Çocugun olmazsa seni boşarım

Allah mutluluğunuzu daim etsin dünyanın en şanslı insansınız.

Yol yakinken don 2 aylik falan diye düşünme balik bastan kokmus işte cesur davranip bu adamdan hemen kurtulmalisin ...

Allah
Slm Allah yardimcin olsun senin yerinde olsam kesinlikle oyle birini cekmem birde ekonomik ozgurlugun varsa hayat a birkere geliyorsun ve zindan etmeye gerek yok

Kusura bakma tam bir okuz . Yol ver gitsın o adamdan ne baba olur ne koca .Gerızekalı ya .Bacım sen yat kalk ıkı ayda yüzünü gösterdi ya çoçuk olunca ne yapardın.?

Bu öküze çocuk verme. Ailenin yanına dön. Vakti gelince de ayrılırsın. O adam yuva değil ahır hakediyor.

Destek almanız gerek bence

Benim değil onun üni zamanında parası olsaydı aldırmazmıs cocugu benle de karsılasmazmıs
boşanmayacaksan boşuna yazmayalım.

okumuş iş güç sahibi kadınların "zayıfım, güçsüzüm, dayaktan öldürse de, sülaleme küfretse de seviyorum" mızmızlığı katlanılacak gibi değil.

gözünü neredeyse kör edecekmiş ama unutmuşsun. bravo. ne büyük aşk be.

boşanma. gerekirse git başkasından çocuk yap ki boşamasın. kocişin olmadan nefes alamıyormuşsun baksana.

vah vah vah.

her şey müstehak senin gibilere.

Yani eziyet cekmek hosuna mi gidiyor ki? Su evde en ufak tartismada ne kadar etkileniyoruz. Bahsettigin seyler buyuk seyler. Kendi ailenin iliskisi de mi sorunlu acaba? Yoksa baba evinde huzurlu ortam goren kadin boyle bir evliligi surdurmez bence

arkadaşım adam problemli çocuk olsa onada şiddet uygular bu bir. ikincisi niye bu kadar acizsin dünyada tek ayrılan sen olmayacaksın kaldıki ekonomik özgürlüğün ve ailen var. aslında suç ailendeki o adam o kadar laf ederken annen baban susmuş. ikinizde çalışıyornuz o yapmazsa sen yap oglum diyecekti. ev işi kadına zimmetli değil. daha yeni evliyken çık o hücreden evden kovan birine geri dönmek nedir ya. üçüncüsü o bomboş konuşmuş sende yemişsin. daha önce hamile kalmışta sevgilisi falan ben 10 yıl önce iki çocugu olup tekrar evlenip şuan kısır olan erkekleri biliyorum. boş boş hava basmasın sende bi gözünü aç. fiziksel şiddet demişsin biliyosunki kk da bunun cevabı boşandır boşuna burda vakit kaybetme ailene durumu anlat ve mahkemeye git. yoksada ilerde burda daha çok konu açarsın. lütfen bu yazılanlarada kırılma çünkü hemcinlerimiz böyle üzülüp ezildikçe bizde sinirleniyoruz. ikinizde insansınız ve saygı ve sevgiye ihtiyacınız var. ama senin eşin malesef kötü bir ortamda yetişmişki bunların zerresi yok. çocuk doğurup ilerde onuda bu cengamede yetiştirme canım. bizi dinle ve ailene anlatıp kurtulmaya bak gençsindir git yeniden başla hayatına.

Forumda takip edenler bilir ben genelde son care bosanmak cabalayin falan derim ama sizde baska care kalmamis bence biran once davanizi acin. Eger aileniz de sizin cektiginiz bu sikintilari bilse onlar da onaylar bence ki memursunuz yani kimsenin onayina da ihtiyaciniz yok. Esiniz kusura bakmayin ama her turlu pislik biri.

şiddet gördüm boşandım dersin işyerindekilerin canı cehenneme. bizim burdada bir kadın var 20 yıldır evli ilk yıldan dayak yemiş halada yiyor ama boşanamam diyor. senin sonunda öyle olabilir. kadın mutsuzluktan ölcek birgün

ayrıca eşinde çocukla ilgili bir problem var bence. muhtemelen bi sorunu varki sana bu kadar laf sokuyor kişi kendinden bilri işi hesabı, diğer eşinden neden ayrılmış şiddetmi varmış yine o kadını bul ve konuş bence sana yol gösterecektir

İkigün sonra çocuk olmazsa zaten boşayacakmış seni daha ne bekliyorsun acaba

Kaç uzaklaşş kendi ne halt ederse etsin . Bekar bayandin ne isin vardi elin evlenip bosanmis adamiylaa... daha yolun basindasin bir de cocuk yaparsan bir omur pismanlik yasarsin ..
Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…