Çocuğumuz olmuyor :(

bu arada 16 haftalık bir düşüğüm,2 rahim filmim,laporoskopi ve histereskopi ameliyatım,3 tüp bebek denemem,5 senedirde çektiğim sebebi bulunamayan bir vajinal ağrıım var.ama hala bir umudum var,üstelik yaşım 33

Anladim canim. Tesekkur ederim cevapladigin için.. Bu ay ara dedi doktorun gelecek ay yine klomen +catlatma iğnesi dedi de ben sanirim bu ayda klomen baslicam umarim hata yapmis olmam Allah sana da bebisi saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahcanim...

doktor bu ay ara dediyse bence dinlendir kendini biraz ,bu ay da doğal yol dene ,bal çörekotu tarçınla büyütmeye çalış yumurtanı,en azından zararsız doğal,umarım en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine

canım yalnız değilsin durumumuz aynı ama sabretmekten baska care yok ve dua etmekten klomen kullandım iğnede oldum ama yok bu ay adetim geçikti heycanla bekliyorum inşallah ALLAH en kısa zamanda tüm isteyenleri bebiş sahibi yapar

Onu da yaptim faydasi var ama klomen kadar etkili olmadi canim.. Hem 1.5 senedir kullanmadim da ne oldu ..koca bir hiccc bari demedim olmadi derim.....

Onu da yaptim faydasi var ama klomen kadar etkili olmadi canim.. Hem 1.5 senedir kullanmadim da ne oldu ..koca bir hiccc bari demedim olmadi derim.....

sen bilirsin canım,çok iyi anlıyorum seni ,ne yollardan geçtim bende,önce ilk sonra ikinci kızımda hastane yolları düzledim ,her duyduğumu yaptım,bende kendi başıma klomen kullandım ,doktor ara veriyoruz dediği halde.bu yüzden yapma diyemem ,hakkında hayırlısı olsun inşallah

Aminnn canim inşallah... Rabbim yavrucuklarini sana bagislasin inşallah...

her ay ümitle bekleyip sonra hayallerinin yıkılması çok zor keşke düşünmesek kafaya takmasak ama insanın elinde değil bende klomen kullanıyorum 2. ayım aslında benim yumurtalarımda sorun yok asıl sorunumuz varikosel yinede yardımı olur diye verdi doktor.Rabbim hayırlısını versin

naptınız çocuk sahibi olmuşsunuzdur umarım..

inşallah tez zamanda buraya '' hamileyim, inanamıyorum! '' diye konu acarsınız.
allah her seyın zamanında verıyor
dua et, inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…