Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

Egitimciydiniz galiba yanlış hatırlamıyorsam, bir egitimci sırf akrabaları dedi diye 'kitaplar fazla mi' yanılgısına düşerse cahil dediğimiz kesim ne yapsın....
Yok yahu, şu zamanda ortaokul mezunu kadınlar da farkında kitabın öneminin. Çocuklara küçük yaşlardan itibaren her profilde anne kitap okuyor. Konu sahibi de gayet farkında yaptığı şeyin doğru olduğunun. Derdi başka onun, biraz övelim istemiş belli ki.

uzuldum.

ben yorumumda bu komsular/akrabalar sizinle dalga gecmis olmasinlar yazmistim oylesine komik olsun diye de,
simdi daha ciddi boyle dusunuyorum,
bu da cok kotu.

konu sahibi bence negatif yorumlari bu sekilde yapici sekilde degerlendirsin.
Normal olmakta sikinti yok, illa en iyisi olacak diye cabalamaya veya kendini zorlamaya da gerek yok,
normal bir anneyim deyip sevinebilir de bir insan gayet de.

haklsınız ama yalnız insanlar da bu bağımlılık oluyor.konu sahibi kadar olmasa da bende de var mesela.hiç kardeşim olmadığından akrabalarımın çoğuyla iyi bir bağım olmadığından aile ortamında büyümediğimden ben de çocuğuma düşkünümdür.ondan da hem reel de hem de sitede sık sık bahsederim.her şeyin en iyisi onun olsun isterim.konu sahibini ben çok eleştirdim aşırı para biriktirme ve iki maaş olmalarına rağmen devamlı fakirlikten bahsetmesinde.sonra geçmişini öğrenince anladım.hepsi psikolojik yaptıklarının endişelerinin.linlenmesine bu denli çok şaşırdım.psikolojik yardım alması lazım onda hemfikirim ama üyelerle

He diyin geçin, kafanıza takmayın. gayet güzel bi alışkanlık oluşturuyorsunuz. Bu arada 38 aylık nedir ya 3 yaş desenize

Doğduğu andan itibaren bir şeyler okumaya, 2 ay itibariyle de göstermeye başladım. Özellikle yüz üstü egzersizi yatırırken karşısına koyuyorum. Tane tane anlatmaya gayret ediyorum. Böyle olmalı. Bence.
Başkası farklı yetiştirebilir. Ben karışmam kitap al demem. Alana da fazla demem.

Cocuklugunu ya da diger konularindaki detaylari bilmiyorum, sadece surekli olarak en super anne kendisiymis konseptli konular actigini biliyorum. İnsanlar fiziksel rahatsizligi varken nasil doktora gidiyorsa ruhsal rahatsizliklarinda da gitmeli. Ha inatla gitmiyorsa bana gore cahildir ve egitimciyse bir de bu beni soka soktu Dolayisiyla surekli bu tarz konu aciyor ve surekli ovgu, takdir bekliyor olmasi beni rahatsiz ediyor

Akraban ya cahil yada kıskanç
Sende fark etmişsindir zaten
Üzerinde durmaya değmez
Ben şunu sezdim sizde de
Hey kızlar ben kızıma çok kitap okuyorum
İyi yapıyorsun aferim

Asiri bilgisel,asiri gorsel,asiri etkinlik patlamasi yuklemek te ne bileyim.Boyle boyle ne cocuklarin aslinda en cok ta bizim doyum noktamiz ortadan kayboluyor.Hep daha fazlasi.Daha fazla kitap kitap kitap...Doyum noktasi ortadan kayboluyor cocuklarda.
Geçen 3lü sticker kitabi aldim.Muthiss vakit gecirdik günlere böldüm.Iki bebe oldugundan 1 kitabin bitmesi 3 gunu buldu.Ama nasil bir hevesle yaptilar.Kitaplar bitti ama benim doyum noktasi durur mu yapistirdi +2 yas sticker kitabi enter'ı.Siparis verir vermez geldi 2 gune.Oglanlarda o heves yok.Diyeceğim şu ki mom'lığın da suyunu cikarmayalım.

Barış özcan ın aşağıdaki başlıklı videosu bu konuya uygun olur. kitap alışkanlığı bebeyken kazandırılmalı zaten. 7 yaştan önce halledilmeli, sonraya bırakılırsa şansa bırakmış olur insan, benim gözlemim fikrim böyle.

"6 yaşındaki oğlumla 10 ayda 1000 kitap okuduk"​

Röportajlarda izliyorsunuzdur, "Kartal' ı CHP aldı ama açlıktan ölüyoruz" deyip, ülkeyi kartal belediyesi yönetiyor sanan gençler, "telefonunu göster" deyip ülke ekonomisini telefon varlığıyla ölçen teyzeler, amcalar arasında yaşayacak çocuğunuz. Çok kitap okutarak farkındalığını bu kadar arttırmak iyi mi kötü mü emin olamadım.
Şahsen, zamanında binlerce kitap okumuş biri olarak mutluluğun " telefonunu göster" kafasında yaşamak olduğunu anladım.
Kitapların en azından yarısını kaldırabilirsiniz.

bazen cahillik te mutluluktur diyorsun yanii.haklılık payın var da yapamayız bunu.biz gene okuyalım izleyelim eğitici şeyleri boşver

bazen cahillik te mutluluktur diyorsun yanii.
aynen bunu yazacaktım yazılmışını gördüm

hiç öyle değil.öğretmenimiz sosyal bilgiler dersine 10 tl lik kitap istedi diye şikayet ettiler bazı veliler.10 tl ye kıyamayanlar var yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…