- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
yok canım önce 6 ay kadar denedik tedavisiz,sonra pko olduğumu öğrendim ,sonra kilo vermeye çalıştım ,böyle böyle 1 yıl geçti ,sonra artık tedavi başladı 2.kullanımda hammie kaldım ,haliyle kist oluşumu olmadı.
Anladim canim. Tesekkur ederim cevapladigin için.. Bu ay ara dedi doktorun gelecek ay yine klomen +catlatma iğnesi dedi de ben sanirim bu ayda klomen baslicam umarim hata yapmis olmamAllah sana da bebisi saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahcanim...
Merhaba arkadaşlar
Benim derdim bir yıldır süren bir dert
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu
doktor bu ay ara dediyse bence dinlendir kendini biraz ,bu ay da doğal yol dene ,bal çörekotu tarçınla büyütmeye çalış yumurtanı,en azından zararsız doğal,umarım en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine
Onu da yaptim faydasi var ama klomen kadar etkili olmadi canim.. Hem 1.5 senedir kullanmadim da ne oldu ..koca bir hiccc bari demedim olmadi derim.....
sen bilirsin canım,çok iyi anlıyorum seni ,ne yollardan geçtim bende,önce ilk sonra ikinci kızımda hastane yolları düzledim ,her duyduğumu yaptım,bende kendi başıma klomen kullandım ,doktor ara veriyoruz dediği halde.bu yüzden yapma diyemem ,hakkında hayırlısı olsun inşallah
naptınız çocuk sahibi olmuşsunuzdur umarım..Merhaba arkadaşlar
Benim derdim bir yıldır süren bir dert
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu
İkizleri olmuş konularıni okursanız görürsünüz Darısı isteyenlerin başına.naptınız çocuk sahibi olmuşsunuzdur umarım..
inşallah tez zamanda buraya '' hamileyim, inanamıyorum! '' diye konu acarsınız.
allah her seyın zamanında verıyor
dua et, inan.
naptınız çocuk sahibi olmuşsunuzdur umarım..
Diğer konusuna baktım. .Benımde olmutor uc yıldır
maşallah :=) inş aynı sekılde sana da nasip eder rabbimDiğer konusuna baktım. .
İkizi olmuş maşallah. .
maşallah :=) inş aynı sekılde sana da nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?