Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

Şu an karşımda kitaplık duruyor. Kızlarımın sayamayacağım kadar kitabı var. Bu konuya cevap yazan ebeveynlerin %80 durumlar muhtemelen aynıdır.
Benim kızım o yaşlardayken biz yetişkinler Tabu oynuyorduk. Aranan kelime “steteskop”. Sırada olanların aklına gelmedi. Daha doğrusu akıllarına geldi ama kelimeyi bulamadılar. Kızım pat diye söyleyi verdi. Açıkcası hiç olağanüstü bir durum değil. Çocukların en sevdikleri oyunlarından bir tanesi doktorculuktur. Beyinlerinin sünger gibi olduğunu düşünürsek bu tarz kelimeleri ezberlemeleri çok normal. Size böyle konuşanlar anormal. Bu insanların sözlerine değer verip şüpheye düşünüyorsanız bence sizde de bir anormallik var.

@lulutas ın konu açma şeysi gelmiş, zamlardan ve geçim derdinden bi parça sıkılmış zahir kızının kitap sayısını kendine konu edinmiş Bi eğitimci böyle olursa…

Bu saglikli bir bag degil. Hem cocuk hem anne acisindan. Bunun dogru olmadigini soylemeliyiz ki konu sahibi gerek gorurse bir psikolog ya da psikiyatra gidip tedavi olmayi dusunsun

o degil de 100 kitabi olmayan bir biz varmisiz, ki bende 2 tane cocuk var

Ama aciklamami dinleyin lutfen yargilamayin.
Minimalistim ben, cok caba veriyorum minimalist kalmaya.

Kutuphane ve 2. elden kitaplari donduruyorum. Mecburen aldigim kitaplari da yaslari gecince yine 2. ele veriyorum veya hediye ediyorum.
Kabul mu, alinacak miyim iyi anneler kulubune
Steteskop da diyebiliyor benim cocuklar hem

Bu saglikli bir bag degil. Hem cocuk hem anne acisindan. Bunun dogru olmadigini soylemeliyiz ki konu sahibi gerek gorurse bir psikolog ya da psikiyatra gidip tedavi olmayi dusunsun
maddi sıkıntılı büyüdüğü ve engelli olduğu için de sanırım travmalar yaşamış çocukluğunda gençliğin de.o yüzden para biriktirmeye de takıntılı bu üye.geleceğinden hep endişeli.bu konuda herkes eleştirdi ama değişmedi.ama çocuğu konusunda ben kendisini anlıyorum.hayat enerjisi sadece o çocuk.o yüzden istediği kadar övsün ben rahatsız olmam.

8 aylık sadece 4-5 tane kitabımız var. Komşum görünce -ki kendisi akademik olarak benden daha donanımlıdır- bebeye kitap mı alınır yea dedi. E karın üstü aktivitesi yaparken resimlerine bakıyor minnacıktan beri dedim. Karın üstü aktivitesi ne dedi. Böyle insanlarların dediğini mi takacağım allah aşkına

Benim oğlanın dil gelişimi yaşına göre geride. (28 aylık) Hem de 38 kitabı var. Beni linçleyin kötü ana diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…