Çocuğunu bende unutan arkadaş

Zıkkım ikram edin afiyetle yesinler...
Bir de bence çocuğu sosyal hizmetler alsın yani hahah illa maddi değil çocuğa bakamama olayı manevi de bakamayanlar çooookk....

bence direkt aileye korunma yontemleri uygulanmalı bakamıyorlar anne baba sıfatı yok

direkt prezervatif + doğum kontrol hapı ikramına ihtiyaçları var bir de akıl ama akıl için geç...

başka çocukların başı yanmasın

Şaşkınlık içindeyim.. İnanın şok oldum.. Hangi vicdanlı anne zaten 1 haftadır evladından ayrı kalıyor ve habersiz tatile gidebiliyor.. Ben size haber vermemesini yadırgamadım. Çocugunu düşünmemesine ve özlememesine şaşırdım.. O yavru için ayrı üzüldüm. Bu kadar gamsız bir annesi oldugu için..

Yuuuh hastalgnda beyin ölümü gercklesms bnce

Sizde fazla yumusak yüzlüsünüz herhalde.
Cocugun bir hafta sizde kalmasina sasirmamis anne babasinin üstüne tatil yapmasina sasiriyorsunuz.

Ne munasebet baska bir ailenin cocuguna bakmak?
Cocugun ya basina birsey gelseydi? Siz nasil bu sorumlulugu kabul etmissiniz..

Oglumun 2.5 yasina girmesine az kaldi. Degil arkadasima birakip tatile gitmek bir saatligine anneme birakip esimle disari bile cikmam. Oglumun yeri benim yanim cunku. O yastaki bir yavruyu nasil birakabilmis anlamis degilim. Size yapilanda gercekten buyuk terbiyesizlik ne deseniz haklisiniz.

Yuh çok ayıp. Kedi köpek mi bırakmış bu ne vurdumduymazlik. Bir daha asla kabul etmeyin. Ya o çocuğun başına birsey gelseydi.

Kapıdan ver defolsun gitsinler. Bu neymiş ya

Aileden bırakacak kimse yokmuydu?Ben açıkçası bu sorumluluğu alamazdim çok çok acil birşey olmadıkça.Dunya hali,iyi olur Hak'tan kötü olur kuldan bilirler.Madem böyle bir hayır yaptınız şimdilik bişey demeyin.Ama birdaha başkasının çocuğunun sorumluluğunu üstlenmeyin.

Evet en azından söyleseydi diyorum ben de. Bir de beni aramıyor, eşimi arıyor 8'de evde durun geliyoruz demiş kadın. Emir verir gibi konuşmuş.
Hem çocuğu bırakıp tatile gidiyor hemde sizi değil eşinizi arayıp geleceğiz diyor. Kusura bakmayın ama o arkadaş falan değil.

Söyleyiş şekli de çirkin. Bence hiç hazırlık falan yapmayın, çay bile verseniz çok bunlara. Ki onların düşünüp çayın yanına bi şeyler alması hatta çocuğa az değil bir hafta baktığınız için birde hediye alıp, gönlünüzü almaları gerekir.

Geldiklerindede söyleyin, tatile gitmissiniz fotoğrafları gördüm, niye haber vermedin, madem iyisin çocuğu niye almadın, diye.

Çocuğu verin, aranıza da mesafe koyun bu kişiyle. Belliki rahat, düşüncesiz biri.

Size büyük saygısızlık yapmışlar. Aklım almıyor gerçekten. Grip oldum diye çocuğunu arkadaşına bırakmak zaten yeterince saçmayken, bir de tatile gitmek... Çok sinirlenirdim sanırım. Bu tarz insanlarla arkadaşlık yapmak sizi her zaman yıpratır. Hep ödün verirsiniz kendinizden ve asla karşılığını alamazsınız. Bence söylemek istediklerinizi sakin bir şekilde söyleyip aranıza mesafe koyun.

tabıkı ıkram falan yapmayacaksınız
kapıdan hıc ıcerı almadan cocugu verırsınız
sıze gelene kadar hıc mı kımselerı yokmus kı ne sacma sey
ben olsam sosyal hızmetlerı de arardım ısımsız ıhbar yapardım cocugun aılesı bırakmıs arkadaslarına gıtmıs tatıllere dıye sankı baskası aramıs gıbı .
bu ne sorumsuzluk ya
boyle arkadas olmaz olsun arkadas dedıgın ınsana bırsey katar bu bambaska bırsey bu karakterde zıhnıyetde ınsanlarla ısınız olmamalı

esınız 2. gunu esını arayıp annane babane dede tel nosu ıstıyoruz torunlarını teslım edelım nıye demedınız
kımsenın cocuguna bakmayın arkadaslar anası danası dururken sıze mı kaldı
bır ayagı takılsa basını carpsa dusse zehırlense ne yapmayı dusunuyorsunuz gormedıgınız yerde bogazına bırsey kacsa ? kımsenın cocuguna bakmayı kabul etmeyın sızın ısınız degıl kı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…