
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
62 aylık yazanı gördüm bdv de daisyYa 38 ay yerine 2.5 yaş 4 yaş 4.5 yaş neyse artık desek de milleti yormasak ne güzel olur değil mi
Hey maşallah. Kardeşim ben 12 aydan sonrasını hesaplamak istemiyorum bana ne abi62 aylık yazanı gördüm bdv de daisy
o da birşey mi ben 420 aylığım62 aylık yazanı gördüm bdv de daisy
Kızım 11 aylık ve benim gibi bi annesi varAslansın
Övün beniiii, övün.... Ayrıca dedikodunu yapmamislar bildiğin dümduk söylemişler
PS; Kızım 52 aylık ve taaammmmm 486 kitabı var net
Aa ilk bebek dimi ?Hey maşallah. Kardeşim ben 12 aydan sonrasını hesaplamak istemiyorum bana ne abikoca çocuk
UlanKızım 11 aylık ve benim gibi bi annesi varhahah yazık kızıma
Kahretsin bugün de yine çok iyi bir anneyim.Öv beni marflgaaaret öv öv....
Listeniz var mıAslansın
Övün beniiii, övün.... Ayrıca dedikodunu yapmamislar bildiğin dümduk söylemişler
PS; Kızım 52 aylık ve taaammmmm 486 kitabı var net
Ben uykucu aslan nasıl uyur ile annemin çantasını okudumKahretsin bugün de yine çok iyi bir anneyim.
Bu saglikli bir bag degil. Hem cocuk hem anne acisindan. Bunun dogru olmadigini soylemeliyiz ki konu sahibi gerek gorurse bir psikolog ya da psikiyatra gidip tedavi olmayi dusunsunacımasız olmayalım bu kadar.bazı kadınların hayatı o kadar zor geçiyor ki hayatta ki tek dostları tek tutunacak dalları evlatları oluyor.aşırı bağlı oluyorlar herşeyin en iyisi onun olsun istiyorlar.bu konu sahibi de öyle çocuğa 3 ayakkabı alıp kendine almayan bir anne.sebebi hep geçmişe dayalı hep psikolojik
Seninki henüz küçük bir de, şimdiden başladın yani. İşte feraset, işte analıque.Ben uykucu aslan nasıl uyur ile annemin çantasını okudum
2 kitap
Süper anneyim yani
Best mom
maddi sıkıntılı büyüdüğü ve engelli olduğu için de sanırım travmalar yaşamış çocukluğunda gençliğin de.o yüzden para biriktirmeye de takıntılı bu üye.geleceğinden hep endişeli.bu konuda herkes eleştirdi ama değişmedi.ama çocuğu konusunda ben kendisini anlıyorum.hayat enerjisi sadece o çocuk.o yüzden istediği kadar övsün ben rahatsız olmam.Bu saglikli bir bag degil. Hem cocuk hem anne acisindan. Bunun dogru olmadigini soylemeliyiz ki konu sahibi gerek gorurse bir psikolog ya da psikiyatra gidip tedavi olmayi dusunsun
Benim oğlanın dil gelişimi yaşına göre geride. (28 aylık) Hem de 38 kitabı var. Beni linçleyin kötü ana diye.o degil de 100 kitabi olmayan bir biz varmisiz, ki bende 2 tane cocuk var
Ama aciklamami dinleyin lutfen yargilamayin.
Minimalistim ben, cok caba veriyorum minimalist kalmaya.
Kutuphane ve 2. elden kitaplari donduruyorum. Mecburen aldigim kitaplari da yaslari gecince yine 2. ele veriyorum veya hediye ediyorum.
Kabul mu, alinacak miyim iyi anneler kulubune
Steteskop da diyebiliyor benim cocuklar hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?