- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Mobese kameralari 6 ay sakliyor. 6 ay oncesine ulasilamiyor. Sahitin var mi? Dayak yedigini goren ya da seslerinizi duyan ya da morluklarini goren?Belki kaldıgım oteller kanıt olur bilemiyorum. Etrafta güvenlik kamerası varsa agustos ayında sokakta üzerime saldırmıstı bide o var
ben 30 yaşımdayım 27 yaşımda evlendim şu muamele bana yapılsa ,bu adamın benim için ele güne ne diyeceği umurumda olmaz ,onu ele güne öyle bir rezil ederim ki üçüncü bir kurban bulup evlenemez.Aşk olsun ben sadece ağzına laf vermemek için yaptım o yemeği yoksa ele güne yemek yapmıyor diye biliyor. Kimse şiddeti hak etmez. zaten yemedi. İyikide yapmısım. Yapmısım ki sorun yemekte temizlikte olmadıgını gördüm. Ocakta yemek olmasa yapmıyor, olsa hep aynı yemek. Farklı yemek olsa yemek masa da değil. Ben 27 yasındayım ilk evliliğim. Bilmiyorum nası davranmam gerektiğini
hay agzına sağlık aynen aynen pislik herif.. ortada bir evlilik bile yokben 30 yaşımdayım 27 yaşımda evlendim şu muamele bana yapılsa ,bu adamın benim için ele güne ne diyeceği umurumda olmaz ,onu ele güne öyle bir rezil ederim ki üçüncü bir kurban bulup evlenemez.
"Bu haliyle" derken? Tamam konu sahibinin kocası adam denilemeyecek bir yaratık olabilir ama ikinci evliligi yapmak bir kusur mu, bir eksiklik mi? Burada kendimizi yirtiyoruz boşanmış kadınlara "bu haliyle" hissi vermeyin diye. Kadının en büyük düşmanı yine kadın
Kadınlar için de arıza var ondan mı boşadı diyorlarKimse kusura bakmasin bir kiz olarak baskasinin eski eşini nasil evlenip koca olarak aliyirsunuz.Pes! O muhtesem kocaciklariniz bir arızası olmasa ilk esi tarafindan boşanmazdi.(ki bu kadar zorluklari olan boşanan kadina muhtemel O.gozuyle bakilan şu ülkede) adam öncelikle defolu ki biri bosamis onu.Terbiyesiz yüzsüzadam. kac kurtar kendini.kimbilir ilk eşine neler yaptida boşandı.Çocuğun olmadan kurtul
Tüm yasadiginiz olumsuzluklar olmasa bile şu cocugun olmazsa bosarim diyen adamla ayni evde soluk bile almam gerisini soylemiyorum....
2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çoj zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben hala işi düzeltmeye çalısıyordum.
Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorum varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yaedım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.
Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.
İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim
Ekleme:
Ben evdeki eşyaları değiştirmedim masraf olmasın diye eksikler alındı. En basta anlaştık herşeyi beraber yapıcaz diye daha sonra
2 aylık evlilik boyunca su kadar masraf yaptım. Ayakkabımı bile ben aldım. Perde kız tarafınındı ben aldım diye sürekli önüme çıkarıyor. Önceden annesin lafı ile diyor sandım ama her kavga da söylemeye basladı. Hatta kahvaltıya yardım etmesini bile lafını yapar oldu. Öz annemin yanında kızın şöyle kızın yemek yapmıyor kızın ev temizlemiyor diyerek gururumu ayaklar altına aldı. Hepsini affettim. Affettim diye mi hak ettim bunları düzelir bosandı zor süreç geçirdi atlatır unutur. benimde yuvam olur dedim. Olmadı.
Çokk büyük gurursuzluk örneği gösterdim gece ecden kovdugunda geri dönerek. En azından suan herseyi yaptım diyebiliyorum ama elimde var sıfır.
"yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım"
2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çoj zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben hala işi düzeltmeye çalısıyordum.
Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorum varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yaedım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.
Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.
İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim
Ekleme:
Ben evdeki eşyaları değiştirmedim masraf olmasın diye eksikler alındı. En basta anlaştık herşeyi beraber yapıcaz diye daha sonra
2 aylık evlilik boyunca su kadar masraf yaptım. Ayakkabımı bile ben aldım. Perde kız tarafınındı ben aldım diye sürekli önüme çıkarıyor. Önceden annesin lafı ile diyor sandım ama her kavga da söylemeye basladı. Hatta kahvaltıya yardım etmesini bile lafını yapar oldu. Öz annemin yanında kızın şöyle kızın yemek yapmıyor kızın ev temizlemiyor diyerek gururumu ayaklar altına aldı. Hepsini affettim. Affettim diye mi hak ettim bunları düzelir bosandı zor süreç geçirdi atlatır unutur. benimde yuvam olur dedim. Olmadı.
Çokk büyük gurursuzluk örneği gösterdim gece ecden kovdugunda geri dönerek. En azından suan herseyi yaptım diyebiliyorum ama elimde var sıfır.
Kusura bakmayın ama böyle konuları okuyunca çok kızıyorum. Hem psikolojik hem füziksel şiddet görüyorsunuz. Üstelik yeni evlisiniz ve mesleğiniz var. Neden bu adamı bu şekilde kabul ediyorsunuz? Asla kabul etmeyin. Son şans için konuşun değişmiyorsa kesinlikle ayrılın. Şimdi sesinizi çıkartamıyorsunuz ileride çocuk sahibi olunca hepten sısar kalırsınız siz. Lütfen geç olmadan sesinizi çıkartın.
Kardeş ,ha 2 ay,ha 2 yıl, ha 20 yıl sonu ayrılık ise çekmeye değmez.
Fakat yeni evli olduğunuz için taşlar oturmamış olabilir dicem ancak size hakaret sözkonusu.
Birde temizlik şu bu eşe ilgi gerçekten göstermemisseniz mesela ?Yani bunları sormamdaki amaç zemini siz hazırlıyorsanız hatalarınız varsa düzeltin.Baktınız olmuyor sonra boşanma sürecini düşünürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?