isim çok önemlidir çocuğunuza isim verirken sonradan pişman olmayacağınız isim olmalı ben bir kaç kişiden duydum pişman olduklarını bir tanesi mahkemede tekrar ismini değiştirdi bebeğinin söylenemedi isim sırf farklı olsun diye isim verilmez benim kızımın ismi zeynep zemuszemus
eymen Peygamber Efendimizin sahabelerinden birinin ismi, ikra da Peygamber Efendimize gelen ilk vahiy demek bilgilerinize...
benim evlenmeme çook var ama ilerde 1 çocuğum olursa cinsiyeti ne olursa olsun ismini devrim koyucam
oglumun ismini kayinpederim koydu, erker oldugunu ogrendigimizde Ahmet olsun dedik kayinpederimin ismi ,ben aslen Konya'liyim adettir ilk toruna dedenin adini koymak ,esimde babasinin adini koymak istedi ,oglum dogunca kayinpederimi aradik gozun aydin Ahmet dogdu diye hayir dedi istemem ben daha olmedim ya Latif olsun ya da Sencer (takvimden bulmus Sencer Selcuklarda bir hanin ismiymis ) Sencer'i cok sevdim esimde ozaman Sencer Han olsun dedi ,kayinpederime minnettarim oglumun isminide kendisi kadar cok seviyorum
kızımın adını eşim koydu zeyneb peygamber efendimizin kızının adı kuranda geçsin dedik kulaga hoş gelsin dedik ve zor söylenmesin anlamlı olsun dedik bende göbek adını ada koydum unisex isim olsun die ikisinide nufus kagıdına yazdırdık zeynebada çünküahirette isimlerinden evlatlarımızın bizler sorulcakmışız kuranda geçmesi,ni istedik isminin
aaa bu arada musyas arkadaşım geçenlerde kim söyledi hatırlamıyorum torunun ismini zeynep ada koyduk dedi bende edirneliyim sakın o sen olmayasın senin annanler istanbuldamı oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?