- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Minnah paşam minnakkkkkkKahretsin bugün de yine çok iyi bir anneyim.
Tam bunu söyleyecektim.Egitimciydiniz galiba yanlış hatırlamıyorsam, bir egitimci sırf akrabaları dedi diye 'kitaplar fazla mi' yanılgısına düşerse cahil dediğimiz kesim ne yapsın....
Yok yahu, şu zamanda ortaokul mezunu kadınlar da farkında kitabın öneminin. Çocuklara küçük yaşlardan itibaren her profilde anne kitap okuyor. Konu sahibi de gayet farkında yaptığı şeyin doğru olduğunun. Derdi başka onun, biraz övelim istemiş belli ki.Egitimciydiniz galiba yanlış hatırlamıyorsam, bir egitimci sırf akrabaları dedi diye 'kitaplar fazla mi' yanılgısına düşerse cahil dediğimiz kesim ne yapsın....
maddi sıkıntılı büyüdüğü ve engelli olduğu için de sanırım travmalar yaşamış çocukluğunda gençliğin de.o yüzden para biriktirmeye de takıntılı bu üye.geleceğinden hep endişeli.bu konuda herkes eleştirdi ama değişmedi.ama çocuğu konusunda ben kendisini anlıyorum.hayat enerjisi sadece o çocuk.o yüzden istediği kadar övsün ben rahatsız olmam.
haklsınız ama yalnız insanlar da bu bağımlılık oluyor.konu sahibi kadar olmasa da bende de var mesela.hiç kardeşim olmadığından akrabalarımın çoğuyla iyi bir bağım olmadığından aile ortamında büyümediğimden ben de çocuğuma düşkünümdür.ondan da hem reel de hem de sitede sık sık bahsederim.her şeyin en iyisi onun olsun isterim.konu sahibini ben çok eleştirdim aşırı para biriktirme ve iki maaş olmalarına rağmen devamlı fakirlikten bahsetmesinde.sonra geçmişini öğrenince anladım.hepsi psikolojik yaptıklarının endişelerinin.linlenmesine bu denli çok şaşırdım.psikolojik yardım alması lazım onda hemfikirim ama üyelerleuzuldum.
ben yorumumda bu komsular/akrabalar sizinle dalga gecmis olmasinlar yazmistim oylesine komik olsun diye de,
simdi daha ciddi boyle dusunuyorum,
bu da cok kotu.
konu sahibi bence negatif yorumlari bu sekilde yapici sekilde degerlendirsin.
Normal olmakta sikinti yok, illa en iyisi olacak diye cabalamaya veya kendini zorlamaya da gerek yok,
normal bir anneyim deyip sevinebilir de bir insan gayet de.
38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
ÇakalKahretsin bugün de yine çok iyi bir anneyim.
Kitabın subliminal mesajları tuvalet eğitimiyle ilgili. Öyle dümdüz kitap mı alınıp okunurmuş? Fakiriz ama enayi değiliz.Çakalçocuaa temizlik öğretiyor. Sublminal mesacc .
Cocuklugunu ya da diger konularindaki detaylari bilmiyorum, sadece surekli olarak en super anne kendisiymis konseptli konular actigini biliyorum. İnsanlar fiziksel rahatsizligi varken nasil doktora gidiyorsa ruhsal rahatsizliklarinda da gitmeli. Ha inatla gitmiyorsa bana gore cahildir ve egitimciyse bir de bu beni soka soktumaddi sıkıntılı büyüdüğü ve engelli olduğu için de sanırım travmalar yaşamış çocukluğunda gençliğin de.o yüzden para biriktirmeye de takıntılı bu üye.geleceğinden hep endişeli.bu konuda herkes eleştirdi ama değişmedi.ama çocuğu konusunda ben kendisini anlıyorum.hayat enerjisi sadece o çocuk.o yüzden istediği kadar övsün ben rahatsız olmam.
bazen cahillik te mutluluktur diyorsun yanii.haklılık payın var da yapamayız bunu.biz gene okuyalım izleyelim eğitici şeyleri boşverRöportajlarda izliyorsunuzdur, "Kartal' ı CHP aldı ama açlıktan ölüyoruz" deyip, ülkeyi kartal belediyesi yönetiyor sanan gençler, "telefonunu göster" deyip ülke ekonomisini telefon varlığıyla ölçen teyzeler, amcalar arasında yaşayacak çocuğunuz. Çok kitap okutarak farkındalığını bu kadar arttırmak iyi mi kötü mü emin olamadım.
Şahsen, zamanında binlerce kitap okumuş biri olarak mutluluğun " telefonunu göster" kafasında yaşamak olduğunu anladım.
Kitapların en azından yarısını kaldırabilirsiniz.
Bence yak, 80 döneminde öyle yaparlarmışKitaplarının bir kısmını kaldırıp bir kısmını anaokuluna vereceğim
Röportajlarda izliyorsunuzdur, "Kartal' ı CHP aldı ama açlıktan ölüyoruz" deyip, ülkeyi kartal belediyesi yönetiyor sanan gençler, "telefonunu göster" deyip ülke ekonomisini telefon varlığıyla ölçen teyzeler, amcalar arasında yaşayacak çocuğunuz. Çok kitap okutarak farkındalığını bu kadar arttırmak iyi mi kötü mü emin olamadım.
Şahsen, zamanında binlerce kitap okumuş biri olarak mutluluğun " telefonunu göster" kafasında yaşamak olduğunu anladım.
Kitapların en azından yarısını kaldırabilirsiniz.
aynen bunu yazacaktım yazılmışını gördümbazen cahillik te mutluluktur diyorsun yanii.
hiç öyle değil.öğretmenimiz sosyal bilgiler dersine 10 tl lik kitap istedi diye şikayet ettiler bazı veliler.10 tl ye kıyamayanlar var yahuuYok yahu, şu zamanda ortaokul mezunu kadınlar da farkında kitabın öneminin. Çocuklara küçük yaşlardan itibaren her profilde anne kitap okuyor. Konu sahibi de gayet farkında yaptığı şeyin doğru olduğunun. Derdi başka onun, biraz övelim istemiş belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?