- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Ben de anne degilim,ama 3 yasinda bir oglum var:)Siz ne yiyorsanız onu yesin. Ben anne değilim, tecrübeli hiç değilim ama bildiğim kadarıyla o yaşta çocuklara özel bir beslenme uygulamaya gerek yok.
sizin yemek yeme saatlerinizde yese iyi olur, düzen oturmuş olur.. Yatma saatleri ise tercihen büyüme hormonundan dolayı 10 u geçmemeli ama genelde bu pek mümkün olmuyor, uyumadılar mı uyumuyorlar, onunla birlikte aynı odaya girip lambayı kapatıp biraz sohbet sonrası uykuya alıştırırsanız, uyuma düzeni de oluşur ama uyku kısmı dediğim gibi zor.Ben de anne degilim,ama 3 yasinda bir oglum var:)
Ben daha cok sunu merak ettim
Saat kacta yemek yemeli,yatmali
Vs
Değişik bir durum..Ben de anne degilim,ama 3 yasinda bir oglum var:)
Vs
Gece 12 lere kadar oturuyor benimle dogrusunu soylemek gerekirseHergun yumurta yememeli
Asiri sur icmemeli.aksam 9 da uyumali ama duzeni nanasıldir bilmiyorum
Nasıl yani anne değilsiniz?Ben de anne degilim,ama 3 yasinda bir oglum var:)
Vs
Oncelikle her kadin anne olamaz yani ne anneler var bin sahit ister anne okduklarinaama siz olmussunuz helal olsun 1.5 yasinda bir kiz cocugu annesi olarak sunlari soyleyebilirim nekadar cok uyursa okadar iyi yani yemesinden ziyade ogle uykusu kavrami oksun aksam erkem yatsin gündüz uykusuna gore ayarlayabilirsiniz 13.14 aradi uyuyorsa 8de yatmasi kafi sabahda 7 gibi kalkar protein agirlikli besleyin sut icirin iiyorsa yogurt oda olmuyorsa sutlu tatlilar yasina gore eczaniza danisip vitamin alabilursiniz bagisiklik icin hergun banyo yapmaya calisin yada 2 gunde bir su geliştirir sonra oyun oynayin sevdigi seyleri yapin sabah kshvalti ettirin ara ogun ogle yemegi corba makarna gibi ara ogin yoğurt tatli meyva olabilir aksam et ruru olabilir yatarken sut icirin spora yazdirmanizi tavsiye ederim korkmayin cocuk hasta olur diye cikarin disari hava alsin cocuklaei mikroplar hasta eder...simdilik aklima gelenler bunlarBen de anne degilim,ama 3 yasinda bir oglum var:)
Vs
Oncelikle her kadin anne olamaz ama siz olmussunuz helal olsun 1.5 yasinda bir kiz cocugu annesi olarak sunlari soyleyebilirim nekadar cok uyursa okadar iyi yani yemesinden ziyade ogle uykusu kavrami oksun aksam erkem yatsin gündüz uykusuna gore ayarlayabilirsiniz 13.14 aradi uyuyorsa 8de yatmasi kafi sabahda 7 gibi kalkar protein agirlikli besleyin sut icirin iiyorsa yogurt oda olmuyorsa sutlu tatlilar yasina gore eczaniza danisip vitamin alabilursiniz bagisiklik icin hergun banyo yapmaya calisin yada 2 gunde bir su geliştirir sonra oyun oynayin sevdigi seyleri yapin sabah kshvalti ettirin ara ogun ogle yemegi corba makarna gibi ara ogin yoğurt tatli meyva olabilir aksam et ruru olabilir yatarken sut icirin spora yazdirmanizi tavsiye ederim korkmayin cocuk hasta olur diye cikarin disari hava alsin cocuklaei mikroplar hasta eder...simdilik aklima gelenler bunlar unutmayin her cocuk farklidir
Kardesimin cogunu bakiyorum canim.Nasıl yani anne değilsiniz?
Sabah kahvaltı 7-8 arasında (yumurta, süt, domates, ceviz, zeytin)
Öğle yemeği: 12:00-13:00 arası (normal bir öğün)
Ara öğün: 15:00-16:00 arası (meyve, kuru meyve, süt veya yoğurt)
Akşam yemeği: siz kaçta yiyorsanız sizinle aynı yemekler
Üç yaşında bir çocuğun öğün olarak tabak maması yerine normal bir yemek yemesi onun için çok daha sağlıklı olur. Bunun yerine yemeğe geçin bence.Kardesimin cogunu bakiyorum canim.
Mesela normal bir ogun demissiniz
Ne gibi,ben makarnayi sevdigi icin hep makarna yapiyorum
Aksam tabak mamasi yiyor
Yatmadan bir bardak sut iciyor
Ama yeterli,dengeli ve saglikli besledigimi dusunmuyorum
tabak mamasi dedigin ne canim?Kardesimin cogunu bakiyorum canim.
Mesela normal bir ogun demissiniz
Ne gibi,ben makarnayi sevdigi icin hep makarna yapiyorum
Aksam tabak mamasi yiyor
Yatmadan bir bardak sut iciyor
Ama yeterli,dengeli ve saglikli besledigimi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?