Merhaba arkadaşlar
Benim derdim bir yıldır süren bir dert
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu
Allah sabır versin size. Inşallah Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasıl eder bizlereMerhaba arkadaşlar
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu
Seni öyle iyi öyle iyi anliyorum ki canim.. Amabukadar hayatinizi etkilemesine bu bizim de eylülde2 sene olucak cçocuğum olmadi güçlü olun moralinizi yuksek tutun moraliniz de etkiler çünkü tedaviye anladigim kadarıyla yeni baslamissin daha çok basindasin sabret Rabbim nasip edecek inşallah hepimizin...
Allah sabır versin size. Inşallah Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasıl eder bizlere
Ben bu konuları çok bilmem . Sadece o korkuyu bende yaşadığım için birşeyler yazmak istedim
Benim de normal insanlara göre yumurtaliklarim fazlaymis ama yavaş calisiyormus
Ben de cocugumuz olmazsa ya diye çok korkanlardanim
Ama şöyle düşünün her ümitsizliğe kapildiginizda." Allah ' Ol' der oluverir "O'nun gücünün yetmediği hiç bir sey yok....
Nice doktorlar 'çocuğunuz olmayacak' diyor ama bi bakmissin oluyor
Siz yeter ki gönülden,ümitle edin dualarinizi
Canim hic umutsuzluga kapilma, bende her ay acaba busefer hamilemiyimdir diye 9 ay boyunca her adet oncesi hayal kirikligi yasiyordum,artik bizimde tek konustugumuz konu bu olmustu.tam umudumuzu kestigimiz anda ,acikcasi cokta birliktelik yasamadigimiz 10. Ay icinde hamile oldugumu ogrendim. Yani diyecegim su ki, bu konuya odaklanma, bosuna stres yaratiyorsu.inan takilmadigin an olma olasiligi daha yuksek. Yasadim ve gordum. Tabi bi saglik problemi yoksa. Insallah rabbim sana ve isteyen ( hakkiyla bakacak! ) herkese nasip eder.
Cnm biz eşimle ayrilmistik,tekrar barıştık evlilik aşamasındayız.Cnm evliysen ve eşin iyiyse bekleme hiç ben hemen olucak diye dusunuyordum hep ilk ay ama oyle olmuyormuş ve 8 ay korunduk çok pişmanım
Şimdidede 1 yıldır bekliyoruz Allahın taktiri tabi öğrenmenim ben 9 yıl sonra 7 yıl sonra olan öğrencilerim var tam umudu kesmişken olanlar Allahım nasip etsin inş
Cnm evliysen ve eşin iyiyse bekleme hiç ben hemen olucak diye dusunuyordum hep ilk ay ama oyle olmuyormuş ve 8 ay korunduk çok pişmanım
Şimdidede 1 yıldır bekliyoruz Allahın taktiri tabi öğrenmenim ben 9 yıl sonra 7 yıl sonra olan öğrencilerim var tam umudu kesmişken olanlar Allahım nasip etsin inş
9 yıl oldu evleneli ,ilk çocuğuma klomen +çatlatma iğnesi ile tam 1,5 yıl uğraş sonucu hamile kaldım,5 yıl korundum tekrar bebek düşünmeye başladık yine olmadı,tam 1 yıl uğraştık yine,sonra klomene yine başladım 2.ayda tekrar hamile kaldım,klomen tedavisl yumurtlama takibi ile birlikte işe yarar bir yöntem.allah kısa zamanda muradına kavuştursun inşallah.
Benimde bu ay başladı klomene adetin 8. Gunu takip için çagırdı 2 yumurta oluşmuş 11 ve 10 mm bunları takip edicez dedi normal mi acaba
2 ay klomenledenicez olmazsa aşılama dedi bakalım
Allah uzun omurler versin evlatlarınıza
Benimde ilk ay takip yapildiginda 8 mm de kaldi büyümesi. İkinci ay klomen kullandim büyüdü catlatma iğnesivurdurduk ama catlamadi maalesef bu ay ara verdik gelecek ay beklocez bakalim.. Bende o kadar sene dayanamam diyorum. İİnşallah en kisa zamanda çocuğumuz olur da daha fazla beklemeyiz...Birde senelerce bekleyenleri dusunuyorum 6 sene 7 8... Çok zor bir senede bu kadar mutsuzken dusunemiyorum Allah biran once inş nasip eder cnm sizede inş bizim eşimin spermleri dusuk bendede gecen ay yumurta buyumedi
Canim hic takma inan olurr... Milletin ne problemleri oluyor bunada sşükür...Yumurtam buyumedi 10 mm de kaldı cnm eşiminde biraz spermleri dusuk inş olur isteyen herkesin
Canim catlatma iğnesi + klomen i 1.5 yol ustuste mi kullandin hic kiste dönüştüğü oldu mu ? Benim öyle oldu daa9 yıl oldu evleneli ,ilk çocuğuma klomen +çatlatma iğnesi ile tam 1,5 yıl uğraş sonucu hamile kaldım,5 yıl korundum tekrar bebek düşünmeye başladık yine olmadı,tam 1 yıl uğraştık yine,sonra klomene yine başladım 2.ayda tekrar hamile kaldım,klomen tedavisl yumurtlama takibi ile birlikte işe yarar bir yöntem.allah kısa zamanda muradına kavuştursun inşallah.
Benimde bu ay başladı klomene adetin 8. Gunu takip için çagırdı 2 yumurta oluşmuş 11 ve 10 mm bunları takip edicez dedi normal mi acaba
2 ay klomenledenicez olmazsa aşılama dedi bakalım
Allah uzun omurler versin evlatlarınıza
yok canım önce 6 ay kadar denedik tedavisiz,sonra pko olduğumu öğrendim ,sonra kilo vermeye çalıştım ,böyle böyle 1 yıl geçti ,sonra artık tedavi başladı 2.kullanımda hammie kaldım ,haliyle kist oluşumu olmadı.Canim catlatma iğnesi + klomen i 1.5 yol ustuste mi kullandin hic kiste dönüştüğü oldu mu ? Benim öyle oldu daaneyseki adetle atmisım
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?