- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Yuuuh hastalgnda beyin ölümü gercklesms bnceArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Yuh çok ayıp. Kedi köpek mi bırakmış bu ne vurdumduymazlik. Bir daha asla kabul etmeyin. Ya o çocuğun başına birsey gelseydi.Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Var ya gidip anneannesine yada babaannesine vereceksin çocuğu. Anlatacaksın durumu.Evet en azından söyleseydi diyorum ben de. Bir de beni aramıyor, eşimi arıyor 8'de evde durun geliyoruz demiş kadın. Emir verir gibi konuşmuş.
Kapıdan ver defolsun gitsinler. Bu neymiş yaArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Evet en azından söyleseydi diyorum ben de. Bir de beni aramıyor, eşimi arıyor 8'de evde durun geliyoruz demiş kadın. Emir verir gibi konuşmuş.
Hem çocuğu bırakıp tatile gidiyor hemde sizi değil eşinizi arayıp geleceğiz diyor. Kusura bakmayın ama o arkadaş falan değil.Evet en azından söyleseydi diyorum ben de. Bir de beni aramıyor, eşimi arıyor 8'de evde durun geliyoruz demiş kadın. Emir verir gibi konuşmuş.
tabıkı ıkram falan yapmayacaksınızArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Grip falan değil baya ciddi bi hastalık demiş konu sahibi.ne hastalığı?
1 hafta çocuk bırakılır mı yahu?
kesin griptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?