Arkadaşım sadece ilaçla adet olabiliyordu. Evlendi hemen hamile kaldı.Merhabalar. Aslında konuyu kadın hastalıkları bölümünde filan açmam gerekiyordu ama bu benim için önemli bir dert olduğu için sizinle burada paylaşmak istedim.
Ben ergenliğe yavaş yavaş 7.sınıf gibi girdim ama ilk adetimi 15 yaşında oldum. Zayıf biriyim hem de aşırı zayıf ve minyon. İlk seneler 5 6 ayda bir adet oluyordum. Birkaç sene sonra doktora gittim her şey yolunda sağlıklı dedi. Bunun birçok nedeni olabilir ama görünürde bir şey yok dedi. Sonraki birkaç sene tekrar gittim adet sökücü verdi o zaman oldum. En son geçen yaz gittim. Bana bir sürü vitamin vs. Verdi. Pek kullanamadım içinde laktoz vardı çünkü. Doğum kontrol de kullanamıyorum ağır geliyor. Hormonlarımın normal olduğunu söylese de bence hormonlarım düşük adetliyken test ediyorlar o zaman normal çıkıyor ama adet olmam gereken tarihlerde olmuyorum bence o zamanlar hormonlarım düşük. Neyse.
Son olarak 2 2.5 ayda bir adet oluyorum ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Doktor bir sorun görünmüyor dese de böyle bir kadının çocuğu olur mu? Şimdilik çocuk düşünmüyorum ama şimdiden endişeliyim. Böyle bir durumla karşılaşıp anne olan var mı?
Peki nasıl oluyor İnternette adet düzensizliği kısırlık sebebi diyorlar adet olmazsa bebek olmaz diyorlarArkadaşım sadece ilaçla adet olabiliyordu. Evlendi hemen hamile kaldı.
İlgisi yok.Peki nasıl oluyor İnternette adet düzensizliği kısırlık sebebi diyorlar adet olmazsa bebek olmaz diyorlar
Kendiliğinden mi olduKuzenim öyleydi ve çocuğu oldu yine iş arkadaşım asla çocuğunuz olmaz denmiş ama oldu yani tıp sandığınız kadar çok gelişmedi herşeyi ezbere yapan bir sistem mevcut bu yüzden böyle düşünmeyin
3-4 ayda bir regl olan tanıdığım var ve 2 çocuk annesiMerhabalar. Aslında konuyu kadın hastalıkları bölümünde filan açmam gerekiyordu ama bu benim için önemli bir dert olduğu için sizinle burada paylaşmak istedim.
Ben ergenliğe yavaş yavaş 7.sınıf gibi girdim ama ilk adetimi 15 yaşında oldum. Zayıf biriyim hem de aşırı zayıf ve minyon. İlk seneler 5 6 ayda bir adet oluyordum. Birkaç sene sonra doktora gittim her şey yolunda sağlıklı dedi. Bunun birçok nedeni olabilir ama görünürde bir şey yok dedi. Sonraki birkaç sene tekrar gittim adet sökücü verdi o zaman oldum. En son geçen yaz gittim. Bana bir sürü vitamin vs. Verdi. Pek kullanamadım içinde laktoz vardı çünkü. Doğum kontrol de kullanamıyorum ağır geliyor. Hormonlarımın normal olduğunu söylese de bence hormonlarım düşük adetliyken test ediyorlar o zaman normal çıkıyor ama adet olmam gereken tarihlerde olmuyorum bence o zamanlar hormonlarım düşük. Neyse.
Son olarak 2 2.5 ayda bir adet oluyorum ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Doktor bir sorun görünmüyor dese de böyle bir kadının çocuğu olur mu? Şimdilik çocuk düşünmüyorum ama şimdiden endişeliyim. Böyle bir durumla karşılaşıp anne olan var mı?
Öyle birşey yok. Adet düzensizliği olan bir sürü kadın var. Gayet de çocukları oluyor. İçiniz rahat değilse başka doktora da gidin ama internetten okuyup boşuna stres yapmayın.Peki nasıl oluyor İnternette adet düzensizliği kısırlık sebebi diyorlar adet olmazsa bebek olmaz diyorlar
Anneme doktor senin kesinlikle çocuğun olmaz demiş. Evlenmiş 2.5 ay sonra gebe kalmış.
Gelelim bana ne ameliyatlar, tüp bebek tedavileri,beğenilmeyen hormon sonuçları ve doğal yolla gebe kaldım. Üstüne üstlük gen hastası olduğumu öğrendim hamile iken.
Doktoruma hamileyim dediğimde ufak çaplı şok yaşadı.
Takmayın kafanıza herşey tıp alanına göre ilerlemiyor. Allah'ın dedigins göre ilerliyor.
Aynen ugrasmadilar bileKendiliğinden mi oldu
İnan hatırlayamadım.Sen beni hatırladın mi bilmiyorum ama ne olur sendeki mucizeden bende de olsun yine ameliyat olacağım üfff
Her ay günü gününe adet oluyordum ben de...5 aşılama 2 tüp bebek seruvenimden sonra oğlum oldu:) bir arkadaşım polikistikover...2.ye bile doğal yolla hamile...bir arkadasim hasimato o da 2.yi dogurdu tedavisiz.bin maşallah.allah herkese hayırlı sağlıklı sondan nasip etsinBenim de sene de 2 kez adet olan bir arkadaşımın 2 çocuğu var şimdi.
Ayrıca her ay günü gününe adet olup çocuk sahibi olamayanlar da tanıyorum.
Nasip de varsa işin özü... Ayrıca huzurlu bir hayatın en büyük sırrı olanda da olmayanda da bir hayr olduğuna inanmak bence.
Korunup mu olduBana bebeğin normal yolla olmaz demişlerdi ve bende adet gormeyenlerdendim. Yılda iki üç kere filan. Çocuk fikrinden vazgeçip korunmaya başladıktan sonra 2 evlat sahibi oldum tedavi görmeden. Yani nasipse olur, kafaya takma
42Kilonuz kaç? Yağ oranı belli bir seviye altına düştüğünde hiç adet olmayabilirsiniz bile. Ama endişelenecek bir durum değil kilo alımıyla düzelir
İnce değil hepsine bakıldıAslında adet olmayı rahim içindeki tabakayla birlikte yumurtanın atılması diye biliyorum.Yani yumurtalıklarınız iyidir ama rahim içiniz incedir ve kanama şeklinde atılmıyordur? Kesinlikle doktora tekrar gidip aklınızdaki sorulari sormalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?