- 20 Ocak 2015
- 9.637
- 14.108
- 448
- 41
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Birde sanirim cok kitap okuduğundan değişik değişik konusuyor. Cok konusuyor bana gore yıldızıda yüksek öyle mi denir bilmiyorum, hemen dikkat çekiyor seviliyor ve herkes hala cok zeki belki üstün filan diyolar ama ben annesi olarak bilirdim. O çocuklar cok farkli oluyor. Ama bebekken yalan yok ne akilli herseyi biliyor filan diyordum ama herkesin çocuğu biliyor yaşi ilerleyince anladimİki çocuğum da erken konuştu. Astronot falan olacaklardı. Bende bildiriyorum dahi değiller ama hala çok konuşuyorlar
yaa o ne güzel branş öyleHiç üniversite sınavını düşünmedim.
Başarı takıntım yok. Mutluluk takıntım var. Kitapların resimlerine baktıkça gözlerini dört açıyor. Şaşkın şaşkın bakıyor. Ses tonuma ve taklitlerime kıkırdıyor. Her kitapta yüzlerce yeni kelime algılıyor beyni. Dil gelişimi için ne kadar çok konuştuğunuz değil ne kadar farklı kelime konuştuğunuz önemli...
100 kitabı da aynı anda vermedim. Favori kitapları var. İndirimdeyken topladım bu kitapları. Ek olarak çocuk edebiyatı dersi hocasıyım üniversitede. Zaten bir koleksiyonum ders için vardı.
Senin oğlanı kesinlikle almıyorum. Benim kıza stateskop neyim derdee kızımı incitirHiç üniversite sınavını düşünmedim.
Başarı takıntım yok. Mutluluk takıntım var. Kitapların resimlerine baktıkça gözlerini dört açıyor. Şaşkın şaşkın bakıyor. Ses tonuma ve taklitlerime kıkırdıyor. Her kitapta yüzlerce yeni kelime algılıyor beyni. Dil gelişimi için ne kadar çok konuştuğunuz değil ne kadar farklı kelime konuştuğunuz önemli...
100 kitabı da aynı anda vermedim. Favori kitapları var. İndirimdeyken topladım bu kitapları. Ek olarak çocuk edebiyatı dersi hocasıyım üniversitede. Zaten bir koleksiyonum ders için vardı.
Elbette klasik müzik dinledik ayıpsınAyyy sen hamişken klasik müzik dinletmedin mi bebişe?
2 çalışmam var sadece kongrede sundumY. Lisans tezimi yazarken çocuk edebiyatıyla çok uğraştım. Belki çalışmalarıniza denk gelmisimdir
O da bir şey mi, 6 aylık geçen diyordu ki anne sen çekoslavakyalaştıramadıklarımızdan mısın?Senin oğlanı kesinlikle almıyorum. Benim kıza stateskop neyim derdee kızımı incitir
Sabah 3 te her şey olabilir inanırımO da bir şey mi, 6 aylık geçen diyordu ki anne sen çekoslavakyalaştıramadıklarımızdan mısın?
Dedim yat uyu. Sabahın 3ü
Siz ve cocugunuzun zekasiyla, etkinlik annesi ve super anne olmanizla ilgili actiginiz 1.000.000 konunuz38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
gayet iyi yapmışsın kitap kadar güzel şey var mı eğitim de iyi vakit geçirme de.bazı cahil kafalar kitaba harcanan parayı ziyan görür.boşver onları sen doğru yoldasın.kitap almazlar ama sigara içerler perdelerini vırt zırt değiştirirler.küçükken bana da kızarlardı hatta annemin öğretmen arkadaşları haftalık dergi alıyorum diye alma boşa para demişlerdi hatırladım şimdi.ama öyle bir faydası oldu ki bana çok kitap okumanın okul notum kötü olmasına rağmen full yaptım neredeyse türkçe sosyal konularını üniversite sınavında.daha çok kitap al annesi.sen bakma örümcek kafalara38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
AslansınBişi dicem yine dayanamıcammm lanet olsun
Çocuğunuz üstün zekalı dememiz için mi açtınızAllasen doğru söyle .
acımasız olmayalım bu kadar.bazı kadınların hayatı o kadar zor geçiyor ki hayatta ki tek dostları tek tutunacak dalları evlatları oluyor.aşırı bağlı oluyorlar herşeyin en iyisi onun olsun istiyorlar.bu konu sahibi de öyle çocuğa 3 ayakkabı alıp kendine almayan bir anne.sebebi hep geçmişe dayalı hep psikolojikSiz ve cocugunuzun zekasiyla, etkinlik annesi ve super anne olmanizla ilgili actiginiz 1.000.000 konunuz
Tamam ennnn super anne sizsiniz, en akilli bidik da sizin cocugunuz ama lutfen yeter artik
Hayır hiç alakası yok 14 aylık çocugum var buldugum he fırsatta kitap alıyorum oyuncak almam dogru düzgün kitap kadar faydalı bişey mi var seçim yaparken çocuga faydalı olacak şeyler seçildiği sürece sorun yok akrabalar oka b.. Ka konuşur onları takmayın38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Bende eternal sunshine of the spotless mind diyorum ingiliççeBende endoplazmikretikulum diyebiliyorum ( inşallah doğru yazmışımdır : | ) MAŞALLAH KONU SAHİBİ.
Öv beni marflgaaaret öv öv....Lulutas: “Acaba nasıl bir konu uydursam da analığımı övdürsem millete?”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?