Çocugun olmazsa seni boşarım

Siz bu hayatta bu kadar kendini ezdirecek ne yaşadınız allah aşkına? Neden çekiyorsunuz? Sakın sakın bu adamdan çocuk yapayım demeyin çocuğu da alır kapı önüne koyar göstermez karakter çok kötü ne koca ne baba olur bundan. Hemen konuyu ailen ile paylaş ve bu işi yürütecek diye uğraşma derim ben.
 
şuan bebek düşünme sakın evliliğin ilk günlerinde ilk aylarında böyle sorunları genelde herkes az buçuk yaşar elbet eşinin de sende kızdığı şeyler vardır kendine çeki düzen ver biraz daha zaman ver evliliğine ama sakın 6 aydan fazla da çekme derim adına üzüldüm eşin gerçekten çok kaba biri allah yardımcın olsun kendisi düşünsün sen yine düzgün birini bulursun lakin o biraz zor bulur ben şahsen 2 kere boşanmış biriyle asla evlenmezdim illa onda sorun vardır diye düşünürdüm herşey gönlünce olsun
 
yok 1 yıllık flört dönemimiz oldu ama ben hep yeni boşandı geçecek bu kavgalar diye diye cok büyük salaklık ettim. Evlenince daha da arttı. Ben de mükemmel değilim biliyorum.
Siz elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız demekki huyu suyu böyle. Bazı insanlar değişmiyor malesef.
Inşallah bir an önce bu durumu atlatır yada siz kurtulursunuz.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
 
Geliri olmadığı için boşanamayanı çok gördüm de memur olduğu için boşanamayanı ilk kez görüyorum. Yahu memuriyet nasıl bir engel oluşturabilir ki? Farz edin ki evli değilsiniz ve şehirdışına atandınız. Ne yapacaktınız? Ev tutacaktınız. Tutun eşyalı bir ev sonra dava açın. Boşandıktan sonra da tayin istersiniz. Yok yalnız yapamam derseniz izin alın gidin annenizin yanına. Kaç yıllık memursunuz? 5 yıldan sonra ücretsiz izin hakkı var.
 
dediniz gibi yapıcam. Beş kurussuzda kalsam 3 öğün makarnada yesem durmıycam bu evde.
keşke ücretsiz izin hakkım olsa hiç düşünmeden kullanırdım. MAlesef 2 yıllık memurum.
 
çocuk olunca dahada çirkefleşecek bu adam
defolup gitsin
 
Adam seni mal gibi kullaniyo tobe yarabbim .Hic bekleme ne hali varsa görsün .Kendini düşün cok mutlu olacağın birini bulursun olmazsa da huzurlu olursun .Bu ne ayyy bu ne bas git .1 dakika durma .
Ilk karısı sabredememiş demekki.
 
Yorumlari okumadim da iki aylik evlilikte ne kadar cok sey yasamissin. Siddet de dahil. Tek bir cozum var bosanmak. Cunku adam giderek kabalasmis, o el bir kez kalkmissa bir daha inmez. Canini kurtar. Bosan. Cocuk olmadan bosan ve bu adamla cocuk dusunme. Cocuk olunca duzelir saniyorsan yanilirsin. Nasilsa artik hic gidemez diye daha beterinj yapar, gidersen cocugu vermeyecegin diye tehdit de eder.
Ben de bosandim. Bosanmak o kadar kotu birsey degil. Canin onemli. Ailene yasadiarini anlatmalisin. Isin de var. Kendi yasamini kurabilitsin bosanip. Ben oglumla yeni bir yasanti kurdum cok da mutluyum. Kimin ne dusunecegini bosver kendini kurtar. Sana birsey olsa millet aferin dayagi da yedi ama yuvasi icin bosanmadi demez.
 
Bu arada iki aylik evlilikte cekismeli bosanilmiyor sanirim. Anlasmali bosaniliyor. Yanlisim varsa duzeltsin arkadaslar. Senin gibi siddet gorup anlasamayan kadinlar evi ayirip bir sene dolmasini bekleyip oyle de dava aciyorlar. Siddet gordugunde darp raporu al. Ve en onemlisi bir avukata git. Hic bekleme bosanmak icin adim at. Duzelmez ayrica. Duzelir sanma. Daha da beter olur hatta. Merhameti yok cunku.
 
allah yardimciniz olsun nasil bu adamla evlendiniz nasil gozunuzu boyadi bu zekayla
 
Anladim valla millet mutsuzlugumu bilmesin diye bu adami cekmen brnce olmamasi gerekir ki bide bu arada cocugun olursa hiiic ayrilamazsin elalem her zaman konuscak sey bulur surda bijac ay daha bebegin olmasa elalem onuda konuşur o zaman ne yapican ???
 

Zamanın da darp raporu almak aklıma gelmedi. Şimdi ise geç kaldım sanırım.
 

Belki kaldıgım oteller kanıt olur bilemiyorum. Etrafta güvenlik kamerası varsa agustos ayında sokakta üzerime saldırmıstı bide o var
 
İyi bi .. olsaydı zati ilk eşi boşamazdı.. ben istisnalar hariç genelde erkeği suçlı buluyorum ayrılıklarda.. çünkü kadın çok dayanamadığı anda boşanıyo..

Bu arada benimde çocuğum oluyo cnm merak etme bende üni de çocuk aldırdım sevgilimden deyip yüzüğü suratına fırlatsaydın..
 
Nasıl oluyor o bilgi verir misin. Boşanmanın tamamlanması mı lazım.


Boşanan memurlar için tayin hakkı var mı ?

Boşanan memurlar için tayin hakkı var mı,Boşanan memurlar için tayin durumu

Genel çerçeve yönetmelik olan Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına Dair Genel Yönetmelikte düzenlenmiştir. Bu genel yönetmelikte; sağlık, aile birliiği, can güvenliği gibi mazeretlere binaen yer değişikliği yapılması mümkünken boşanma bir mazeret olarak gösterilmemiştir.

Ancak, kurumsal yönetmeliklerde genel yönetmeliği aşan düzenlemeler yer alabilmektedir. Bu kurumlardan birisi de Sağlık Bakanlığıdır. Sağlık Bakanlığı boşanma durumunda personele nakil hakkı veren ender kurumlardan birisidir. Kurum hem geçici görevlendirme hem de naklen atama imkanı vermektedir.

Sağlık Bakanlığı yönetmeliğinde yer alan hükümler şu şekildedir:

“Geçici görevlendirme
Madde 11- (6) Boşanma davası açan veya haklarında boşanma davası açılmış olanlar, durumlarını 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun gereği ilgili makamlarca verilen tedbir kararıyla belgelendirmeleri halinde, dava süresince talebi halinde anne, baba veya reşit çocuklarının dava açılma tarihinden önce ikamet ettiği veya D veya C hizmet grubu illere geçici olarak görevlendirilebilir. Bu hüküm doğrultusunda görevlendirilenler, görevlendirildiği tarihten itibaren altı ayda bir, boşanma davasının görülmekte olduğu mahkemeden davanın safahatını gösterir belgeyi alarak çalıştığı kuruma bildirmekle yükümlüdür.”

“İsteğe bağlı yer değiştirme
Madde 16- …Standardın uygun olması kaydıyla bu Yönetmeliğin puan, süre ve dönem ile ilgili hükümlerine bağlı kalmaksızın;
c) Eşinden boşanması halinde anne, baba, kardeş veya reşit çocuklarının boşanma tarihinden önce ikamet ettiği ile veya D ve C hizmet grubu illerden birine ya da halen görev yaptığı hizmet bölgesi ve grubu esas alınarak 26 ncı maddenin birinci fıkrasına göre boşanma tarihinden itibaren bir yıl içerisinde,
bir defaya mahsus olmak üzere atanabilir. “




Yukarıdaki hükümlere göre bayan memurun boşanma davası açması veya hakkında açılması halinde eğer 6284 saylı Kanun uyarınca alınan bir tedbir kararı var ise ailesinin yanına geçici görevlendirme yapılabilmektedir.

Boşanma davasının sonuçlanması halinde ise bir yıl içinde ailesinin yanına nakil istemesine imkan tanınmaktadır.

Sağlık Bakanlığının yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğünde, Emniyet Hizmetleri Sınıfı dışında görevli boşanan personele de nakil isteme hakkı verilmiştir. Jandarma Genel Komutanlığındaki personele ise 6284’e göre tedbir kararı alınmış olması kaydıyla nakil hakkı tanınmıştır.




 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…