Çocugun olmazsa seni boşarım

Bacım daha 2 aylık evlisin yaşadığına bak işin var gücün var ayrıl kurtul seni önemsemeyen sevmeyen saygısız adamla ne diye evli kalıcaksın
Ki adam seni çocukla tehdit etmiş olmazsa boşarım diye ben olmadan boşuyorum seni de ayrıl
ailene şu yazdıklarının 3de1 ni anlatsan senin arkanda olurlar merak etme

sende eksiklikler mi var sen ne diyorsun yaa şakamı yapıyorsun .bu sölediğini onada sölediysen adam varyaaa seni ezer ezer de suyunu içer.

BU tip düzelmez daha çok hakaretlere maruz kalmadan boşan gitsin memurmuşsun ekonomik özgürlüğünde var hiç düşünme annem babam üzülür diye ilerde daha büyük sorun yaşadığında daha çok üzülürler senin adına ... durumu da olduğu gibi anlat zaten seni anlarlar

Nasil sinirlendim terbiyesiz herif. Tayin isteyin ve arkaniza bakmadan kacin lutfen

Önce sen degil ben bosuyorum de .sonrada sikayet et memurken farklı yollardan kazanc elde ediyor .bakalım yapabiliyormu bida kimsenin basını yiyemez

ev zaten senin, kov gitsin. eve aldıklarını da götürsün yanında.
yarın öbür gün çocuk olsa yine sana kötü davranacak yat kalk bu çocuğa dua et diyecek.
katlanabilecek misin bir ömür? bunları düşün.

yok 1 yıllık flört dönemimiz oldu ama ben hep yeni boşandı geçecek bu kavgalar diye diye cok büyük salaklık ettim. Evlenince daha da arttı. Ben de mükemmel değilim biliyorum.
Mükemmel değilim mi ?Yahu en azından insansın yani.
Bu bildiğin yaratık pislik hayvan desem hayvanlara hakaret olur.

dediniz gibi yapıcam. Beş kurussuzda kalsam 3 öğün makarnada yesem durmıycam bu evde.
keşke ücretsiz izin hakkım olsa hiç düşünmeden kullanırdım. MAlesef 2 yıllık memurum.
Kardeşim ne beş kurussuz kalması yahu.
En düşük memur maaşı 2500 falan değil mi bu ülkede.
Sen hayrına mi çalışıyorsun devlet maaş vermiyor mu sana ?
Tut 600 700e bi ev.
Veya git bi kız öğrenci yurdunda kal yani ben öğrenciyken çok fazla memur vardı kalan.

AİLENİN TUTUMU ÇOK ÖNEMLİ. ÖNCE ONLARA OLANI BİTENİ ANLATMALISIN. MAALESEF BİZ KADINLARIN BİR ARKASI OLMALI . ÖNCE TUTUMLARINI ÖĞREN AMAAAA ONLARA SİZ YANIMDA OLSANIZ DA OLMASANIZ DA BEN BU EVLİLİĞİ SÜRDÜRMEK İSTEMİYORUM SADECE NEDENLERİNİ BİLİN DİYE ANLATIYORUM DE Kİ KARARLILIĞINI ANLASINLAR. BUNUN YARIN DAYAĞI İŞKENCESİ GELİR . KURTULMAYA BAK. HERGÜN NELERLE KARŞILAŞIYORUZ AİLESİNİN EVİNE GİDEMEDİĞİ İÇİN NELER ÇEKEN VAR AİLENE PİŞMAN OLACAKLARI BİR KARAR VERMEMELERİNİ SÖYLE.

Bakin benimde cocugum olmuyor ve olmasi coook zor. Kac kez esime dedim ayrilalim git baska biriyle evlen cocugun olsun baba ol diye.. Ama o ne dedi biliyormusun bir gun bile aklimdsn gecirmedim dedi senide asla birakmam dedi... Bak caNim bu adam seni maalesefki sevmiyor diger orneklerdende bu cikiyor. Lutfen daha fazla aci cekmeden bosan git kendine yeoyeni bir hayat kur.. yoksa yazik olur sana...

2 aylık evlilik de bu kadar şey yaşamışsınız. Karar sizin.

Tabiki kalırım da üzerimde suan borç var o yüzden demiştim. Ama elbet borc da biter.

Ben hep kendimi kandırmısım seviyor diye. Şöyle söyleyeyim. Bacagımı tekmelediğinde lütfen vurma artık aybı yer koptu dediğimde kopsun diyen bir adam. Benim ezikliğim salaklıgım sever sandım. Önce yemek ütü sorundu onlar düzeldi kahvaltının cogunu bana hazırlatıyorsun vs gibi seylere basladı.
Nerde mümkün mü seni asla bırakmam. Bi tartışma olduğunda senden mi korkucam defol git diyor. Kapıdan kovdu 15 dk sonra geldim.

Eşi vefat etmiş adamla evlenilir boşanmış adamla değil. Genelleme yapmak hoş değil ama gerçek bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…