Çocuğumun olmayacağını düşünüyorum

Tam filmlik olmuş evlendiler ha ilginç bir durum..

Ablamın neredeyse hiç olmuyordu ama 2 tane çocuşu var hiçbir tedavi görmeden.. Benim de ilk zamandan beri düzensizdi, 10 yıl doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım. Bırakınca yine düzen bozuldu. Ama çok beklemeden de hamile kaldım.

Haplarını kullanmıyorsun, doğum kontrol ağır geliyor diyorsun, doktor xx dedi ama bence öyle değil diyorsun... e nasıl olcak?
Lütfen doktorunuza güvenin ve verdiği tedaviyi uugulayın yada güveneceğiniz bir doktor bulun..

polikistik over olabilir belki. ama oluyor onda da cocuk. tedavi olursunuz kendi kendine de olabilir. bende de vardi ama hamilelige engel degil denmisti. rahim filmi ve o ay kullandigim bir hap sonrasinda hamile kalmıştım. 2. cocukta hemen olmustu.

Belki inanmayacaksınız ama benim yengem 45 de menapoza gidiyor 3 ay sonra hamile olduğunu öğreniyor.
Yani menapozdan sonra hamile kalıyor.
Bazen akla hayale gelmeyen Şeyler basa gelir.
Kendine negatif enerji verme şimdiden.

Ben de bekarken 3 ayda bir regl olurdum. Gittiğim prof polikistik over ın var. Evlenip çocuk düşünene kadar doğum kontrol hapı kullan hiç değilse çocuk sahibi olma şansını yükselt yoksa çok düşükihtimal çocuğunun olması dedi. 4 ay kadar kullandım doğm kontrol hapını ama tüylenme falan yapmaya başlayınca bıraktım. O dönem saraçoğlunun soğan kürünü yaptım ve adetlerim daha düzenli olmaya başladı. Evlendiğim ilk aylarda korundum ve sonrasında nasıl olsa hamile kalma şansım çok düşğk bakalım kaç senede olacak diye korunmayı bıraktık ve korunmadığım ilk ay hamile kaldım. Tabi ben şok. Allahın hikmeti ayrı birşey ama soğan kürü de gerçekten Allahın insanlara gönderdiği bir mucize bence deneyin.

Kuzenim 3 ayda bir oluyordu. Cevremde bunun ornegi de çok hatta. Hepsi ilk iliskide hamile kaldilar. Bende gunu gunune dakikasi dakikasina adet olurdum 5 sene cocugum olmadi. Lutfen icinizi ferah tutun.

14 yasimda ilk defa adet oldum. adetlerim yarim senede bir gelirdi. oda doktorun 3 günlük verdigi haplar sayesinde olurdu

2014 de doktor cocugun kesin olmaz yumurtaliklarin ikiside sorunlu ve rahmin kalb seklinde dar. hamile kalsan bile 5. ayda düsük yaparsin dedi. cok sivilce sorunu yasiyorum diye m kontroll hapi kullaniyordum. 2014 den 2015e kadar agladim cocugum olmicak diye 2015 sonuna aman hapi birak bakalim nolcak dedim 2016 da iki kere adet oldum. en sonunda olcak gibiyim olamiyorum gögüslerim nasil sizliyor nasil istahim acildi. kendimle dalga geciyorum hamileyim diye o sirada dis tedavisi görüyorum sürekli röntgen cekiyorlar. her doktora gitmeden yinede test yapiyorim röntgen de hamile olmadigin kesin olsun diye hep negativ. patlicak gibiyim. 29.06. evi temizliyorum test buldum sunuda atmadan bi kullaniim dedim öyle kenara koydum gittim bi geldim. bayilcam sandim positiv, apar topar doktora git 9 haftalik hamileymisim. ilk testler yalnismis hamile hamile okadar röntgen cekilmisim su an oglum 2,5 yasinda.

Allah sanada versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…