Çocugun olmazsa seni boşarım

Karaktersiz adam gayet açık. Sürdürebilecek bir evlilik gibi gelmedi bana. Hem şiddet, hakaret, bu tavırlar. İki aylık evlilik daha en başı sevgi dolu olması, hatalı olduğu için kendini affettirmeye çalışması falan gerekirdi. Odun da değil kereste. Yoluna bak uzatmadan. Allah yardımcın olsun.

Malesef canım. Ayrılık kelimesini ağzıma almayı pek sevmiyorum ama yazdiklarinla ve aldığın kararla ilgili sunu Dicem sana...

TAK SEPETI KOLUNA HERKES KENDI YOLUNA

Senin önünde uzun bi hayat var. Bu adamla çok yaşamazsın sen. Annen seni anlayacaktır. Anneler anlar. Korkma. Bas git annenin evine. Böyleleri değişmez. Değiştiremezsiniz.

Hemen yarın çık git. Zaman kaybetme. Çocuk olursa elin ayağın a dolanır çünkü.

Profesyonel-psikolojik destek alırsanız eğer, bu yaşadıklarınızın tamamen eşiniz olacak adamın çok şiddetli psikolojik şiddetinden kaynaklandığını anlayacaksınız.

Öyle ezmiş sindirmiş ki sizi ne yaşadığınızı ve nasıl tepki vermeniz gerektiğini anlayamıyorsunuz. Anlasanız dahi boşanma fikri öcüymüş gibi geliyor.

Kadın sığınma evlerine giden kadınların da bazısı böyledir. Gelir sığınır ama bir süre sonra geri gitmeye çalışır. Bizim burda yazdıklarımızın değil bir uzmanın ya da ailenizin tam desteğinin sizi düştüğünüz o delikten çıkaracağını düşünüyorum. Lütfen şu dediklerimi dikkatlice bir düşünün.

Şu yazıyı okuyun lütfen:
https://m.bianet.org/bianet/kadin/169534-kadinlar-siddet-gordukleri-erkekleri-neden-terk-etmiyor

Kaç uzaklaşş kendi ne halt ederse etsin . Bekar bayandin ne isin vardi elin evlenip bosanmis adamiylaa... daha yolun basindasin bir de cocuk yaparsan bir omur pismanlik yasarsin ..
Allah yardimcin olsun
İkigün sonra çocuk olmazsa zaten boşayacakmış seni daha ne bekliyorsun acaba

Evi terk ettim. Darp raporu aldım uzaklastırma kararı aldım ve magkemede de tazminat acıcam. Kurtuldum kızlar az kaldı.

Oğğğ ''defolu mu?'' Kibledim.

Memurmuşsun işin gücünde var kahrını çekmeye mecbur değilsin. Çekilecek bi tip değil

Yyorumlara cevap yazıyorum aslında. Cevap verdiğimde sabaha kadar laf yetiştirir bunun bi ileriside şiddet zaten. Sustum o yüzden.
nasıl siddet yaa oooo o zaman cok kötü neden evli kalıyosun ki en azından dis göster siddet cok baska bisey yani git karakola sikayet et bosanamıcaksan da en azından korksun

Böyle adamlar daha evlenmeden ne halt olduklarını belli ediyorlardır ve siz bile bile evleniyorsunuzdur
Daha 2 aylık bir evlilikte şiddet, hakaret bu kadar saçmalık normal değil çünkü
İlla ne mal olduğu önceden bellidir
Neden böyle heriflerle evleniyorsunuz?

Offfff içim daraldı. Ne büyük aşk ama. Burada insanların vaktini boşa harcamayın arkadaşım. Acınası hayatlarınıza üzüldüğümüzle kalıyoruz.

Evi terk ettim. Darp raporu aldım uzaklastırma kararı aldım ve magkemede de tazminat acıcam. Kurtuldum kızlar az kaldı.
Senin icin en iyisi olsun canim. Cok sevindim kurtuluyor olmana. Buýuk bir is basardin gurur duydum seninle. Bir dahada bu zihniyette biriyle sakin hayat kurma. Cok ince düşün canim. Boşanma esnasinda seni kandirmaya calisip vaatler dizebilir yeme sakin. Bun türler sinsi olur. Bol şan yeni hayatinda

Cok uzuldum yazdiklarini okuyunca. Cocuk olmadan kac kurtar kendini. Boyle evlilik olmaz. Vaktini harcama. Birak kim ne derse desin. Ailen arkanda durur bu konulari anlatirsan.

Ekonomok özgürlüğüm olsa seni almazfim demis
Yani sen memursun para getiriyorsun diye evlenmiş eger memur da olmasan mesela ozelde calissan az para alsan belki evlenmezdi veya ev hanimi olsanzatenevlenmezdi mazallah sen isten atilsandemek kapi önüsün.
Cocuk icin senleberaber.
Cocuktan once normaldemutlu biryuva olur genelde cocukla bozulur anneler katlanir cocuk ayri yuvada yasamasin diye
Eger sencocuk yaparsanbirde onun icin daha beterr mutsuzluga katlanmak durumunda kalicaksin bu asikar. Baksanaaz para kazaniyor diye senle evlenmek zorunda kalmis prens .
Allah yardimcin olsun kardesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…