Çocugun olmazsa seni boşarım


Ne güzel cesaret örneği sergilemişsin. Cok dönmeye calıstım ayrılmak istedim hep memuriyet ayağımı bağladı.
Hasta sonu anne mi cagırıp anlatıcam dayanacak gücüm kalmadı. Ben de 28 yasındayım. Onca yediğim dayak ekonomik özgürlüğüm olsaydı da senle olmasaydım onla evlenseydim; cocugun olmazsa bosarın kadar acıtmadı.
 
Yat kalk çocuğun olmasın diye dua et bence böyle insandan elalem ne der diye düşünme elalem seni düşünüyomu bırak bacım bundan sana degil koca bi cacık Olmaz Allah yardımcın olsun
 
Kimin dili yanmış belli oldu. O ilk garibana da üzüldüm. Size de ayrıca üzüldüm. Arti olarak cocugunuz olmazsa sizi bosamasina gerek yok, çocuk olursa asıl sizin için büyük bi pişmanlık olucak hatta kapı önüne bile konabilirsiniz bi gün o yüzden akan elalem ne der aman 2 ay olmuş daha dur şunu 2 sene yapayım da o zaman boşanayım falan demeden boşanma davasinı acin ve ailenize psikolojik siddet görduğunuzu karşılıklı olarak mutlu olmadığınızı sürekli kavga ettiğinizi belirtin.
 
Öncekinden çalışmıyor diye mi boşanmış? Bu bile ne kadar merhametsiz ve geçimsiz olduğunu gösteriyor ne yazıkki.
 
Bu evlilikten hiç bir sey bekleme sonunda olacak olan boşanma
Boş yere cekme bu adamı
O da görsün iki ayda kadını kaçırmak nasıl bir seymiş
Bırak kurtul boşa kendini yıpratma
Çektiğine pişman olacak değil mi
 
Kimse kusura bakmasin bir kiz olarak baskasinin eski eşini nasil evlenip koca olarak aliyirsunuz.Pes! O muhtesem kocaciklariniz bir arızası olmasa ilk esi tarafindan boşanmazdi.(ki bu kadar zorluklari olan boşanan kadina muhtemel O.gozuyle bakilan şu ülkede) adam öncelikle defolu ki biri bosamis onu.Terbiyesiz yüzsüzadam. kac kurtar kendini.kimbilir ilk eşine neler yaptida boşandı.Çocuğun olmadan kurtul
 
Eşinizin affedilebilir bir yanı yok şiddet uyguluyor hakaret ediyor aşağılıyor, boşanmaktan başka çareniz yok boşanmak bu adamla ömür geçirmekten daha kötü değil inanın. Ayrıca boşanan tarafların 2 yıl içinde tayin isteme hakları var kurtulun bir an önce.
 
Boşanmış adamla sonuç hep hüsran
 
Böyle tiplerin çocuk falan umurunda değildir sadece çevreye karşı ''bakın benim çocuğum oluyor'' mesajını vermektir amaçları... Bir bitmedi bu tipler.
 
o nasıl bir zihniyet, önceden pazarlık yapıp aba altından değnek göstermek?
birincinin de neden boşadığı belli, çekilecek gibi değilmiş.
bu gün bırakmasan bir gün mutlaka bırakacaksın.
hiç geciktirme.
ha bu arada bir kere çocuğu olanın bir daha olacak diye bir şey yok.
bir çocuğu olupta ikinciyi yapamayan sıkıntılı çok koca var.
böyle şeylerde Allah a güvenmek lazım yalnızca ama eşiniz kendine güveniyor sanırım.
 
lutfen cocuk yapma ve hemen bosan! Kesinlikle degismeyecek! Fiziksel siddet disinda cok ciddi bir psikolojik siddet var. Ne guzel meslegin var ve kim ne der diye bu eziyete katlanma! Sonucta herkes konusur ama kapisini kapatip kendi hayatini yasar , ama olan sana olur. Degisir diye dusunme hicbirsey degismeyecek.
 
Off off.. bu adam evlenmeden önce hic mi belli etmedi kendini. Diger esinden de bu sebeplerle ayrilmis kesin. Bence en kisa zamanda birak bu adami... Heder olmasın bir ömür.
Bu arada bir komsumuz vardı adamin ikinci evliligiydi kadin. Yillarca cocuklari olmadi ve adam hicbir tedavi yonetimine ve kendisi doktora gitmeye yanasmiyordu. Karisina "sorun bende degil benim daha once cocugum oldu ama erken dogdu yasamadi" diyordu. Fakat o dogan cocuktan adam haric aileden kimse bahsetmiyordu. Doktorlar kadincagizda yillarca kusur bulamadi esinize bakmak lazim dediler..
Adamin belli ki bir rahatsizligi vardi ve bunu duyurmak istemiyordu kadinin cocugu olmuyor gibi lanse oluyordu.
Bana niyeyse bu adam onu hatirlatti...
 
Tanimadan mı evlendiniz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…