Çocugun olmazsa seni boşarım

Belki kaldıgım oteller kanıt olur bilemiyorum. Etrafta güvenlik kamerası varsa agustos ayında sokakta üzerime saldırmıstı bide o var
Mobese kameralari 6 ay sakliyor. 6 ay oncesine ulasilamiyor. Sahitin var mi? Dayak yedigini goren ya da seslerinizi duyan ya da morluklarini goren?

ben 30 yaşımdayım 27 yaşımda evlendim şu muamele bana yapılsa ,bu adamın benim için ele güne ne diyeceği umurumda olmaz ,onu ele güne öyle bir rezil ederim ki üçüncü bir kurban bulup evlenemez.

Alla yardımcın olsun durumu ailene anlat bir an önce.belki karşına çekip anladığı dilden konuşulunca yontulur biraz.yok olmuyorsada olmuyordur yapacak bir şey yok.

ben 30 yaşımdayım 27 yaşımda evlendim şu muamele bana yapılsa ,bu adamın benim için ele güne ne diyeceği umurumda olmaz ,onu ele güne öyle bir rezil ederim ki üçüncü bir kurban bulup evlenemez.
hay agzına sağlık aynen aynen pislik herif.. ortada bir evlilik bile yok

Veriyorlar en cok da kadınlar , ama kimin başına ne geleceklerini bilemezler , ne olacağım demeli, kusur değil kader

her yaptığı dengesizlik her dediği bir yana o "çocuğun olmasa boşanırım senden" demesi ayrı bir olay.hangi kafada yaşıyor.9 yıllık evliyim ilk çocuğum için 2 yıl gibi bir süre uğraştık.şimdi 2.5 yıldır 2.için tedavi görüyoruz hatta pazartesi tranfer oldum daha bir kez eşim bana öyle bir şey demeyi bırak ima bile etmedi.hatta ben kaç kere ona teklif ettim istersen boşanalım diye hep "asla" dedi. yani gerçekten düşebileceği en alt seviyeye kadar düşmüş eşin.

Dünyanın en mükemmel kadını da olsanız, o adam size hep kusur bulacak emin olun.

Çünkü böyle insanlar kendi eksikliklerini başkalarını ezerek tatmin etmeye çalışırlar.

Bu bir karakter bozukluğudur, zamanla düzelir gibi bişi gelmesin aklınıza düzelmez çünkü.

En yakın sürede boşanın, merak etmeyin çok kısa bir sürede toparlayacaksınız ve muhteşem bir hayatınız olacak. Kimsenin sizi ezmediği hakaret etmediği mutlu bir yaşamınız olacak.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Kadınlar için de arıza var ondan mı boşadı diyorlar

Size saygı duymayan, tehditler savuran, değersizleştirme politikalarıyla meşgul ve hatasını görmeyen, pişmanlık duymayan, özür dilemeyen insanlarla niçin evliliği sürdürüyorsunuz?

Böyle bir evliliğin katma değeri ne olabilir sizlere?

Yaşarken yaptığımız en büyük hata millet ne der diye kafaya takıp istediklerimizi yapamamak ya da ertelemek. Bu senin hayatın, o evde o adamla evli kalan sensin, bırak kim ne derse ne düşünürse düşünsün. Bir insan neden kendine bu işkenceyi yapar, durumun düzelmeyeceğinin farkındasın değil mi ? Hayatını devam ettirebilmek için o adama mı muhtaçsın, değilsin. O kim ki sana böyle davranma hakkını kendinde buluyor. Bu hayat senin hayatın, istemediğin, ağır gelen fazlalıkları çıkar gitsin.
Ailen senin ailen zaten en yakınların, onlara diyemeyeceksin de kime diyeceksin.
Cesaretini topla ve kendini bu evlilikten kurtar, mutluluk, sevgi, saygı ve huzur olmadıktan sonra o evliliğin bir anlamı yok.

Kardeş ,ha 2 ay,ha 2 yıl, ha 20 yıl sonu ayrılık ise çekmeye değmez.
Fakat yeni evli olduğunuz için taşlar oturmamış olabilir dicem ancak size hakaret sözkonusu.
Birde temizlik şu bu eşe ilgi gerçekten göstermemisseniz mesela ?Yani bunları sormamdaki amaç zemini siz hazırlıyorsanız hatalarınız varsa düzeltin.Baktınız olmuyor sonra boşanma sürecini düşünürsünüz.

Okurken daraldım. Bir kere geliyoruz hayata eziyet çekmek için değil elbet.Bu eziyeti yapmayın kendinize lütfen boşayın gitsin bu herifi.

Yaşadıkların hiç hoş değil başlı başına boşanma sebebi ama daha henüz yeni evlisiniz. Biraz dişimi sıkarım diyor ve değiştirebileceğine inanıyorsan eşini mücadele et derim. Unutma annesinden doğarken kimse kötü olarak doğmuyor. Yaşadıkları insanları iyiye yada kötüye yöneltiyor.

Sorun su ki onunla ve Ek işiyle ilgilendiğimde ev eksik kalıyordu. Aman ev dursun ben sana yardım ederim deyip kavga da zaten bir sey yapmıyorsun yemek yapmıyorsun diyor. Evle ilgilendiğimde işi yarım kalıyor bu seferde işe yardım etmiyorsun. Yani bende de eksikler var ama yetişemiyorum. Hatta erken uyanda yap dediği bile oldu. Zaten her işine koştugum için bu durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…