- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Dua et çocuğun olmasın maaşında varmış önceki hanımı gibi kaç bu adamdan2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çoj zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben hala işi düzeltmeye çalısıyordum.
Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorum varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yaedım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.
Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.
İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim
Ekleme:
Ben evdeki eşyaları değiştirmedim masraf olmasın diye eksikler alındı. En basta anlaştık herşeyi beraber yapıcaz diye daha sonra
2 aylık evlilik boyunca su kadar masraf yaptım. Ayakkabımı bile ben aldım. Perde kız tarafınındı ben aldım diye sürekli önüme çıkarıyor. Önceden annesin lafı ile diyor sandım ama her kavga da söylemeye basladı. Hatta kahvaltıya yardım etmesini bile lafını yapar oldu. Öz annemin yanında kızın şöyle kızın yemek yapmıyor kızın ev temizlemiyor diyerek gururumu ayaklar altına aldı. Hepsini affettim. Affettim diye mi hak ettim bunları düzelir bosandı zor süreç geçirdi atlatır unutur. benimde yuvam olur dedim. Olmadı.
Çokk büyük gurursuzluk örneği gösterdim gece ecden kovdugunda geri dönerek. En azından suan herseyi yaptım diyebiliyorum ama elimde var sıfır.
Kadina kiza çamur atmak kolay nasil olsaKadınlar için de arıza var ondan mı boşadı diyorlar
Hahhhhahaha bu yoruma çok güldüm yaa alemsinEsine soylenecek cok guzel sozler var da Yüce kk beni yeni mapustan saldı....siz anladıniz varsayin.....
gercenten bazı ıınsanların bıseylerden ders alması ıcın herseyın anlamını onemını anlaması ıcın ne olması gerek esınız gıbı ınsanlara
bız 4 yıllık evlıyız bende erken menepozmusum tup bebekle bıle bebegımız olmuyor deneme sansızmız bıle olmadı adet bıle göremıyordum allah basımıza verdı ama bunlardanda ders alıp sukretmek gerek benım esım kendınde hıc bır sorun yok aıle sıde hıc destek olmaz bır gun bıle bana bu konuyla ılgılı kotu bısey soylemedı ve ben taktıkca kafaya o morallımı duzeltmeye ccalıstı elınden gelen herseyı yapıyor hıc maddıyat olmadıgı halde kredı cekıp donasyon yaptırdık alllahytan tuttu sımdıde rısklı gebelık gecırıyorum sureklı yatıyorum esım evın tum yuku temızlık yemek benım bakımım her hafta hastane kontrol elınden gelen herseyı yapıyor ıse gecenın 2 sınde gıdıp aksamın 9 unda gellmesıne ragmen hıc yemek yapmasyı bılmezken sımdı bızım ıcın her yemegı yapıyor 1 gun ıznı var onda bıle 1 gun dınlenmıyor benım ve bebegımız ıcın bebek her tekme attıgında sevıncten aglıyor böyle erkeklerde var adam gıbı adam allah kımsenın basına vermesın ama gercenten cok sacma davranıslar sergılıyor sıze karsı o nasıl ıtamdır ya 'cocugun olmazsa senı bosarım '
Yyorumlara cevap yazıyorum aslında. Cevap verdiğimde sabaha kadar laf yetiştirir bunun bi ileriside şiddet zaten. Sustum o yüzden.eeee son durum nedir kavga etmedin mi o lafın üstüne ne yaptın hic yazmıyosun
bence hersey ınsanlıkla alakalı allah sızede kolaylık versın ıste boylelerıne bır sorun vermıyor allah hep ıyı ınsanlar sıkıntı cekıyo bu hayattaAy maşallah bazı insanlar ne kadar sanslı. Maşallah size. Ben 2 aylık evliyken her allah ın günü bana evlat vermedin geri kalan günlerde bok gibi yemek yapıyorsun diye tek geçiyor. Ve ikimizde okumus iş sahihi insanlarız.
bence hersey ınsanlıkla alakalı allah sızede kolaylık versın ıste boylelerıne bır sorun vermıyor allah hep ıyı ınsanlar sıkıntı cekıyo bu hayatta
szı cok ıyı anlıyorum gercekten ask baska bende aynı sey esımde olsa yada baska bıseey hıcbısey ondan önemlı olmaz ama esınız degerınızı bılmıyo anlasılan alllah ıslah etsınCok seviyorum o düşse ben bırakmazdım. O hasta olsa cocugu olmasa ben bırakmazdım
ağır konuşacağım isterseniz şikayet edin okumuş insan olmaktan biraz bile utanmıyor musunuz? Yıllarca bu yere gelmeniz için ailenizin verdiği çabadan kendi verdiğiniz çabadan da mı utanmıyorsunuz hiç? Annen baban seni böyle hayvanı çek diye bu yaşa getirip emek vermedi herhalde diyecek başka hiçbir şeyim yokAy maşallah bazı insanlar ne kadar sanslı. Maşallah size. Ben 2 aylık evliyken her allah ın günü bana evlat vermedin geri kalan günlerde bok gibi yemek yapıyorsun diye tek geçiyor. Ve ikimizde okumus iş sahihi insanlarız.
ağır konuşacağım isterseniz şikayet edin okumuş insan olmaktan biraz bile utanmıyor musunuz? Yıllarca bu yere gelmeniz için ailenizin verdiği çabadan kendi verdiğiniz çabadan da mı utanmıyorsunuz hiç? Annen baban seni böyle hayvanı çek diye bu yaşa getirip emek vermedi herhalde diyecek başka hiçbir şeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?