- 4 Ekim 2012
- 16.992
- 33.533
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
O da vardı di mi, unutmuştum onu bak büyüğe alabilirim. Ufak olan şimdi o dergileri sevmeye başladı, en güzeli de oydu. M…, c… marketlerde satılırdı şimdi göremiyorumonu küçükken alıyorduk var mı hala bilmyorum biz bilim çocuk alıyoruz artık
Şimdi baktım abonelik var ama müsait zamanımda marketten almak daha kolaydı da o yüzden sorayım dedim. Teşekkürlergirlinred var hala biz üyeyiz bu ayın konusu hayvanlarla ilgili meslekler
Çok teşekkür ederimhay ağzınıza sağlık çok doğru bir yorum.beni de legolara para harcıyorum diye hem burada hem de reelde linçlemişlerdi.çok ta tınnn.yeni perde alacağıma lego alırım zekası gelişir çocuğun daha iyi dedim geçtim.
Oha cehalete bakkızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs
Var biz alıyoruz.Bu arada konu içinde şunu sorayım bilen vardır bu kadar ananın içinde: tübitak meraklı minik dergisi artık yok mu? Konu açacaktım bunun için hatta
38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Ben 38 ayı sormaya geldim. Niye 3 yaş değil?38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Markette var mı?Var biz alıyoruz.
Normal zekaya sahip bir çocuğunuz var çok üzüldümDoktorculuk oynarken söylemistir belki, oğluma sordum şimdi doktorun seni muayene ederken kullandığı aletin adını biliyor musun diye, evet fareli oyuncak dediucunda fare figürü varmış çünkü
Böyle kelime dağarcığı geniş yavrumun maşallah.
Evet var ... Özdilek var burada baya büyük orada var.Markette var mı?
Yahu 24 den sonra soylenmemeli diyeBenim çocuklarımda kitaplarla büyüdü. Belki bizde de vardır, yabancıların plastik kitapları bile var bebek banyo yaparken baksınlar diye.
Hanımlar kızmayın ama bilmek istiyorum. Kaç aylıktan sonra çocuk ay olarak değil yaş olarak belirtiliyor? 38 aylık bebek 3 yaşında denmiyor mu? Yani başka bir konu daha vardı 40 aylık bebeğim gibi.
38 aylık nedir ya geçen bir konuda 42 aylık yazan biri daha vardı. Niye yapıyonuz bunu
Benim oğlum da 52 aylık. Şimdi hesaplaay vallahi ben de aynı şeyden muzdaribim
38 ay deyince 12 ye bölüp kaç yaşında olduğunu anlamaya çalıştım
Benim oğlum da 52 aylık. Şimdi hesapla
yine aynı işlem calci değişmiyor ki
benim ki maalesef ki tam 18 aylıkama bir durun bizim de 35 lerimiz 42 lerimiz 74. aylarımız gelecek inşallah
işte o zaman asla şu yaşında demeyeceğimhaftalığa kadar inmezsem ana değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?