Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

İki çocuğum da erken konuştu. Astronot falan olacaklardı. Bende bildiriyorum dahi değiller ama hala çok konuşuyorlar
Birde sanirim cok kitap okuduğundan değişik değişik konusuyor. Cok konusuyor bana gore yıldızıda yüksek öyle mi denir bilmiyorum, hemen dikkat çekiyor seviliyor ve herkes hala cok zeki belki üstün filan diyolar ama ben annesi olarak bilirdim. O çocuklar cok farkli oluyor. Ama bebekken yalan yok ne akilli herseyi biliyor filan diyordum ama herkesin çocuğu biliyor yaşi ilerleyince anladim

yaa o ne güzel branş öyle

Senin oğlanı kesinlikle almıyorum. Benim kıza stateskop neyim derdee kızımı incitir

Olabilir sayı bana abartılı gelmedi çünkü benim kızımın da vardı .. özellikle bilenler vardır Tali vardı onun tüm kitapları ..her hafta alırdım.Evinde çok kitapları olan tanıdıklarim var .

Siz ve cocugunuzun zekasiyla, etkinlik annesi ve super anne olmanizla ilgili actiginiz 1.000.000 konunuz

Tamam ennnn super anne sizsiniz, en akilli bidik da sizin cocugunuz ama lutfen yeter artik

gayet iyi yapmışsın kitap kadar güzel şey var mı eğitim de iyi vakit geçirme de.bazı cahil kafalar kitaba harcanan parayı ziyan görür.boşver onları sen doğru yoldasın.kitap almazlar ama sigara içerler perdelerini vırt zırt değiştirirler.küçükken bana da kızarlardı hatta annemin öğretmen arkadaşları haftalık dergi alıyorum diye alma boşa para demişlerdi hatırladım şimdi.ama öyle bir faydası oldu ki bana çok kitap okumanın okul notum kötü olmasına rağmen full yaptım neredeyse türkçe sosyal konularını üniversite sınavında.daha çok kitap al annesi.sen bakma örümcek kafalara

Bişi dicem yine dayanamıcammm lanet olsun
Çocuğunuz üstün zekalı dememiz için mi açtınız Allasen doğru söyle .
Aslansın

Övün beniiii, övün.... Ayrıca dedikodunu yapmamislar bildiğin dümduk söylemişler

PS; Kızım 52 aylık ve taaammmmm 486 kitabı var net

Siz ve cocugunuzun zekasiyla, etkinlik annesi ve super anne olmanizla ilgili actiginiz 1.000.000 konunuz

Tamam ennnn super anne sizsiniz, en akilli bidik da sizin cocugunuz ama lutfen yeter artik
acımasız olmayalım bu kadar.bazı kadınların hayatı o kadar zor geçiyor ki hayatta ki tek dostları tek tutunacak dalları evlatları oluyor.aşırı bağlı oluyorlar herşeyin en iyisi onun olsun istiyorlar.bu konu sahibi de öyle çocuğa 3 ayakkabı alıp kendine almayan bir anne.sebebi hep geçmişe dayalı hep psikolojik

Hayır hiç alakası yok 14 aylık çocugum var buldugum he fırsatta kitap alıyorum oyuncak almam dogru düzgün kitap kadar faydalı bişey mi var seçim yaparken çocuga faydalı olacak şeyler seçildiği sürece sorun yok akrabalar oka b.. Ka konuşur onları takmayın

her zaman boyle konusan yakinlari insanlar nerelerden buluyorlar diye merak ediyorum su KK da.

cevremde anne baba ortaokul-lise mezunu olan ebeveynler de var, onlar bile kitap okuyorlar bolca cocuklarina, bir ogretmenin okumasina kim neden sasiriyor?

sizin bu akrabalar sizinle dalga gecmis olmasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…