- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 103
- 35
ben de bana diyorsunuz zannettim :))inşallah tez zamanda buraya '' hamileyim, inanamıyorum! '' diye konu acarsınız.
allah her seyın zamanında verıyor
dua et, inan.
kabahatli benim maalesef. seyrek yumurtladığımı öğrendim 2 gün önce. moral bozukluğu ile arama yapmıştım forumda. geçmişteki konularda benimle aynı sıkıntıları yaşayanların akıbetini merak ediyorum :)tarıhe bakmadım hiç. ulen ne hortlatıyorsunuz konuyu
isteyen herkese inşallah..Amin inşallah canım benim ❤
size de üçüz nasip etsin inşallah :=)ben de bana diyorsunuz zannettim :))
kabahatli benim maalesef. seyrek yumurtladığımı öğrendim 2 gün önce. moral bozukluğu ile arama yapmıştım forumda. geçmişteki konularda benimle aynı sıkıntıları yaşayanların akıbetini merak ediyorum :)
isteyen herkese inşallah..
beğenmemezlik etmiyim ama üçüz yok yani daha bir tane yokken belki bu dediğim şımarıklık ama ben sırayla gelsinler istiyorum. hoş hiçbir şey benim istememe bakmadı bu konuda.. yine de teşekkür ederim:)size de üçüz nasip etsin inşallah :=)
allah, verecegı zamanı çok iyi biliyor. lütfen strese gırıp kendınıze yazık etmeyın hanımlar.
hamılelık, dogum stresı, bulantılar, verılemeyen kilolar, her seye dikkat etme cabası... cocuk dogduktan sonra gazı, dişi, b.ku bilmem nesibeğenmemezlik etmiyim ama üçüz yok yani daha bir tane yokken belki bu dediğim şımarıklık ama ben sırayla gelsinler istiyorum. hoş hiçbir şey benim istememe bakmadı bu konuda.. yine de teşekkür ederim:)
Konuyu acalı epey olmus sonuc nefir oldumu evladınuzMerhaba arkadaşlar
Benim derdim bir yıldır süren bir dert
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu
hemde ikiz:=)Konuyu acalı epey olmus sonuc nefir oldumu evladınuz
Merhaba arkadaşlar
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu
ben de bana diyorsunuz zannettim :))
kabahatli benim maalesef. seyrek yumurtladığımı öğrendim 2 gün önce. moral bozukluğu ile arama yapmıştım forumda. geçmişteki konularda benimle aynı sıkıntıları yaşayanların akıbetini merak ediyorum :)
isteyen herkese inşallah..
Diğer konusuna baktım. .
İkizi olmuş maşallah. .
Masallah Allah bagışlasın darısı basta kız kardesim olmak üzere tum olmuyamlara ve bu stedehemde ikiz:=)
Bzim de olmuyoMerhaba arkadaşlar
Burada o kadar konu actm ki..2yıl olmadı sebepsız ınfertılıte sebebıyle.Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?