Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

Çok teşekkür ederim Legolar çok çok faydalı nasıl buna da kulp takabiliyorlar ya. Ayrıca istersem kukla da alırım. Ben sorumluyum, ben yetiştiriyorum. Gören de var ya suç işleniyor sanır. Çok güzel demişsiniz onlara sizin de ağzınıza sağlık.

3 yaşındaki kızınızın neden hala ayını sayıyorsunız gerçekten çok merak ettim. Koskoca 3 yaşı var. 38 aylık deyince ne oluyor. 3 yaşında demek daha mı zor ki?

Niye bilmiyorum ama sokak röportajında teyze telefonunu sorunca napcan g.tüne mi sokcan diyen kız geldi aklıma sizinde böyle bi cevap vermeniz gerekirdi kitap okumak bile dert olmuş akrabaya

Ben 38 ayı sormaya geldim. Niye 3 yaş değil?

Bana biraz böbürlenme konusu gibi geldi. Cahil akrabalarım üstün zekalı çocuğumu beğenmiyor beni destekleyin tadında...

Aferin onlara hep böyle dedikodu yapsınlar.. Kitap okumak kadar güzel bişey var mı ???

Benim çocuklarımda kitaplarla büyüdü. Belki bizde de vardır, yabancıların plastik kitapları bile var bebek banyo yaparken baksınlar diye.

Hanımlar kızmayın ama bilmek istiyorum. Kaç aylıktan sonra çocuk ay olarak değil yaş olarak belirtiliyor? 38 aylık bebek 3 yaşında denmiyor mu? Yani başka bir konu daha vardı 40 aylık bebeğim gibi.

Normal zekaya sahip bir çocuğunuz var çok üzüldüm Millette ne bebebler var steteskopu bile biliyor.

Yahu 24 den sonra soylenmemeli diye
biliyorum.

Benim oğlum da 52 aylık. Şimdi hesapla

yine aynı işlem calci değişmiyor ki
benim ki maalesef ki tam 18 aylık ama bir durun bizim de 35 lerimiz 42 lerimiz 74. aylarımız gelecek inşallah
işte o zaman asla şu yaşında demeyeceğim haftalığa kadar inmezsem ana değilim

224 haftalıkmış benim sıpa. Senin yüzünden hesapladım. Mutlu musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…