Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

@Calcifer dediklerinin gereksiz olduğunun farkındayım da sayı olarak çok olması noktasında biraz düşündüm sadece
hiç kitap okumayan birine 3 kitapdan fazlası çok gelir kimi baz aldığınız önemli
bir odası komple kütüphaneye çevrilmiş , içinde bir lambaderi bir sallanan koltuğu olan alan görsem bayılırım mesela... en büyük hayalim sırf bunun için 4+1 ev hayalim var

bence her evde kütüphane alanı olmalı ...

Yani şimdi herkesin çocuğu steteskop diyebiliyor, benimki steteskopa doktor diyor yarından itibaren steteskop dedirtme çalışmaları başlıyor benim için
steteskobu alıp doktorculuk oynayın steteskobu aldım kalbini dinleyeceğim sırtını dinleyeceğim hadi steteskopla sende beni dinle dersiniz bakın hemen diyecek
büyük ihtimal önce stepteskop diyecek sonra da hemen doğrusunu öğrenecek 5-6 kere tekrar etseniz o da söyler niye söyleyemesin ki yavrunuz

Yani şimdi herkesin çocuğu steteskop diyebiliyor, benimki steteskopa doktor diyor yarından itibaren steteskop dedirtme çalışmaları başlıyor benim için
İlgiyle de alakalı ya. Benim oğlum da mesela dinozorların alayının türlerinin ezberledi üç yaşından beri söyler de ama başka arkadaşımın oğlu da iş makinelerinin adını söyler. O arkadaşın oğlu 3 yaşında eskavatör derdi. Hatta ben ona kepçe diye verdiğimde bunun paleti var bu kepçe değil demişti
Başka bi arkadaşımın çocuğu da bit kadarken araba markalarını sayardı logodan tanırdı. Bizimkine sor bilmez. Araba işte der geçer. Tamamen ilgi alakası çok da abartılacak şey değil.

Steteskopla oynuyoruz ama o kadar vurgulamadim, yarın göreceğiz bakalım

Olabilir tabii. Mesela geçen gün bebekle oynuyordu. Ablası bilerek bebeğin üstüne oturunca essek dedi ilgi alani bu demek ki

Bişi dicem yine dayanamıcammm lanet olsun
Çocuğunuz üstün zekalı dememiz için mi açtınız Allasen doğru söyle .
ya ben şeyi anlamıyorum özel bi anlamı mı var, niye çocuklardan bahsederken 1750 aylık yavrum var falan diye bahsediliyo. Bu konuda da 3 yaş dese daha net değil mi

ya ben şeyi anlamıyorum özel bi anlamı mı var, niye çocuklardan bahsederken 1750 aylık yavrum var falan diye bahsediliyo. Bu konuda da 3 yaş dese daha net değil mi
Her ay bambaşka şeylere dönüşüp başkalaşım geçirdikleri için ay söyleyerek tam tespit yapılması amaçlanmaktadır

Dert tam olarak nedir?
İnsanların sözüyle kitaplarda azalmaya gidecekseniz özelden adresimi vereyim bana kargolayın.
Övülmek için mi açtınız konuyu?
Amacı hiç anlamadım.

Keşke sende kitap okusaydın da böyle cahil yorumlar yapmasaydın derdim büyük ihtimalle ama neyse hanımefendi çizgimizi bozmuyoruz efendim.

Artık alanında uzman değilse akıl verenleri dinlemeyin. Eğitimci olan sizsiniz çok kitabın çocuk aklını bozmayacağını güzelce anlatabilirsiniz.

Bence doğru yolda ilerliyorsunuz. 3 yaşındaki çocuğun ekskavatörümü getirir misin abla dediğine şahit oldum. Meğer büyük kepçe oyuncağı varmış. Ağaç yaşken eğilir. Bu yaştan gelecekte daha bilgili ve özgüvenli olmasını sağlamak her zaman faydalıdır. Bırakın konuşsunlar efendim. Kendileri anlamayı beceremiyordur.

İki çocuğum da erken konuştu. Astronot falan olacaklardı. Bende bildiriyorum dahi değiller ama hala çok konuşuyorlar

4 yaşındaki oğlumun da kitaplığı var, daha önce hiç böyle yorumlar almadım. 100 kitap gerçekten çokmuş ama kızınız bu 100 kitap içinden hala severek eskilerden de olsa bir kitap seçiyorsa, azaltmak zorunda değilsiniz. Saymadım ama sanırım oğlumun kitapları 30 küsür. Ben sıkıldım hep aynı kitapları okumaktan ama oğlum için katlanıyorum.

Bildiğinizden şaşmayın bebeklikten beri kitap okuduğum kızım şuan birinci sınıf ve kitap okumayı seviyor şuan temeli sağlam attığımı düşünüyorum

Buna çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…